Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:14
28.03.2024
Четвъртък
54.243.2.41


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » За финалната епоха

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

За финалната епоха

Много от вас, които са във връзка с моята страна на воала, са видели предварително какво правя, но тъй като общуването е трудно, ако не невъзможно, все още не сте видели правилния план. Информацията беше вярна, но мисловните пакети, които получавахте, ви подтикваха към заключения, основани на частично разбиране, които не представят действителните фак­ти. Вашите психични видения показваха някакво преобръщане на Земята. Не се наблюдава нищо подобно. Дори най-лекото накланяне на Земята в този момент ще доведе до катаклизъм и унищожаване на човечес­твото. Океаните ще залеят земните маси, земната кора ще се нагъне яростно, луната ще издърпа новопояви­лите се по-слаби места и буквално ще нагърчи повър­хността, а времето ще се промени драматично. Нав­сякъде ще се появят нови активни вулкани и човечес­твото ще загине. Откъде знам това? Наблюдавах про­цеса първия път! Естествено, във вашето бъдеще ще има наводнения, земетресения и изригвания... някои от тях като реакция от новата ми работа, но те няма да унищожат населението. Но ще станат на необичай­ни места.

Използвайте преценката и интуицията, с които сте надарени на клетъчно ниво. Вашият висш съзна­телен "Божествен Аз" ще ви даде отговор. Мислите ли, че човечеството е преминало през цялата земна история и е стигнало до края на този цикъл на върхов­но съзнателно просветление, за да бъде пометено от някаква вълна или гигантски камък? Каква градация, не мислите ли?

Не. Преобръщането беше предвидено в моята работа. Това е магнитно преобръщане и ще представ­лява пренастройване на мрежата на Земята, което да допринесе за последната ви епоха. В общи линии ще получите магнитно подходяща покривка за съществ­уването и живота на хората с балансирано просветле­ние. Вашият магнитен север вече няма да съвпада с полярния север. Всъщност той никога не е съвпадал, но сега наклонът му ще придобие голямо значение.

Защо е толкова важно това? Значението е, че онези, които не са готови, няма да могат да се справят с промяната. Някои ще останат, а тези, които не могат, ще се преродят и ще се появят отново с правилната настройка. Но въздействието на този процес върху обществото ви е негативната част от посланието ми.

Осъществяването на моя процес ще отнеме от 10 до 12 земни години. От сега до 2002 година ще тече постепенна промяна. Около 1999 година трябва да разбере точно за какво говоря. Правителствата се управляват от хора с власт... те не всички са просветлени. Тяхната неспособност да се справят с промяната на съзнанието може да ги извади от равновесие и резултатът може да бъде хаос.

Сигурно сте забелязали, че казах "може да бъде". Именно тук се крие вашата истинска възможност да направите промяна. Докато решетките се пренастрой­ват през следващите няколко години, вие ще получите повече просветление. Както ви казах по-рано, вашите ограничителни импланти са свързани с моите решет­ки. Промяната в решетката ще ви освободи от някои ограничения и вие ще сте в състояние да контролирате това, което правите оттук, до степен, каквато никога не сте притежавали досега. За първи път ще можете да усвоите напълно наличната сила чрез енергията на любовта и да я използвате за лечение на планетата. Освен това ще можете да фокусирате тази енергия по такъв начин, че отрицателното да се трансформира в положително. Това ще доведе до постигане на равно­весие в много хора, които по-рано не биха имали шанс да останат живи през прехода.

Преди да продължа, трябва да споделя, че съм постоянно прекъсван от писателя, който иска да научи за значението на тройната шестица или вашето число 666, което се равнява на финалната епоха на анти-Бога или на антихриста. Освен това той иска да научи нещо за "белега на звяра". Хората поставят знак за равенс­тво между "белега" и почти всичко - от задължител­ния осигурителен номер до компютърния код върху пакетите, които купувате в магазина. В действител­ност той е далеч по-фундаментален; това е магнитно­то равновесие на вашия клетъчен биологичен код (ДНК). Следователно всички вие, които сте балансирани, сте неутрални; онези, които не са "белязани" за промяна (макар че това може да се промени във всеки един момент). "Звярът", както го наричате, е непросветленият аз във всеки един от вас. Наречен е "звярът" заради потенциалните действия на небалансираните водачи през предстоящата епоха на пренастройване... тъй като "зверовете" сред вас разкъсват мира. Затова неуравновесените носят белега на потенциалния звяр.

Това може да изглежда назадничаво на онези от вас, които са изучавали предадените писания в хрис­тиянската книга "Откровение"... но сега аз имам едно откровение за вас: Този древен ченълинг беше нароч­но предаден объркващо и неясно, тъй като нито едно същество във Вселената не би могло да предскаже действителния изход от вашето предстоящо изпита­ние! Има няколко възможни краища за вас и тази книга съдържа всички възможни сценарии за последната епоха на Земята, представени наведнъж. Нищо чудно, че тълкуването е трудно... "космическа шега". Значе­нието на 666 е привидна (или маскирана) девятка. Числото 9 се крие в тази тройна шестица на всяка пресечна точка и символизира енергията на вашето време сега. Борави с вибрацията на равновесието, силата и любовта. Освен това сигнализира за завър­шеност. Ако съберете трите 6-ци, те дават 18, което дава 9. Ако пожелаете да умножите полученото число 9 по числото на силата 3, за да получите допълнителна информация за него (както направихте по-рано с ТО­НАЛНОТО ми име), ще получите 27, което също се свежда до 9. Ако смятате, че трите 6-ци представляват числото 6, умножено само по себе си (или шест на куб), ще получите 216, чийто сбор също е 9. Вибрацията на 9 принадлежи на онези, които ще бъдат балансирани и ще останат. 666 не е числото, от което трябва да се страхувате. Всъщност, няма число, от което да се страхувате. Числата ни дават важна информация и са чудесен триизмерен инструмент (само две измерения на който използвате засега). Те са математически, но изразяват енергия.

