Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:51
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Кои сте вие?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Кои сте вие?

Преди да продължа да говоря за моята работа с вас, трябва да спра и да се опитам да обясня защо някои от вас не вярват нито дума от това, което четат сега. По-рано, в един друг разговор, направих една аналогия, в която вие, като човеци, се опитвате да обясните механизмите на някаква сложна машина на едно земно животно. Това много прилича на моите опити да ви обясня нещо за онова, което става от тази страна, на вас, които се намирате от другата страна на воала. Но така трябва да бъде и толкова. Всъщност, били са положени страшно много труд и усилия, за да стане така! Вашата интуитивна сила и умението да преценявате са единствените средства, които ще ви предложат избора да преустановите четенето на този текст или да продължите нататък, защото всичките ви останали биологични способности вече са дресирани! Както казах по-рано, вие имате импланти, които ни­кога няма да ви позволят да проумеете тази страна на воала на разумно ниво. Съществува само един начин да започнете да разбирате и ще го постигнете, като уравновесите вашата биология с духовността си. Виж­дате ли, вашата духовна страна е чиста и неповлияна и все още е непокътната и свободна от ограничения. С баланса на силата на вашата духовна страна биоло­гическата ви (биологичен ум и физическо тяло) структура вече няма да се ограничава в обхвата на разбирането. Мнозина от нас наричат това равновесие "просветление".

Искам да ви дам пример за вашите ограничения, но не целя да ви накарам да се почувствате малоценни (защото не сте!). Това е едно упражнение в разсъжде­нието и логиката, което съответства на думите ми. На всеки човек са му насадени многобройни ограничения и задръжки на съзнателното мислене. Например на всички ви е втълпено усещането, че всичко трябва да има начало и край, начало и завършек. Ако ви кажа, че нещо винаги е "било", ще ви бъде трудно да го възприемете. Ако ви кажа, че нещо винаги е "било" и винаги ще "бъде", сигурно ще кажете, че разбирате... но не го разбирате. Вие сте имплантирани с това ограничение и възприемате всичко като имащо нача­ло. Аз не мога изведнъж да ви посоча как да заобико­лите това ограничение, но бих могъл да ви накарам да се усъмните във възприятията си, като ви помоля да помислите над следното: Представете си, че сега се­дите във вътрешността на голям балон. Можете ли да ми посочите къде започва и къде свършва балонът? Или може би как се е зародил? Как е възможно вът­решността на една сфера да има начало? Тя е трииз­мерна! Ако сега вземете химикалка и начертаете линия около вътрешността на балона, ще видите нагледно урока ми. Създавате за себе си начална и крайна точка (там, където започнахте линията и там, където я завършихте) в среда, която нямаше свое начало. Всъщ­ност вие налагате вашите ограничения върху нещо, което няма такива. Тъкмо това е направено с вас. Наложено ви е да сте двуизмерни в триизмерно прос­транство и цялото ви мислене отразява това. Освен това сте подтикнати постоянно да търсите сътворе­нието... което представлява вашият имплант в дейст­вие.

Това е свързано и с останалите основни ограни­чения, които са ви наложени. Вие възприемате времето като линейно и константна величина, само с две измерения, напред и назад. И тъй като то никога не спира, вие никога не можете да бъдете в "сега". Едва през последните няколко поколения осъзнахте, че вре­мето е относително (и всъщност не е константа), но все още нямате понятие за третото му измерение. Ако ви кажа, че времето такова, каквото го познавате вие, изобщо не съществува, вероятно ще се изсмеете висо­ко... Добре, започвайте да се смеете. Цялата концеп­ция, както я разбирате вие, беше създадена за вас, за да направи възможни уроците ви, и да ви даде линей­на, последователна платформа, върху която да същес­твувате, докато учите. Постоянното "надеждно" вре­ме е земна концепция. От страната, където съм аз, съществува различен вид време и всичко се намира в "сега". Неговото трето измерение е вертикално. Както в балона няма минало или бъдеще, а само сега. Всичко се отразява в централната точка, точно където сте вие в балона.

При всичките ви научни постижения вие сте били ограничени до двуизмерното мислене. Все още не сте открили равновесието, за което говоря, и не сте го направили предмет на науката. Духовните науки за Вселената са логични, предсказуеми и се основават върху числа и формули, които винаги действат. Това е бракосъчетание на физическото и духовното, а пра­вилното прилагане носи последователни, видими промени. Това е моята служба и аз познавам тези неща. Това, което ви липсва, е равновесието с духов­ната страна, която ще позволи на науката ви да нап­рави забележителен скок напред, щом постигнете този баланс.

