Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:29
20.04.2024
Събота
3.140.188.16


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Няколко думи за неутралния Имплант

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Няколко думи за неутралния Имплант

Благодарение на Лий Каръл Крион представи неу­тралния имплант още в началото на "Книга 1: Финалната епоха". Оттогава насам това е една от най-противоречи­вите теми на неговата работа. Неутралният имплант събуди всякакви реакции - от радост и просветление до страх и объркване. Повечето от нас не знаеха нищо или почти нищо за импланта, преди да се появят книгите на Крион. Всъщност Лий Каръл изобщо не бил чувал за импланта, докато понятието не се появило в един от ченълингите. Някои дори искаха названието да се про­мени от "неутрален имплант" в "освобождаване". Както и да го наричате, истината е, че той е тук от дълбока древност, а названието му означава "Дарът на Божия Град".

Една от утвърдените особености на всеки приет чрез ченълинг материал е, че информацията постъпва под три различни форми. Те са:

1) номинална стойност,

2) историческа стойност и

3) постоянно разшифроване.

Фактът, че всяко едно послание трябва да обхваща всичките три измерения, често обяснява структурните особености или привидната непоследователност в но­миналната стойност. Концепцията за неутралния имплант е идеалният пример за това.

От строго лингвистична гледна точка понятието неутрален имплант показва латентен неизползван по­тенциал, който лежи перманентно в съзнанието. Не може да е нещо чуждо или външно, което се въвежда в съзнанието от външна сила, защото тогава нямаше да е неутрален. С други думи неутралният имплант е не­що, което е и е било латентен елемент от човешкото съзнание от създаването на човека.

Крион непрекъснато подчертава факта, че неутрал­ният имплант е уникална човешка особеност, която е съществувала дълго преди неговата сегашна мисия. После той се заема да опише характеристиките на неут­ралния имплант, така че да си припомним приложението му чрез спомена за историческата реалност на нашето измерение.

Крион казва, че неутралният имплант ни дава пряк път към единствения източник на любовта, до който се стига единствено при завършване на земното обучение. Тази нова сила ще ви бъде необходима, за да проведете трансформационната работа за Земята (Крион 1).

На практика неутралният имплант води до пълно кармично очистване (Крион 2), което се осъществява със същия успех, както ако бяхте провели лично (Крион 1).

Неутралният имплант е свързан с най-големия на­бор импланти (а те) всъщност са "отпечатъци", които: включват кармата, астрологическите предпоставки, жи­тейските уроци (свързани с кармата), конфигурациите на магнитните полета (ауричните жизнени цветове), звезд­ната карма и много други... (Крион 1).

Въпреки че този отпечатък не може да се променя (въобще), той може да се повлиява или неутрализира чрез един също толкова мощен духовен инструмент... (неутралния имплант).. с променливо въздействие върху вашия отпечатък (Крион 1).

Астрологическите магнитни отпечатъци ви съпътс­тват цял живот, също както лицето ви. Можете да про­дължите да се консултирате с науката по отношение на избора на най-подходящо време и пак да следвате съве­тите на магнетизма. Имплантът обаче ви дава възмож­ността да се избавите от качествата, които са ви спъвали в миналото (Крион 3).

От това описание можем разумно да заключим, че неутралният имплант има някаква връзка с кармата и астрологията.

Ето защо кармичната астрология е систематичната наука за определяне на индивидуалната карма и на ней­ните решения по положението на планетите и звездите. Като такава тя представлява основен компонент на све­щената или тантристката астрология. Интересното е, че именно в техниките на свещената астрология, била тя от индийската, будистката, китайската, юдейската, христи­янската или ислямската традиция или дори навахо, се натъкваме на неизменното историческо присъствие на неутралния имплант.

Крион използва понятието неутрален имплант, за да опише астрологическите заемки от Върховната таб­лица на Дхарма (или Короната на просветлението) от картата Атхла (или Картата на делата). По този начин той съставя план с указания.

В този процес линейният сегмент на втори и дванайсети дом се отстранява и се поставя в първи дом, образувайки мост. Понятието неутрален в смисъл на уравновесен също има дълбоко значение.

