Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



08:51
20.04.2024
Събота
3.145.191.214


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Очаквания - пристрастия

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Очаквания - пристрастия

Помните ли съвета "Не мисли като човек"? Човеш­ките предубеждения и пристрастия често оцветяват оно­ва, което ясновидецът мисли и вижда. Когато бъде из­теглен през воала, той не получава автоматично "Божия ум". Всъщност той пристига с очакванията, логиката и интелекта на обикновен човек. Затова анализира видяно­то със своя човешки интелект и с логиката на човешкия опит, човешките очаквания и предположения. Сама по себе си тази пристрастност може да навреди на възпри­емането на истината за онова, което той вижда.

Сега ще ви дам пример. Да кажем, че вие сте човек, живял преди 6000 години на тази планета. По някакво чудо ясновидец от вашето общество е успял да се пре­несе в настоящия ден и епоха и е имал възможността да прекара три минути застанал в някой от големите гра­дове през 1998 година.

Неочаквано той е изтеглен през дупката, застава пред вас и вие го карате да разкаже какво е видял. Питате, затаили дъх: "Как изглежда бъдещето? Какво ще се случи?"

1. Първото нещо, което той казва, е, че в бъдещето няма да има храна!

"Наистина ли?", питате вие.

"О, да! Сигурен съм, защото видях, че до нито една къща нямаше нива. Просто няма храна. Изчезнала е! Липсва! А щом няма ниви, значи няма храна. В края на краищата всеки знае, че трябва да имаш ниви и поля, за да отглеждаш храна."

"Ами животните? С ТЯХ ли се хранят хората?", питате вие.

2. "О, няма да повярвате! Животните са изтребени. Няма коне. Няма добитък. Изчезнали са. Сигурно са ги изяли, когато полетата са изчезнали по не­понятна причина. Огледах се и не видях нито едно животно ... нито едно! Но това не е най-страш­ното."

"Кажи ни, кое е най-страшното?", питате вие.

3.  "О, не бихте искали да живеете в това бъдеще, което видях", казва изплашен ясновидецът, "за­щото Земята е завладяна от някакви подобни на кутии разноцветни създания, които пътуват по пътища, явно направени от собствените им из­пражнения, и не стига това, ами всяка кутия е погълнала поне по един човек! Знам го, защото надзърнах в тези полупрозрачни създания и по­падналите в техния капан хора изглеждаха много ядосани!"

Така вашият ясновидец става гуру на племето ви и всички вие много се страхувате от бъдещето, за което нямате представа колко е далеч и колко неправилно сте го възприели.

Макар сега да ви се струва комично, това описва съвсем точно особеностите на изтеглянето от другата страна. Видяното от ясновидеца няма смисъл, защото той свързва наблюдаваната реалност единствено с онова, ко­ето познава. Заради човешките очаквания и опит, яснови­децът отпреди 6000 години не може да разбере вашите съвременни изобретения, нито промените в обществото, което на него му се вижда без храна и животни. Той използва всичките си познания и се опитва да отгатне смисъла на видяното - и прави комични грешки поради своите предубеждения на основата на житейския опит.

Това вече се е случвало, скъпи мои. Неотдавна един от вашите големи ясновидци се върна и разказа, че в новата епоха Земята ще се наклони на оста си. Това беше възприето като апокалиптично събитие и породи голям страх. Всъщност той беше видял работата на групата на Крион, наклоняването на мрежите и промените в свойства­та на магнетизма, позволяващи високото съзнание и прос­ветление на планетата! Така едно свойство на любовта беше видяно и изтълкувано като зла орис! Разбирате ли?

Как може да се случи подобно нещо? Тъй като този ясновидец не разбра или не видя, че се измества мрежа­та, а не цялата планета. В края на краищата, кой би очаквал промяна в мрежата? Беше много по-лесно и логично да се разкаже за накланяне на оста, отколкото за промяна в мрежата. Факт е, че двете събития изглеж­даха еднакви на ясновидеца, застанал насред многоизмерното и многопространственото време.

Имало е много такива предсказания. Един съвреме­нен ясновидец, например, наблюдава бъдещето след 2012 година и казва: "О, това е ужасно! Останали са съвсем малко човешки същества, които отчаяно търсят храна."

