Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:19
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Какво съм аз?

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Какво съм аз?

Аз съм от магнитната служба. За вас това означа­ва две неща, и ще започна от второто: службата. Моето същество е посветено на служенето. Никога не съм бил човек или каквото и да било друго, освен Крион. Цялото ми предназначение е да служа по оп­ределен начин на "училищата" по цялата Вселена, където има същества като вас. Има голям брой учи­лища на различни нива, някои по-нисши, а други по-висши от вашето собствено.

Има най-различни видове същества, но броят ви­наги е един и същ. Ние сме константа и винаги отра­зяваме цялото. Вие сте много важна част от цялото и сте много специални. Вие сте избрани да бъдете онези, които ще изнесат честотата на цялото на по-високо ниво. Този процес е изключително интересен и изис­ква жертвоготовност и работа. Когато сте от моята страна на воала, много неща, които сега нямат ника­къв смисъл за вас, стават логични и ясни. Но процесът на живеенето, умирането, работенето и опознаването на уроците на човечеството е стъпало към крайната цел на цялото ни съществуване, а вашият настоящ процес е най-вълнуващият от всички. Ще ви го обясня по-нататък.

Тези като мен, които служат, са избрали да рабо­тят за останалите от вас. Ние, които служим, сме много повече от вас, които се обучавате, като същес­твуват много, много видове служене. Има същества, пряко зачислени към всеки един от вас. Тези същества се отдръпват, когато достигате различните нива. Някои никога не се отдръпват и вие разполагате с тях през целия си живот. Всички те са предназначени да ви служат директно.

Това, което прави нещата още по-сложни за вас, но съвсем логични и прости от моя гледна точка, е фактът, че вашата планета е дом за няколко училища едновременно, освен вашето собствено, за които вие изобщо нямате представа. Тоест, има други същества, които взаимодействат с вас по странен начин, който се превръща в тяхното собствено училище! Вие сте техният изпит! Някои от останалите биологични видо­ве, които наблюдавате на Земята, всъщност също са същества, но вие ги възприемате като низш интелект. Около вас има и етерни същества, които преминават през собствените си уроци, и вие ги възприемате като призраци или привидения, без да ги бъркате с приви­денията, които са зачислени на служба към вас.

Всички ние, които сме в служене, поздравяваме вас и вашата работа. Мнозина от вас са започнали да служат и са избрали да се променят. Някои от вас са били поканени да предприемат промяната и са го направили доброволно. Решенията на цялото винаги се съобразяват с волята на индивида. Любовта е из­точникът на силата и има един-единствен произход.

Всички ние сме свързани помежду си. Ние сме голямото "АЗ СЪМ", както вашите писания назовават Бога. Когато изпращам посланието "Аз съм Крион", предавам информацията, че принадлежа към цялото и че моят подпис е Крион. Ние сме Бог. Вие сте частица от Бога и притежавате силата да бъдете тол­кова възвишени от вашата страна на воала, колкото сте били, преди да дойдете... и сте безмерно обичани. Всеки един от вас е възвишено същество, което, преди да дойде тук, се е съгласило да бъде точно там, където се намира сега. Всички ние сме колективни по дух, дори когато сте на Земята и между вас и истината се спуска воал. Въпреки че ние сме колективни, ЛЮБОВ­ТА е единствена и от един-единствен източник или фокус. Това може да ви се струва объркващо, но го приемете като факт от първостепенно значение, за да разберете, че се отнася специално към вашата насто­яща епоха.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2146 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:19