Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:20
25.04.2024
Четвъртък
3.144.98.13


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Кои сте вие?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Кои сте вие?

Това е духовна особеност, но засяга и физическото - и е свързана с вътрешния мир. Когато погледнете в огледалото, доволни ли сте от онова, което виждате? Това може да звучи като риторичен въпрос. Много от вас биха казали: "Не, разбира се. Иска ми се да бях такъв или онакъв." Скъпи мои, това, което виждате в огледалото е точно онова, което сте поискали и планирали. И сте разсъждавали с ума на Бог, когато сте го планирали. Притежавали сте ума на Бог, с неговата мъдрост на перспективата, когато сте рисували своя образ.

Доволни ли сте от пола си? Доволни ли сте от външността си? А от типа тяло или всички други неща, които внимателно сте планирали и за които сте отговор­ни. Следващият път, когато се погледнете и кажете: "Иска ми се това да ми беше различно или не съм доволен от това или онова", знайте, че тези мисли про­тиворечат на планираното от Божия ум във вас. Значи вие не го почитате. Вместо това се опитайте да поглед­нете в огледалото и да кажете: "Аз съм щастлив и доволен от това, понеже съм го планирал по този начин. Това е моят съсъд за Бог. Той трябва да изглежда точно така." И тук имаме предвид външността, възрастта и всички други неща, които се случват в тялото ви.

Засягали сме тази тема само веднъж досега, но ще кажем отново, за да чуят (и прочетат) всички. Нека това бъде записано и отбелязано на този континент, че Крион го е казал. Някои от вас се питат дали е уместно да имат физиката на единия пол и духовността на другия. Аз ви казвам, че вие сте уважавани като всеки друг човек, защото сте дошли с проектирана от вас самите природа, при която по ирония "най-духовните" хора във вашата култура ви сочат с пръст и казват на другите, че сте лоши и недостойни в Божиите очи. Те ще заявяват, че правите нещо лошо и ще се опитат да кажат, че сте позор за общество. Това е постановка, скъпи мои, която сами сте избрали. Вие сте обичани колкото всеки друг човек на Земята! Просто сте си избрали това изпитание и сега го преодолявате. То е уместно в нашите очи и ви уважаваме за него. Не позволявайте на никой друг да ви казва, че сте по-долу от другите хора, дори да са уважавани, облечени в тоги, власт и звания! Не е така! Вие сте обичани като всички останали.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 772 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.144.98.13          Четвъртък          25.04.2024, 22:20