Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:33
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Запознайте се с Крион - Ченълингът на Крион

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Запознайте се с Крион - Ченълингът на Крион

Писанията започват...

От автора...

Възможно е следващите няколко страници да съ­държат някои от най-просветляващите прозрения за механизма на явленията от едно създание, което поз­навам като "Крион". Като канал и писател аз имах необикновената привилегия да изложа посланията на Крион върху хартия. Познавах Крион от известно време и общо взето не му обръщах внимание. Бяха необходими двама психични гадатели, които не се познаваха помежду си, в период от 3 години, за да произнесе гласно името си на сеанс и да заяви своята значимост, и едва тогава... седнах послушно пред пи­шещата машина и започнах да транскрибирам посла­нията на Крион към всички нас.

Крион незабавно ни даде един изключително благ поглед към въпрос от първостепенна важност: темата за Исус Христос, кой всъщност е той, и добро резюме на метафизичната система от вярвания (Глава 6 в тази книга). Крион дори ни даде нови тълкувания на Све­тото Писание... и аз едва не пропуснах да ги запиша, толкова бях стреснат от смелостта! (Освен това се страхувах, че всеки момент може да ме порази гръмотевица, очевидно под влияние на господстващата кул­тура.) Чрез тези писания Крион говори направо на хората от западния свят и изглежда прави паралели с онова, което ни се случва точно сега.

Крион постоянно ми повтаря да запазя спокойс­твие и да записвам, да не се оплаквам от предадено­то... и да не се тревожа за това какво ще кажат другите. Той непрекъснато ми напомня, че съм обвързан с договор да го правя и че двамата сме имали обща служба и в миналото. Естествено, аз нямам пряко познание за онова, за което говори, тъй като съм част от Земята и съм настроен крайно скептично към всич­ко, докато не ми дойде до главата достатъчно пъти... както казва Крион. Повярвайте ми, това преживяване е страшно необичайно за мен. Аз съм бизнесмен, чийто единствен предавател през последните 48 годи­ни беше телевизорът... и сега това! Има нещо неотлож­но, нещо сериозно и същевременно много обичливо, от това висше създание отвъд воала (както се изразява Крион).

Този текст е предназначен за по-метафизично настроените от вас. Крион иска да говори за другата страна на воала и за това кой е той, защо е тук, и малко за онова, което ни предстои на Земята. Той не обича да определят пола му (както направих аз в това изре­чение), но аз отказвам да наричам създанието "то", а понятието "негоя" (него/нея) също не би свършило работа. Затова го наричам "него", когато синтаксисът налага задължително употребата на местоимение. Крион има една повтаряща се тема и аз постоянно получавам съобщението, че тя е изключително важна: "ЛЮБОВТА е най-могъщата сила в цялата Вселена.

Тя е спойката, която ще свърже вярванията ни, вместо доктрината, която свързва останалите системи. Ние все още не познаваме силата на любовта и не я изпол­зваме правилно." Смятам, че в хода на този текст следващите глави ще ни покажат какво трябва да направим, за да разрешим този проблем.

Ако не сте запознати с метафизичната система от вярвания, предлагам ви да прочетете повече за нея в Глава 6 на настоящата книга (Исус Христос - кой беше всъщност той); в противен случай онова, което следва, може да ви прозвучи наистина странно! Онези от вас, които имат известни познания за Универсал­ната система от вярвания, ще се чувстват в познати води със следващите послания.

Крион иска от мен да пиша за обикновения човек, а не за онзи, който от години е част от движението на "Новата Епоха". Той ме предупреди още в самото начало да поддържам процеса разбираем и директен и ми е дал подходящите методи за това. Хората, които отдавна са част от движението Ню Ейдж, няма да имат никакви затруднения с тези послания, но Крион ми казва, че е възможно новите тълкувания да породят известно съпротивление от страна на старото поколе­ние. Изглежда, че навлизаме в епоха, в която инфор­мацията ще бъде много по-ясна. В миналото голямо количество информация се отличаваше с необходи­мия тласък, но с погрешни факти, и сега ние ще премахнем този проблем.

Тази книга за пръв път представя Крион, който излиза напред и заговаря от първо лице. В цялата книга аз записвам послания така, както идват, със съвсем малко корекции. Бях ясно инструктиран да постъпя точно така, да не обръщам внимание на гра­матиката, а да следя непосредственото общуване... резултатът е един малко накъсан стил, но вие ще го прочетете със същата "неподправена" спонтанност, с която беше написан.

Затова и аз, и вие, ще видим за пръв път онова, което следва... аз като писател, а вие като читатели. След повечето глави има бележки на автора и след всяка ще намерите коментари, написани преди дейс­твителните послания на Крион.

...А сега, запознайте се с Крион.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 3584 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.7/6
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:33