Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:28
20.04.2024
Събота
3.144.12.205


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Къде сте вие?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Къде сте вие?

И накрая се обръщаме към някои от вас. Доволни ли сте от мястото, на което се намирате? Някои от вас се оказват тласкани и теглени към различни места. Сега отговаряме на въпроса, зададен по-рано [на семинара същия ден], а именно: "Трябва ли да отида някъде само защото се чувствам привлечен към него?" Това е синхронността, за която често говорим. Скъпи мои, незави­симо на колко години сте, вие вибрирате на по-високо ниво и може да бъдете притеглени на дадено място, за да поддържате и генерирате определена енергия там за известно време. И ако почувствате теглене, отидете. А ако синхронността се запази, вратите ще се отварят сами по пътя ви. На тези места ще ви се случват правилните неща и ще се чувствате много добре. Духът използва просветлените по неведоми начини на планетата. Нас­лаждавайте се на местата, където се озовавате. Дори онези от вас, които се чувстват теглени далеч от прек­расни места като това тук, например на някакво замър­сено място, където има "тежест", трябва да знаят, че там са необходими, затова Духът ги дърпа натам!

Следете синхронността и вратите ще се отварят сами - това е знакът, че е правилно да отидете там. Това, че сте отишли там не означава, че трябва да останете завинаги. Бъдете готови да се преместите. В това е смисълът на работата. Не се ограничавайте само до единомишлениците, недейте да създавате просветлена общност и да изключвате другите, понеже не са просвет­лени! Не бива така. Искаме да отидете там и да поддър­жате вашата светлина на тези тъмни места, така че ВСИЧКИ да видят кои сте. Възможно е вие да сте техният единствен източник на светлина! Някои от вас са си подготвили договори, които изискват чести пъту­вания и премествания за тази цел, а други са като котви и никога не помръдват. Прилагайте проверката на син­хронността, за да разберете към кои спадате.

Ще приключим, като ви разкажем за един от най-ве­ликите медиуми на всички времена. Преди 2000 години живял един човек, който бил противник на духовността. Той бил много влиятелен човек, който изпитвал нещо подобно на това, което чувстват сега някои от вашата културата - че това, което виждате сега, е измама, и което чувате сега, е измама. "Това не може да се случва наистина. Бог вече не разговаря с хората по този начин, Бог вече не прави чудеса и Бог вече не позволява изце­ления на такива места." Така смятал този човек.

И така, той поел по главния път към град на име Дамаск, за да прекъсне срещите на един учител на тога­вашната нова епоха, който щял да бъде там. Защото бил убеден, че случващото се не е редно - било измама и той щял да направи всичко възможно, за да го докаже. Този човек се казвал Саул. Но по пътя се случило нещо удивително. Саул имал видение. Видял ангел! Когато видял ангела, преживяването било съвсем реално. Анге­лът бил великолепен и Саул не можел да се съмнява в случващото се, понеже било неговата реалност и той я притежавал! Другото удивително нещо било, че той ви­дял собствения си облик в лицето на ангела! Това не са го записали, нали? Ангелът казал на Саул: "Не се страх­увай, искаме да ти покажем някои неща." И ангелът му дал видения за Бог и за уместността на онова, което се случвало в неговата земя. Саул видял с очите си какъв бил смисълът и това променило живота му.

Саул не бил страхлив, но треперел от енергията на Духа, докато любовта се вливала в сърцето му. И в този момент той престанал да бъде хулител и Богомразец и станал Апостол Павел - и това станало за миг. Било уместно и велико и той продължил да изпитва Божията любов в живота си. Апостол Павел канализирал много слова до жителите на околните градове, които са оста­нали записани във вашите свещени книги. Това били те - послания - вдъхновени думи на Духа, дадени на хората - благословени, свещени, извисяващи!

Защо повдигаме този въпрос? За да ви попитаме тази вечер, докато седите на тази стол, знаете ли каква сила може да връхлети за миг в човешкото сърце? Тя може да преобърне атеиста за миг! Защото този човек приема любовта на Духа. Каква концепция! Каква сила!

Сред присъстващите в тази стая (и четящите тези редове) има невероятен потенциал. Слушайте, лечители, възможно е да отпратите някои хора синхронистично като безнадеждни случаи. Може да смятате, че някой няма никакъв шанс да се излекува. Идвал е вече при вас и е труден, твърдоглав или не желае да участва в лечението си. Чуйте: Това може да е човекът, който някой ден ще напише книги за любовта! Той може да се появи в най-неочакван момент и вие, лечителят, сте катализаторът за това. Как ви се струва? Поставя ли работата ви в друга перспектива? Така постъпва Духът, както знаете. Не молим само физически силните да носят товара. Не. Когато казваме, че кротките ще наследят Земята, наис­тина говорим за кротките - онези, които не вярват, че са нещо специално, но вместо това откриват силата на любовта! Те са онези, които ще ви въведат в новата епоха. Те са онези, които седят на столовете тук и четат тази транскрипция.

Въпросът ми към вас тази вечер е: "Какво ще нап­равите с тази информация? Как ви се струва?" Казваме ви с чиста любов: Какво ще направите? Тази вечер ви обяснихме и дадохме примери какво може да направи любовта. Казвахме, че ако пожелаете, можете да се про­мените. Каква е тази сила, която превръща човека от неверник в пророк - за миг? Същата сила, която прите­жава ангелът, който седи на трона в сърцето ви! Тази частица от Бог, за която все говорим, сте ВИЕ! Благос­ловено е това човечество! Благословено е това пътуване, което сте решили да предприемете! Благословен е мо­ментът, в който вие позволихте на това създание на име Крион да ви обича, прегръща и да измие нозете ви.

Така е.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 969 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.144.12.205          Събота          20.04.2024, 13:28