Значението на трите 6-ци заедно е следното: Вся­ка шестица представлява едно от трите "математичес­ки основни шестични" изчисления на Земята: (1) Пър­вата 6 е времето. Тази основна шестична система е била извлечена от ротацията на Земята и вие сте я използвали неизменно от първоначалното й открива­не. (2) Втората 6 представлява магнитната компасна система от 360 градуса, отново разработена според изискванията на физическите свойства на Земята, ко­ято е кръгла. Обърнете внимание, че компасът също е "кръг от 9-ки". Сборът на всяка от осемте 45-градусови точки е 9. В допълнение противоположните по­соки на всяка от осемте, събрани заедно, пак дават 9 (360 + 180; 45 + 225; 90 + 270; и т. н.). Защо да събирате противоположните посоки? Ако пътувате достатъчно дълго в една посока, накрая ще откриете, че сте се озовали на мястото, откъдето сте тръгнали. Вашият път се превръща в една линия, която опасва земното кълбо. Затова нейното значение като посока трябва да се осмисля от двете й магнитни посоки, тъй като сега няма нито начало, нито край. (3) Последната основна шестична система е гравитацията. Когато сте в със­тояние да я изчислите и да работите с нея, ще откри­ете, че и тя е основна шестична система. Спектърът на човешкото същество, представящо силата на мра­ка върху Земята, което има лошо число на челото си, не е предадена чрез ченълинг информация. Тя е създадена от хората за целите на хората. Представата за "антихриста" е породена от факта, че неуравновесени­те ще носят непросветлената енергия, която е проти­воположна на заредените с огромна любов послания на учителя Исус.

Запомнете, трябва да се отдръпнете от всички пре­дишни идеи за това какво означава "финалната епоха" за вас. Ако сте християни, тогава ще ви помоля да продъл­жите да следвате учителя Исус и да търсите напътствия в съвършена любов - не основани върху човешката доктрина, а върху Божията мъдрост. Стремете се и се молете за правилна преценка и мир. Любовта ще ви преведе през изпитанията. Сега за вас има голяма опас­ност. Хората ще ви победят, ако не внимавате. Вярвайте в силата на любовта, която толкова добре познавате, и я използвате! Търсете напътствие от духа (Светия Дух) за истинското значение на финалната епоха и какво трябва да правите. Разследвайте "случая Джоунстаун" от близката ви история и се поучете от него.

Пренастройката, която създавам, определено ще доведе до промяна на нещата за всички вас. Както споменах по-рано, тя ще накара обществото на Земята да се промени поради действията на правителствата, които вземат решенията за масите. Въздействието ще бъде най-отчетливо върху държавите със самобалансираща се икономика. Необходимо е взаимно, колек­тивно съгласие и нещо повече от маргинално доверие във водачеството на правителството, за да има усло­вия за самобалансираща се икономика. Когато тези фактори липсват, сривът е сигурен. Онези от вас от първия свят трябва да са нащрек за подобен развой на събитията. Балансираните същества ще разгърнат силата си по убедителен начин, но те трябва да се съобразяват с икономическите фактори. По време на промяната не се доверявайте на държавната финансо­ва система. Сведете вашата лична финансова система до най-основната форма. Разменяйте каквото можете и не се доверявайте на никакви финансови институ­ции. Не е необходимо да бягате от държавните банки или да се криете, освен ако не смятате, че животът ви наистина е изложен на опасност. Изпреварете проме­ните и продължавайте да държите на почтените прин­ципи, които са честният отговор на въпроса как хората трябва да се организират в полза на мнозинството, с търпимост и любов към малцинството.

Това са предохранителни предложения и не сиг­нализират задължително за някакви ужасни времена на оцеляване или за холокост. Има и добри новини: аз пристигнах през 1989 г., за да започна работата си. Без никакви други промени вие вече бяхте започнали да се променяте. Това е истински знак, че моментът беше идеален и че вие бяхте "на път". Когато предприех първите си ходове, вие реагирахте глобално по поло­жителен начин, като допринасяхте много за новото съзнание. Трябва да знаете, че ви поздравяваме за това! Няма по-убедителен знак за просветлението в глобален план от (1) желанието за толерантност, (2) желанието за мир и (3) отстраняването на всичко, което застава на пътя на 1 и 2 точка.

Забелязахте ли силата на числото 9 в годината на моето пристигане? Числото 666 със своето скрито значение го предсказа. Всеки преценяващ човек би могъл лесно да посочи годината на започването на моята последна работа с вас, и мнозина го направиха.

Освен това видяхте развитието на една малка световна война, предизвикана единствено и очевидно от едно неуравновесено същество. Тя беше глобална, в смисъл че за пръв път всички нации веднага взеха отношение и започнаха да си сътрудничат за решение. Съществото, което предизвика конфликта, е точен пример за типа нелогична реакция на един непросветлен (небалансиран) човек към новата настройка. Той беше изключително чувствителен към вече направе­ните промени и реагира пред очите на всички. Това е опасността, за която говоря и с която трябва да се справите. Обърнете внимание как неговите действия принудиха много, много хора да прекратят своя ци­къл. Това наистина е "звярът" в действие, който целе­насочено разкъсва мира. Това е енергията на "антих­риста", за която говорих.

Как можете вие лично да запазите правилния курс? Какво трябва да направите сега? Следващите ми думи към вас са най-важните от всичко казано.

Крион

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2944 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.243.2.41          Четвъртък          28.03.2024, 22:14