Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:04
23.04.2024
Вторник
18.222.69.152


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Времето

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Времето

Нека да се спрем по-специално на едно от четирите измерения, което наричате време. Защото това е една от най-объркващите особености, когато достигнете моята страна на воала. Как според вас се чувства ясновидецът, когато се пита защо създанията, които играят играта, използват часовник, който се движи във всички посоки? Да вземем познатия пример с влака и релсите. Защо ли? Защото вашето човешко време е линейно и притежава определена скорост и стойност. Можете да погледнете назад от влака към релсите на вашето линейно време и да видите откъде идвате, а също и кога сте били там, но когато погледнете напред, виждате само релсите, но не и какво ще направите върху тях. Това е линейният път и върви от миналото към бъдещето. Никога не се разли­чава и скоростта на влака е вашата времева рамка (ско­ростта на времето ви). Винаги е последователна за вас и винаги в равномерно движение, изглеждаща като права линия. Вашата представа за измеренията ви позволява да виждате релсите прави, тъй като постоянно се дви­жите.

Когато бъдете изтеглени през дупката от другата страна на воала, изведнъж се озовавате в измерението на многобройните времена (много времеви рамки - много видове време), да не споменаваме нивата между измеренията, които вече сме обсъждали. Усещането за време (или липсата на такова усещане) обикновено е най-объркващият и непонятен момент за вас, когато сте тук (от моята страна).

Да се отклоним за момент от темата за времето. Дори във вашите научни параметри сте открили чрез ускорение на малките частици, че времето е относително даже в познатия ви линеен вид. Това означава, че вашата научна общност е приела, че времето се движи с различ­на скорост при различни физични свойства на физиката (обикновено онова, което свързвате със скоростта на материята). Учудваме се, че продължавате да гледате космоса и да прилагате границите и параметрите на собствената ви игра на Земята към всичко, което вижда­те! Понякога поглеждате в космоса и документирате физически невъзможното! Виждате свойства на масата, които просто не могат да съществуват, каквито ги поз­навате на Земя. Понякога виждате маса, която се върти прекалено бързо за свойствата си, но въпреки това я поглеждате и я наричате необяснима аномалия. Въпреки че знаете за относителността на времето, никога не прилагате тази относителност като потенциално реше­ние на физическите загадки.

Ще помоля вашата наука да се замисли над след­ния въпрос: "Каква е разликата между скоростта на масата като цяло и скоростта на частиците, които със­тавят цялото? Може ли даден обект да пътува с голяма скорост, като остава привидно неподвижен за вашето зрение?" Отговорът е да. Също като времето, скорост­та е относителна спрямо движението на вътрешните части.

Въпреки че тези космически загадки се разкриват в линейното време и са във вашата вселена, те наистина съществуват при различна скорост на времето (времева рамка) и това може да ви обърка. Досега никога не сме говорили по този въпрос. Има формула за времето и тя гласи следното: Плътността на масата плюс честотата, на която вибрира тя, е равна на нейната времева рамка. Когато се взирате във Вселената, скъпи мои, вие виждате различни времеви рамки. Повярвайте ми, можете да наблюдавате толкова много времеви рамки.

За да стане още по-сложно, когато ясновидецът бъде изтеглен през тази дупка, изведнъж той вижда не просто различни времеви рамки, но и времето престава да бъде линейно! Неочаквано той се озовава в циркулярно време. Намира се в "сегашното", където миналото и бъдещето съществуват едновременно и се срещат в средата. Това е объркваща концепция за всички вас. (Все едно да живеете в свят, където всичко е сиво и изведнъж да се озовете в пъстър свят. Как ще го обясните, когато се върнете във вашия?) Често сме ви казвали, че времевата рамка на Духа е в сегашното и не е линейна. Някои ваши ясновидци са имали видения за събитията на вашата планета, но това може да бъде много объркващо за човека поради разли­чията във времевите рамки и времето. Искаме да ви кажем, че понякога не виждате онова, което си мислите, и трябва внимателно да го преценявате.

Някои от вашите ясновидци виждат потенциала на онова, което би могло да бъде, но този потенциал вече си е отишъл! Само че човекът запомня драматизма на видяното във видението, щом се върне през дупката в четирите измерения. Той се връща с основано на страха послание и възкликва: "О, наистина беше ужасно! Чакай­те само и ще видите." И изобщо не знае, че всъщност е видял потенциала на нещо, което изобщо не се е случило и няма никога да се случи.

Онова, което е видял ясновидецът, е било нещо, което е можело да се случи в старата енергия с бавните вибрации и съзнание. Нима е чудно, че ви поздравяваме за тези неща? Докато седя в краката ви тази вечер, мога да ви уверя, че вие действително променихте вашето бъдеще! Не само веднъж - а много пъти през последните няколко години! Това е само едно от големите, обърква­щи особености на изживяването да бъдеш изтеглен през дупката във воала - да се огледаш за миг и да видиш какво има, а после да бъдеш издърпан обратно и да съобщиш точно. Уверяваме ви, че е почти невъзможно да разберете какво сте видели и къде му е мястото в плана на вашето време, но това не е всичко.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 940 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.222.69.152          Вторник          23.04.2024, 18:04