Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)21:18
07.05.2021
Петък
3.92.96.236


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Семейството

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Семейството

И като заговорихме за деца, да поговорим и за третия елемент - огнището на кармата - онзи, който поражда най-много тревоги на планетата! Имаме пред­вид СЕМЕЙСТВОТО. Това са съществата, които сте избрали активно, преди да дойдете на Земята. Следва­щия път, когато погледнете онзи, който ви създава тол­кова много неприятности, спомнете си, че ВИЕ СТЕ ИЗБРАЛИ ТОЗИ ЧОВЕК! Това се отнася както за съпр­узите, така и за децата. Както и за роднините на съпру­зите - всички те са избрано семейство. Ах, скъпи мои, навремето, още преди да дойдете тук, вие метафорично прегръщахте вашите най-добри приятели на път за тази планета. Споразумяхте се да се провокирате едни за други и да присъствате в живота си като предизвикател­ство. Можете ли да се отдръпнете от това? О, да. Въз­можен ли е мир в семейството, предвид онова, което може да се случи там? Да. Говоря дори на онези, които са били малтретирани от своите родители - онези, които носят в сърцето си дълбок белег, който буди тревога в сърцето им, изпълва ги с гняв и ги кара да се чувстват жертви.

Държа да ви кажа, че вие можете да прекъснете връзката и да простите. Можете най-сетне да се събудите умиротворени към цялото преживяване, защото знаете, че сте участвали в неговото планиране. Толкова много от вас са го планирани, за да можете да дойдете и да седнете на този стол тази вечер (или да четете тази книга сега) и да слушате за отговорността, която носите за случилото се. Защото то е породило енергия, която сега може да се разсее, защото това е било голямото изпита­ние и урокът на вашия живот. Гарантирам ви, че когато разсеете енергията на преживяването, другият човек, насилникът, ще го почувства. И ще дойде време (ако той все още е на тази планета), когато той ще ви потърси и ще ви каже: "Какво се е случило с теб? Какво се е променило? Усещам нещо."

Знаете ли, любовта прави това. Любовта е най-мо­гъщата сила във Вселената. Ще я откриете в най-малките частици материя - в пространството между ядрото и мъглата на електрона, където е пълно с любов! Вие сте направени от любов! ТАКАВА сила притежава любовта. И когато излъчвате ТАЗИ сила, НИЩО не може да ви навреди! Няма зла сила или мрак на тази планета, които да могат да се доближат до вас. Няма извънземно съз­дание, което да може да ви навреди. НИЩО. Защото вие излъчвате енергията на истинската си същност. Анге­лът, който седи на златния трон в живота ви и носи вашия облик, ще се задейства, когато изразите намере­нието тази любов да проникне в съществото ви и да съз­даде мир.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 690 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.92.96.236          Петък          07.05.2021, 21:18