Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)01:54
18.04.2021
Неделя
3.238.88.35


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Работното място

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Работното място

Първата от единайсетте особености, които ще раз­гледаме тази вечер, е свързана с практичните аспекти, а именно работното място на хората. Духът (и вашето духовно планиране) обича да ви поставя на място, къде­то нямате контрол върху решенията на хората, с които работите - и това се нарича урок! Какво ще направите с онези, които ви се струват нетърпими? Скъпи мои, за­почваме с това, защото е познато на всички ви. Някои от вас работят в области, които не се отличават с тази особеност и изобщо не се отчитат пред никой. Но все пак сте принудени да бъдете с други човешки същества във вашата икономика, защото така си изкарвате прехраната - и ние го знаем. Въпреки че това е различно във всяка култура, в много отношения е едно и също. Защото вие наистина сте принудени да бъдете с други същества, които не мислят като вас или идват от различни места - някои от тях не споделят вашата перспективата или вашата мъдрост и вие работите заедно с тях. Искате ли да имате мир в това отношение?

Чуйте какво ще ви кажа: Ако оставите светлината ви да сияе - ако си позволите намерението да приемете един от първите дарове, които ви предложихме - тоест, да се освободите от кармата, с която сте дошли, ще установите, че онези, които са ви дразнили най-много, ще бъдат обезоръжени в яда си. Защото бутоните, които натискат те във вас, предизвиквайки тревога, гняв и неприятни нагласи, просто ще бъдат прекъснати! Някои от вас вече знаят какво имаме предвид. Попадате в ситуации, където вече имате перспективата на Духа и се озовавате на същите места, където вече сте били, но вместо да изпитате тревога или гняв, вие можете да навлезете в същите тези места със същите тези хора както преди, но сега сте умиротворени! Знаете ли какво се случва? Когато се грижите за себе си и избирате да вибрирате на по-високо ниво и да почувствате този мир, вие се откъсвате от тези хора и тези стари енергийни процеси (които са ви дадени с любов и за които вие сте дали позволение). И тези хора ще го забележат! Обеща­вам ви, че след време онези, които са ви дразнили, ще станат ваши приятели, защото ще са осъзнали, че кармата между вас, била тя лека или тежка, е преустановена. Тези стари кармични бутони вече не предизвикват ста­рите реакции. Тези работници ще дойдат при вас и ще кажат, "Какво е станало с теб? Как можеш да имаш такава нагласа, когато около теб цари тревога?" Вярно е, че вие вървите през един труден свят.

Затова го нари­чаме работа, скъпи мои. Затова ВИЕ сте работници на светлината, защото ВИЕ отнасяте тази светлина на ра­ботното място и я поддържате. Нужно е само да я вдигнете високо и другите сами ще ви попитат за нея. Това не е покръстване. Не е нужно да казвате нищо. Вижте, истината се стреми към своето най-високо ниво и когато вие вървите, говорите и живеете с Божията любов, и когато вибрирате на висока честота, другите ще забележат. Мир на работното място - очаквайте го. Няма нерешими проблеми. Това е едно от местата, където най-лесно ще намерите мир.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 601 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.238.88.35          Неделя          18.04.2021, 01:54