През Средновековието процесът бил известен като Мостът на мечовете, тъй като отрязвал над 75 % от вашата карма. Навахо го наричали Мостът на дъгата, спуснат от Слънцето за неговите Деца, така че да реали­зират божествената си природа. В Каспър, щата Уайоминг, Крион го оприличи с влизането в стая и излизане от другата й страна, без да бъдеш пленен от предметите в нея.

Всъщност неутралният имплант е просто специфич­на последователност от събития, която позволява на Аза да си прости. Тънкостта е да извървите конкретната събитийна последователност (приблизително 1/12 от ця­лата ви карма) от начало до край. Така можете да очис­тите от 60 до 92 % от вашата карма. Това количество се увеличава до пълен обем малко след това, когато "се желира", така да се каже.

Това ни отвежда до третия аспект на неутралния имплант. На езика на астрологията той гласи: Жизнена­та сила на Бога на Небесата направлява формата и начина на Творението чрез Милосърдието, Дарът на Божия Град. За да избегнеш бедата за миг, извиси Жезъла на Щастието в Езерото на Жизнената Сила. Уголеми Отвора, размахай тоягата. Тук намираме образността на класическата теология в комбинация с астрологическата терминология на Древен Египет.

Божият Град или Новият Йерусалим е стандартно понятие за Свещения квадратен хороскоп от Библията. На старогръцки в Новия Завет това е правилният превод на думата ecclesia, предавана погрешно като Църква.

Тъй като домовете на Квадратния хороскоп са три­ъгълни, те се поддават на описание с понятия на мета­фори от женската сексуалност; също както линейният сегмент се поддава на сравнения с мъжката сексуалност. Следователно указанията за "извисяване на Жезъла на Щастието в Езерото на Жизнената Сила" означава изди­гането на линейния отрязък на втори и дванайсети дом (Жезъла на Щастието) до първи дом (Езерото на Жизне­ната Сила) като индивидуалната Жизнена сила или Бо­жествената искра в хороскопа Атхла.

Истината е, че ако възможността за приемане на неутралния имплант бъде пропусната, тези събития мо­гат да бъдат призовани отново чрез открито Заявяване на намерението или Милосърдието. Точно това има предвид Крион, когато казва, че можем да изразим на глас намерението си за неутралния имплант.

Но по силата на двусмислицата сега имаме и образа на тантристкото упражнение, което потвърждава, че чо­век е разиграл успешно тази възможност.

Във всеки случай важното е, че сега имаме пример как автентично приет чрез ченълинг материал зачита триизмерността на нашия континуум, тъй като съзна­телно цели да разгърне информацията си в три различни форми.

Основното объркване около неутралния имплант се базира на тълкувания, които не се съобразяват с линг­вистичната триизмерност и свещената/тантристка аст­рология. Крион например казва, че "цикличните биоло­гични сили вече не важат за онези, които са приели неутралния имплант." (Крион 1). Това означава, че въз­растовият полюсен цикъл на Атхла в психологическата нагласа на мъжете и жените вече не е актуален. Тоест, психологическата нагласа на мъжете и жените на една и съща възраст се управлява от противоположни знаци. От практическа гледна точка това винаги е било благо­приятно за връзки, при които между партньорите има разлика от 3 до 9 години. (Те осигуряват естествени съвпади, които са обединяващи и свързващи.)

Възможни са и други връзки с разлики във възраст­та. Разликата от две години между партньорите, напри­мер, е естествен секстил или благоприятен градивен аспект.

Идеята обаче е следната: Няма ли да е чудесно да не се налага да преминаваме през редуващи се периоди на статичност и динамика в отношенията? Неутралният имплант ви приканва да чуете непрекъснатата мелодия. Както казва Крион, "Защо да не го поискате?" (Крион 1).

Може би сега имате по-широк възглед за огромното Милосърдие, дадено ни от Духа и Крион!

Грег Де Ла Кастро 10101 Highway 73 Conifer, СО 80433-4008 11.8.А.

 

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 3079 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.140.188.16          Събота          20.04.2024, 15:29