Всъщност ясновидецът е видял нещо, което не раз­бира - прекрасно потенциално бъдеще за човечеството. Видял е просветлени човешки същества, живеещи във високовибрационни общества. Видял е потенциалното бъдеще във висока вибрация - статутът на извисяване с високовибрационна биология и извисени тела, които са били невидими за очите му! Ако ги беше видял, нямаше да знае как да ги разтълкува, нито щеше да знае какво да разкаже. Те нямаше да изглеждат като хората през 1998г. Затова "нормалните" хора, които ясновидецът е очаквал да види, са били онези, които не вибрират толкова бързо, а такива са останали една шепа! Следователно едно събитие, изпълнено с почуда, уважение и любов, отново е превърнато в мрачно пророчество. Защо ви разказваме тези неща? За да разберете, че е почти невъзможно някой ясновидец да се върне от другата страна и да каже, че на определена дата в определен час ще се случи едно или друго. Понякога тези ясновидци са късметлии и им се показват неща, които имат смисъл, тъй като са в очак­ваното измерение, но в повечето случаи не става така.

Ами бъдещето? Какво смята Духът за случващото се с вас сега и какво смята за предсказанията? Само преди няколко години моят партньор ви предаде, че ще има големи промени в климата, за които трябва да се подготвите. Той каза, че там, където расте царевица и пшеница, земята ще се разтърси - и стана точно така. Той каза, че на най-неочаквани места ще настъпят голе­ми промени - и стана точно така. Той каза, че ще се появи вода там, където преди това я е нямало, и стана точно така. Искаме да ви кажем, че ще продължат да стават такива неща и причината е следната, скъпи мои. Слушайте:

Време е да започнете да празнувате, когато Земята се променя в отговор на вашето съзнание, защото както вече сме ви казвали, Земята е живо същество и трябва да откликва на съзнанието на човечеството, с което живее. Тя е част от системата и си сътрудничи с вас! Всеки един от вас трябва да заяви намерението да бъде на своето блажено място и не се плашете, ако откриете това блажено място насред привидния хаос. Той може да бъде хаоса на страха в старата енергия, който се пада на човечеството, но вашето присъствие там улеснява преминаването на хората в новата епоха, за да познаят кармичните особености на висшия вибрационен избор. Вие във вашето просветление притежавате знанието, че тези събития са уместни, но не бележат края на планета­та. Напротив, разбирате, че те са позитивни настройки, които трябва да се случат, потенциално страшни за човешката природа, но уместни и уважавани заради вашата духовна вибрационна промяна. Вие разбирате и посрещате спокойно тези неща - и излъчвате този покой към околните.

Перспективата ви дава увереността да продължите напред в тези моменти и убеждението, че присъствието на вашето блажено място означава, че сте в безопасност! Вие живеете във велико време. Всеки един от вас го знаеше, преди да се запише, но много от вас все още се борят със същото това качество. Защото е трудно да признаете, че сте участвали в съставянето на плана! Някои от вас са препускали дотук и се страхуват и ние наричаме това семенен страх, защото, скъпи мои, пос­ледният път, когато видяхте и преживяхте подобни пла­нетни промени, беше по времето на Атлантида. Уверя­ваме ви, че мнозина изпитват тези чувства, защото имен­но духовната осъзнатост ви е довела тук да слушате и четете тези думи сега. Макар да си мислите, че сте малко в сравнение с човечеството, ние ви уверяваме, че тук присъстващите (и четящите тези редове) са живели в епохата на Атлантида. Освен това сте хората, които правят най-много, за да променят бъдещето на вашата планета!

Отново чувате призива и отново долавяте усещане­то за дом, само че този път ще бъде различно. Обеща­ваме ви. Защото присъстващите в тази стая и четящите тези редове нямат представа за положителните проме­ни, които постигнахте с присъствието си, проявявайки интерес към повишаването на вибрацията на планетата и към собствения ви личен мир. Моят партньор е много развълнуван, защото Духът иска да ви поздрави и ви казва "Благодаря ви!"Вие нямате представа какво напра­вихте за нас - за всички нас! Затова искаме да измием нозете ви! Има много по-голям план, отколкото си пред­ставяте - много по-мащабен, отколкото разбирате. Той не се отнася само до тази планета, не се отнася само до вашето сърце - а до Вселената, затова сме толкова развълнувани сега.

Много ви обичаме!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 933 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.191.214          Събота          20.04.2024, 08:51