Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



08:36
27.07.2024
Събота
13.58.135.0


Онлайн: 20
Гости: 20
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Връзката на Любовта

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Връзката на Любовта

                                            

ЛЮБОВТА Е СИЛА!

Вашата дума е неточна и бедна за тази концепция. В другите земни езици поне има различни думи за тази енергия. Любовта не е дума или само чувство. Тя е източник на сила! Тя е енергия. Можете да я призовавате, да я включвате и изключва­те, да я съхранявате, да я изпращате и да я насочвате за много приложения. Тя винаги е налице и никога няма да ви изостави. Тя е обещанието на Вселената! Тя е общата нишка, която ръководи нещата. Време е да започнете да виждате това... и аз имам предвид във всемирния смисъл че наистина вече е време! Най-сетне получихте позволение да използвате и да проумеете този източник на сила, и си го заслужихте!

Може би искате да използвам думата "Божествен Източник", вместо любов, за да ви дам представа за значението на силата. Ние сме колективни, но източни­кът на силата е единствен. Това означава, че ние всички споделяме едно общо единство, което е силата. Нещо подобно на електричеството, както го познавате вие. Обърнете внимание, че общият елемент във вашите вериги винаги е "земята". Независимо какво е предназ­начението на електрическата верига или нейната мощ­ност, тя винаги има едно завръщане или последовател­ност, единство в многообразната система.

Божественият Източник на любовта е силата, ко­ято получавате, когато молите Бог за нещо. Всяко същество, което призовава конкретно, с думи или по друг начин Божията сила, получава любов от Божес­твения Източник. Той разбира нещата буквално и ще откликне по подходящия начин. Думата подходящ означава, че ще откликне в рамките на универсалната правилност на молбата. Просветлените, балансирани индивиди са особено добри в призоваването и фоку­сирането на любовта на Божествения Източник. Те винаги са били като чисти пътища през иначе тъмния и съпротивляващ се воал. Повечето от тези хора са религиозни водачи през вековете, които са използвали любовта като основа за живота си. Тяхната честна любов към Вселената и към околните и тяхната толе­рантност към чуждите процеси и карма са били клю­чът към равновесието им. Истинското познание за "начина, по който стават нещата" беше (и все още е) маловажно. Светите хора в Индия, Китай, Сирия, Израел или навсякъде другаде притежават една и съща връзка с източника на силата, като християнския еван­гелист в средна Америка.

Защо ви разказвам това? За да разберете, че из­точникът е един-единствен... и че е ваш както никога досега. При моето пренастройване вашата духовна страна може да се извиси! Ще получите усещане за идеална хармония и че най-сетне се прибирате у дома. Това е вашата същност, която за пръв път вижда себе си такава, каквато е: частица от Бога. Частица с име, известно на всички, която никога не може да бъде унищожена и към която нищо не може да се прибави или извади. Представяте ли си какво можете да нап­равите сега?

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2385 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   13.58.135.0          Събота          27.07.2024, 08:36