Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)02:25
18.04.2021
Неделя
3.238.88.35


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Кои сте вие?

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Кои сте вие?

Това е духовна особеност, но засяга и физическото - и е свързана с вътрешния мир. Когато погледнете в огледалото, доволни ли сте от онова, което виждате? Това може да звучи като риторичен въпрос. Много от вас биха казали: "Не, разбира се. Иска ми се да бях такъв или онакъв." Скъпи мои, това, което виждате в огледалото е точно онова, което сте поискали и планирали. И сте разсъждавали с ума на Бог, когато сте го планирали. Притежавали сте ума на Бог, с неговата мъдрост на перспективата, когато сте рисували своя образ.

Доволни ли сте от пола си? Доволни ли сте от външността си? А от типа тяло или всички други неща, които внимателно сте планирали и за които сте отговор­ни. Следващият път, когато се погледнете и кажете: "Иска ми се това да ми беше различно или не съм доволен от това или онова", знайте, че тези мисли про­тиворечат на планираното от Божия ум във вас. Значи вие не го почитате. Вместо това се опитайте да поглед­нете в огледалото и да кажете: "Аз съм щастлив и доволен от това, понеже съм го планирал по този начин. Това е моят съсъд за Бог. Той трябва да изглежда точно така." И тук имаме предвид външността, възрастта и всички други неща, които се случват в тялото ви.

Засягали сме тази тема само веднъж досега, но ще кажем отново, за да чуят (и прочетат) всички. Нека това бъде записано и отбелязано на този континент, че Крион го е казал. Някои от вас се питат дали е уместно да имат физиката на единия пол и духовността на другия. Аз ви казвам, че вие сте уважавани като всеки друг човек, защото сте дошли с проектирана от вас самите природа, при която по ирония "най-духовните" хора във вашата култура ви сочат с пръст и казват на другите, че сте лоши и недостойни в Божиите очи. Те ще заявяват, че правите нещо лошо и ще се опитат да кажат, че сте позор за общество. Това е постановка, скъпи мои, която сами сте избрали. Вие сте обичани колкото всеки друг човек на Земята! Просто сте си избрали това изпитание и сега го преодолявате. То е уместно в нашите очи и ви уважаваме за него. Не позволявайте на никой друг да ви казва, че сте по-долу от другите хора, дори да са уважавани, облечени в тоги, власт и звания! Не е така! Вие сте обичани като всички останали.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 610 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.238.88.35          Неделя          18.04.2021, 02:25