През следващите няколко години от развитието на човечеството ще получите възможността да видите резултатите от бракосъчетаването на физическото, умственото и духовното за постигането на истинската наука. Понастоящем вие нямате истинска наука, само двуизмерна наука... човешка наука, а не универсална наука.

Липсващото звено, духовното, столетия наред е било отбягвано от вашите учени като ненаучно. Иро­нията е, че истинската сила и разбирането се крият именно в духовното! Никога няма да имате продъл­жително космическо пътуване без него. Освен това никога няма да успеете да промените или да проуме­ете гравитацията и, най-важното, преобразяването на материята никога няма да ви се отдаде. Представете си... колко бихте искали да неутрализирате всичките си ядрени отпадъци, така че децата да могат да си играят с тях като с пясък. Не е трудно да се постигне, но изисква умения, които вие все още не сте използва­ли, макар вече да имате силата и позволението да ги развиете. Заслужили сте си ги сами!

От моята гледна точка силата, която никога не сте използвали, е в мое владение. Разполагате с източници на огромна първична сила, които се крият в разбира­нето и правилното използване на магнитните полета на вашата планета. Цялата енергия, която някога ще ви бъде необходима, е около вас, да не споменаваме тайната на пасивния полет посредством магнитните решетки. Но няма да сте в състояние да ги разберете без уравновесената, триизмерна наука.

На този етап човеците са като миниатюрни мо­лекули върху гигантски магнит, магнит, който може да движи нещата с огромна сила, ако се наложи, но хората са в състояние да виждат само дотолкова, че да копаят мънички дупки на повърхността и да извли­чат нищожни количества желязо, което да изгарят за отопление и мощност. Вие приличате на мравки върху генератор, които копнеят за електричество. Гората ви убягва, защото сте се вкопчили в стремежа да изстис­кате едно листо за гориво!             

Забелязвали ли сте повтарящата се тема за могъ­ществото на тройката? Тук няма нищо "магическо", както го наричате вие, а само универсална логика. Вибрацията на числото 3 излъчва мощ и енергия. Равновесието на "тройката" ви е необходимо, за да продължите с просветлението (физическо, умствено и духовно). Научното познание на тройката ви е необхо­димо, за да имате истинската сила на ваше разполо­жение и да отключите останалите научни тайни, които не познавате. Освен това, когато бъде използвано, числото 3 се превръща в "едно". Това е трудно за обяснение, но си представете смесването на три зас­пали части, за да се създаде едно активно цяло, и ще го разберете по-добре. Голяма част от вашата западна религия се върти около трите Божествени части, съ­четани в един върховен Бог. Тази информация е леко изменена от истинското си значение, но все пак е точна в концепцията за мощта на трите компонента, които се съчетават, за да дадат едно.

Казах ви и за трите части на моето име. Заедно те съобщават моята "сигнатура", а поотделно са безс­мислени. Числото три е изключително важно и е кон­станта навсякъде във Вселената.

Още нещо интересно: Ако вземете буквите от мо­ето ТОНАЛНО име КРИОН (ККУОК) и запишете на всяка от буквите съответстващото й число в латиница­та - А = 1, В = 2,2 = 26 и т. н., а после съберете числата, ще получите числото 83, чийто сбор дава 11. Това е многозначително и описва кой съм аз още по-добре за онези от вас, които притежават интуитивно познание за значенията на числата. Тъкмо затова избрах да изпиша името си на вашия език. Изписването на името ми не беше измислено от автора на книгата. Това число 11 ще ви разкрие моя характер. Когато умножите това число по силовата вибрация 3, ще получите 33, което ще ви даде прозрение за моето СЛУЖЕНЕ. Ще ви дам една важна силова формула: 9944. Вашата преценка и инту­иция ще ви отведат в крайна сметка до нейното значе­ние, но тя е важна в превръщането на енергията.

Моето служене към вас не е да ви обучавам в тези неща. Споменах факта, че съм от магнитната служба. Наоколо има и други на служба, които ви помагат с процесите на равновесието и с детайлите, които ще ви бъдат необходими. Всички ние сме тук с любов.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2555 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.3/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 14:51