Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:37
20.04.2024
Събота
18.218.168.16


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Ограничаване на Духа

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ограничаване на Духа

Обсъждайки духовните въпроси от практическа гледна точка, някои питат: "Какво духовно трябва да направя в живота си? Кой е верният път? Какво иска Духът?"

Лесно е да отговорим на този въпрос. Когато меди­тирате, искаме да задавате истински въпроси и да прес­танете да отправяте искания. Чуйте ме: Много често вие отправяте искане за най-ограничаващия фактор в живо­та ви! Не можете да знаете какво да поискате, защото то е прекалено мащабно. Някои от плановете за хората в тази стая са много по-велики, отколкото си представяте. Следователно, как можете да знаете какво да поискате, след като нямате перспективата? Перспективата я има вашият партньор, който сме НИЕ. Когато седите пред Духа, просто задайте въпроса: "Мили Боже, какво искаш да знам?" И спрете дотам. После се доверете на синхронността, докато отваряте вратите около вас.

Що се отнася до доверието, нека ви кажа какво очаква Духът. Както ви казахме неотдавна, искаме да ви бъдем партньор! Отминаха дните, когато вие възприе­махте Бог като пастир, а себе си като овцете. Отминаха дните, когато "отстъпвахте и пускахте Бог". Отминаха дните, когато използвахте израза "осланяне на Бог". Новото понятие е решимост. Искам да разберете след­ното: Сега има партньорство; уловени ръка за ръка. Искате ли да имате партньор, който вижда Вселената в цялата й перспектива? Това е вашият Висш Аз - това е ръката, която искаме да уловите - не ръката на Крион или на някой друг медиум. А благословената ръка вътре във вас. Това е златният ангел, който живее във вас и представлява вашата частица от Бог.

Това е енергията, с която искаме да си партнирате, докато напредвате в живота. Тук става въпрос за парт­ньорство с Бог. То е духовно и практично. Недейте повече да си представяте вашата житейска лодка в море от плашеща несигурност. Вместо това визуализирайте следното: Поемете румпела с мъдрост и сила. Вижте как гигантските ръце на Духа - на златния ангел, на вашия собствен Висш Аз - улавят ръката ви и двамата заедно поемате блажения курс към дома. Това е партньорство и представя новата парадигма на вашата нова епоха.

Само веднъж ще говорим за тези неща. Повече никога няма да обсъждаме тази тема. Много хора зада­ват въпроса:

"Крион, какво ще кажеш за онова, което се случва около нас сега, в тази нова епоха? През последните месеци се зароди енергия към онези 39 човека, които отнеха живота си. Не знаем какво да кажем на нашите приятели, които ни поглеждат и питат: "Това не беше ли вашият култ? Защото и вие сте от ню ейдж, също като тях." Какво да направя? Какво да отговоря на приятели­те си? Какъв беше смисълът? Къде са тези хора сега?"

Ще ви кажа истината, затова слушайте внимателно, скъпи мои: Тук нямаше трагедия. Тези 39 създания са точно там, където си мислите. Те са си у дома, изпълнили своя договор за саможертва, поднасяйки прекрасен дар на тази планета! Никъде в историята на човечество­то не е имало друго действие, ставало известно толкова бързо на толкова много хора. Имаше послание - посла­ние, което те знаеха, че трябва да предадат още при пристигането си на тази планета - и то гласеше следно­то: Опознайте себе си! Никога не преотстъпвайте силата си! Никога! Защото носите Божията сила във вас!

Така че урокът беше предаден съвсем уместно, така че да го видите в целия му забележителен драматизъм. А създадената енергия беше на урока, който казваше: "Бъдете нащрек." Дали беше негативен урок? Не. Беше позитивен урок, който ви показа пътя, по който да тръг­нете вместо пътя, по който да не тръгнете. Беше уместен - правилен - изпълнен с любов - благословен пътен знак. Както вече сме казвали, Духът често използва енергията около смъртта като могъщ инструмент и вие участвате в неговото създаване и се съгласявате, преди да дойдете тук. Божията логика не винаги се разбира в това отношение и много от вас все още не проумяват какво имаме предвид.

Единствената трагедия, скъпи мои, е трагедията на онези, които не виждат дара. Случилото се не беше по-трагично от урока на създанието, което наричате Йов и случилото се на неговото семейство, защото Духът не възприема смъртта като вас. Този вид договори са по­читани и чествани от другата страна. Това не беше трагедия. То беше за вас, като дар за урок. Но беше и предизвикателство за парадигмата на вашата нова епо­ха. Скъпи мои, това не е единственото предизвикателс­тво за вашата ценностна система. Събитията на новата епоха често ще носят въздействие и енергия, които ще ви карат да се замислите и ще повалят зяпачите - онези, които са тук само да гледат и не носят позитивни, активни енергии в помощ на планетата. Това ще ви разграничи от онези, които са тук само да се извисят или да си създадат последователи. Те ще бъдат принудени да избират и да заявяват НАМЕРЕНИЕ. Така че това не е първият път, когато вашата ценностна система ще се обърква, ще разбира погрешно, ще ви манипулира и свързва с разни сензации. Това е част от новия път и се прави с любов и за ваше добро. То ще пречисти и изясни НАМЕРЕНИЕТО на критичната маса. Отпразнувайте събитието и го приемете такова, каквото е!

