Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:37
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Запознайте се с Крион - Кой съм аз?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Запознайте се с Крион - Кой съм аз?

Поздрави! Аз съм Крион, от магнитната служба. Всеки един от вас е обичан от все сърце! Ако сте стигнали до момента, когато четете това послание, попаднали сте на точното място в точното време. Моля ви да продължите. Говоря тъкмо на вас.

Говоря ви толкова ясно, колкото мога, чрез моя партньор; но не мога да използвам езика такъв, какъв­то го познавате вие, затова предавам думите чрез неговия ум. Всъщност посланията ми са независими от никакъв език. Говоря ви посредством "мисловни пакети" и "групи идеи", превеждани във вашето слово, за да можете да ги разберете.

Избрах този писател по няколко причини, основ­ната от които е, че той се съгласи да го направи, преди да дойде тук. Той има договор, но като всеки човек може да избере да не го прави, ако иска. Освен това интуитивно знае, че ако не го направи, аз вероятно няма да му позволя да заспи през следващите 50 години. Другата причина за моя избор е, че той няма предварително обучение в метафизичната система. Тоест, той не я е изучавал и не е чел книги по темата. Това създава една девствена площ, върху която да се приземят моите мисловни пакети. Това е деветата година от неговото израстване и осъзнаване и сега е подходящият момент да използва възможността си за действие. Той изпитва неудобство да пише за себе си, затова ще продължа нататък.

Всъщност името ми не е Крион и аз не съм човек. Иска ми се да можех да споделя с вас какво е да бъдеш съществото, което съм аз, но има някои основни чо­вешки импланти за психологически ограничения, ко­ито просто няма да ви позволят да го проумеете. Ще се спра на тази тема по-късно. Името ми е "мисловна група" или "енергиен пакет", който ме заобикаля и се разпознава от всички останали същества. Същият то­зи пакет се изпраща при моите общувания и винаги ме идентифицира. Аз се намирам в постоянно общуване с всичко - моля ви, просто го приемете. Произноше­нието на моето име дадох за онези, които се нуждаеха от него; то дойде в мисловен пакет и е толкова близо до моя ТОНАЛЕН звук, колкото успях да го предам на езика ви. Всъщност името ми представлява много повече от звука и аз много бих искал да сте в състояние да го "почувствате"; но засега не можете да го напра­вите.

Енергийният пакет на моето име (който е разли­чен от енергийния пакет на общуването ми) се състои от три части: (1) ТОН - това, което вие възприемате като звук, но тук се възприема по неслухов начин; (2) СВЕТЛИННА ЧЕСТОТА - това, което вие възприе­мате като светлина и цвят; и (3) ФОРМА - онова, което възприемате като фигури и форми. То се представя като един-единствен пакет и се възприема по начин, който засега не означава нищо за вас. По-голямата част от пакета на моето име е извън обхвата на човеш­ките сетива.

Това е много трудно за обяснение. Все едно да обяснявате вашите цветове на незрящ човек. Не сте надарени с рецепторите, които биха ви дали разбира­нето как ме възприемат, и така трябва да бъде.

Интересното е, че хората, които са "във връзка" с тази страна на воала от дълги години, все още не проумяват този енергиен пакет. Вашият ограничите­лен имплант е отговорен за двуизмерното ви мислене, но надарените с равновесие трябва отдавна да са били в състояние да се справят с тази задача. Време е да започнете! Притежавате множество просветлени пи­сания за значението на цвета, светлината, звука и формата... и осъзнавате тяхното значение. Но трябва да мислите триизмерно за тези неща и да ги съберете, за да придобият реален смисъл. На мнозина тези неща поотделно им изглеждат като неясно познание и не особено интересни. Но когато ги вземете заедно и започнете да работите с тях, те оживяват с енергия. Повярвайте! Точно така действат те.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 3452 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 14:37