Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



01:26
27.04.2024
Събота
3.17.74.227


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Семейството

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Семейството

И като заговорихме за деца, да поговорим и за третия елемент - огнището на кармата - онзи, който поражда най-много тревоги на планетата! Имаме пред­вид СЕМЕЙСТВОТО. Това са съществата, които сте избрали активно, преди да дойдете на Земята. Следва­щия път, когато погледнете онзи, който ви създава тол­кова много неприятности, спомнете си, че ВИЕ СТЕ ИЗБРАЛИ ТОЗИ ЧОВЕК! Това се отнася както за съпр­узите, така и за децата. Както и за роднините на съпру­зите - всички те са избрано семейство. Ах, скъпи мои, навремето, още преди да дойдете тук, вие метафорично прегръщахте вашите най-добри приятели на път за тази планета. Споразумяхте се да се провокирате едни за други и да присъствате в живота си като предизвикател­ство. Можете ли да се отдръпнете от това? О, да. Въз­можен ли е мир в семейството, предвид онова, което може да се случи там? Да. Говоря дори на онези, които са били малтретирани от своите родители - онези, които носят в сърцето си дълбок белег, който буди тревога в сърцето им, изпълва ги с гняв и ги кара да се чувстват жертви.

Държа да ви кажа, че вие можете да прекъснете връзката и да простите. Можете най-сетне да се събудите умиротворени към цялото преживяване, защото знаете, че сте участвали в неговото планиране. Толкова много от вас са го планирани, за да можете да дойдете и да седнете на този стол тази вечер (или да четете тази книга сега) и да слушате за отговорността, която носите за случилото се. Защото то е породило енергия, която сега може да се разсее, защото това е било голямото изпита­ние и урокът на вашия живот. Гарантирам ви, че когато разсеете енергията на преживяването, другият човек, насилникът, ще го почувства. И ще дойде време (ако той все още е на тази планета), когато той ще ви потърси и ще ви каже: "Какво се е случило с теб? Какво се е променило? Усещам нещо."

Знаете ли, любовта прави това. Любовта е най-мо­гъщата сила във Вселената. Ще я откриете в най-малките частици материя - в пространството между ядрото и мъглата на електрона, където е пълно с любов! Вие сте направени от любов! ТАКАВА сила притежава любовта. И когато излъчвате ТАЗИ сила, НИЩО не може да ви навреди! Няма зла сила или мрак на тази планета, които да могат да се доближат до вас. Няма извънземно съз­дание, което да може да ви навреди. НИЩО. Защото вие излъчвате енергията на истинската си същност. Анге­лът, който седи на златния трон в живота ви и носи вашия облик, ще се задейства, когато изразите намере­нието тази любов да проникне в съществото ви и да съз­даде мир.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 867 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.17.74.227          Събота          27.04.2024, 01:26