Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:22
26.04.2024
Петък
3.136.154.103


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Работното място

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Работното място

Първата от единайсетте особености, които ще раз­гледаме тази вечер, е свързана с практичните аспекти, а именно работното място на хората. Духът (и вашето духовно планиране) обича да ви поставя на място, къде­то нямате контрол върху решенията на хората, с които работите - и това се нарича урок! Какво ще направите с онези, които ви се струват нетърпими? Скъпи мои, за­почваме с това, защото е познато на всички ви. Някои от вас работят в области, които не се отличават с тази особеност и изобщо не се отчитат пред никой. Но все пак сте принудени да бъдете с други човешки същества във вашата икономика, защото така си изкарвате прехраната - и ние го знаем. Въпреки че това е различно във всяка култура, в много отношения е едно и също. Защото вие наистина сте принудени да бъдете с други същества, които не мислят като вас или идват от различни места - някои от тях не споделят вашата перспективата или вашата мъдрост и вие работите заедно с тях. Искате ли да имате мир в това отношение?

Чуйте какво ще ви кажа: Ако оставите светлината ви да сияе - ако си позволите намерението да приемете един от първите дарове, които ви предложихме - тоест, да се освободите от кармата, с която сте дошли, ще установите, че онези, които са ви дразнили най-много, ще бъдат обезоръжени в яда си. Защото бутоните, които натискат те във вас, предизвиквайки тревога, гняв и неприятни нагласи, просто ще бъдат прекъснати! Някои от вас вече знаят какво имаме предвид. Попадате в ситуации, където вече имате перспективата на Духа и се озовавате на същите места, където вече сте били, но вместо да изпитате тревога или гняв, вие можете да навлезете в същите тези места със същите тези хора както преди, но сега сте умиротворени! Знаете ли какво се случва? Когато се грижите за себе си и избирате да вибрирате на по-високо ниво и да почувствате този мир, вие се откъсвате от тези хора и тези стари енергийни процеси (които са ви дадени с любов и за които вие сте дали позволение). И тези хора ще го забележат! Обеща­вам ви, че след време онези, които са ви дразнили, ще станат ваши приятели, защото ще са осъзнали, че кармата между вас, била тя лека или тежка, е преустановена. Тези стари кармични бутони вече не предизвикват ста­рите реакции. Тези работници ще дойдат при вас и ще кажат, "Какво е станало с теб? Как можеш да имаш такава нагласа, когато около теб цари тревога?" Вярно е, че вие вървите през един труден свят.

Затова го нари­чаме работа, скъпи мои. Затова ВИЕ сте работници на светлината, защото ВИЕ отнасяте тази светлина на ра­ботното място и я поддържате. Нужно е само да я вдигнете високо и другите сами ще ви попитат за нея. Това не е покръстване. Не е нужно да казвате нищо. Вижте, истината се стреми към своето най-високо ниво и когато вие вървите, говорите и живеете с Божията любов, и когато вибрирате на висока честота, другите ще забележат. Мир на работното място - очаквайте го. Няма нерешими проблеми. Това е едно от местата, където най-лесно ще намерите мир.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 763 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.136.154.103          Петък          26.04.2024, 18:22