И накрая ще ви кажем следното: Както предсказах­ме през 1989 г., ще настъпят много земни промени. Много от вас се намират в центъра на онова, което предсказахме, и вие ми казвате: "Какво ще правим, Крион? Живеем в несигурна зона [Каскадите край Сиатъл]. Геолозите ни предупреждават, че наближава часът на опасни катаклизми. А ние си стоим тук и ти ни казваш, че трябва да останем, ако бъдем призовани да останем!"

Позволете ми да ви отведа на едно място не много назад във времето. За нас то се случва сега. В едно тъмно, далечно кътче на Вселената, в черния космос, има астероид - скала, чиято траектория изглежда постоянна величина. Чистата математика казва, че този астероид трябваше да се доближи до вас през 1996 г. и да ви удари директно! Но не стана така. [Става въпрос за астероида, който едва не удари Земята през юни 1996 г., както съобщи списание "Таим"; виж стр. 358 от тази книга.] Не ви удари благодарение на любовта и съзнанието на работниците в тази стая и много други като вас. Ако случайно смятате, че не сте направили нищо за тази планета, нека ви кажа, че именно заради този вид работа ви обичаме толкова много! Защото вашето бъдеще се промени благодарение на съзнанието, което вие създа­дохте на тази планета. Виждате ли, съзнанието на лю­бовта промени физиката! Свиквайте. Вие направихте чудо и астероидът профуча покрай вас един майски ден, без изобщо да забележите.

Вие може да кажете: "Какво общо има този астероид с планинската верига на име Каскадите?" В началото ви разказахме за това. Ще дойде време, когато ще виждате повече от вътрешността на Земята, отколкото досега. Но все пак оставате на място с привидна опасност. О, скъпи мои, не е лесно да промениш пътя на астероид. Да промениш движението на Земята и случващото се тук [в Сиатъл] е лесно в сравнение с това! Закответе енергията и наблюдавайте промените. Казах на моя партньор (Лий) да остане в Южна Калифорния, където Земята се движи и ще се движи отново. Той е необходим там! Други просветлени също бяха призовани на това място. Те са там, така че когато Земята се раздвижи, това ще стане леко и събитието няма да е такова каквото можеше да бъде, ако не беше тяхното присъствие там. Тяхната енергия и съзнание ще променят физиката на самата мантия! Казваме същото на онези, които са призвани да останат тук, на това привидно опасно място.

Изживявайте всеки ден - и останете заземени. Пом­нете, че ви обичаме. Вашите действия тук ще променят хората около вас. Повечето хора няма да имат представа какво правите, докато вие заземявате светлината във вашата област. Когато им разказвате за това, те ще въртят очи и ще ви смятат за много странни. Какво чудно има тогава, че ви обичаме?

Тази вечер енергията в тази стая позволява съзна­нието да променя физиката. Искате да знаете какво представлява спонтанното изцеление? Звучи като нещо мистериозно, което пада от небето. Не. Спонтанното изцеление е съзнанието на любовта над физиката! Съз­даване на материя там, където я е нямало по-рано - чрез любовта. Има безусловна връзка между физиката на любовта и физиката на материята. Когато партньорст­вото с Висшия Аз е толкова пълно, а осъзнаването е толкова силно, че можете да го почувствате и помири­шете и знаете без капка съмнение, че сте направили чудо с вашия Висш Аз.

Вие сте тук (и четете тези редове) с цел, затова ви молим да почувствате тази енергия и да оставите лю­бовта да тече през вас тази вечер. Нека ръцете на вашите водачи, които са тук, и онези, които сте обичали и привидно сте загубили, да ви прегърнат сега. Ако сте от хората, които поглеждат определени ситуации и виждат там мъка и трагедия, потърсете разбиране и смисъл и открийте дара! Ако наскоро сте преживели смъртта на близък човек, време е и вие да видите дара. Защото Духът не възприема нещата като вас и когато не сте тук, ще разберете всичко - защото вие сте участвали в планира­нето му.

Няма по-голям дар от този на създанието, което идва и скрива великолепието си при престоя си на Земя­та и се нарича човек. Това е голям подарък за Вселената!

И за това ви обичаме много!

И това ще бъде нашето послание, колкото често ни позволявате да разговаряме с вас!

Така е!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 839 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.218.168.16          Събота          20.04.2024, 18:37