Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:15
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Връзката на Любовта

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Връзката на Любовта

                                            

ЛЮБОВТА Е СИЛА!

Вашата дума е неточна и бедна за тази концепция. В другите земни езици поне има различни думи за тази енергия. Любовта не е дума или само чувство. Тя е източник на сила! Тя е енергия. Можете да я призовавате, да я включвате и изключва­те, да я съхранявате, да я изпращате и да я насочвате за много приложения. Тя винаги е налице и никога няма да ви изостави. Тя е обещанието на Вселената! Тя е общата нишка, която ръководи нещата. Време е да започнете да виждате това... и аз имам предвид във всемирния смисъл че наистина вече е време! Най-сетне получихте позволение да използвате и да проумеете този източник на сила, и си го заслужихте!

Може би искате да използвам думата "Божествен Източник", вместо любов, за да ви дам представа за значението на силата. Ние сме колективни, но източни­кът на силата е единствен. Това означава, че ние всички споделяме едно общо единство, което е силата. Нещо подобно на електричеството, както го познавате вие. Обърнете внимание, че общият елемент във вашите вериги винаги е "земята". Независимо какво е предназ­начението на електрическата верига или нейната мощ­ност, тя винаги има едно завръщане или последовател­ност, единство в многообразната система.

Божественият Източник на любовта е силата, ко­ято получавате, когато молите Бог за нещо. Всяко същество, което призовава конкретно, с думи или по друг начин Божията сила, получава любов от Божес­твения Източник. Той разбира нещата буквално и ще откликне по подходящия начин. Думата подходящ означава, че ще откликне в рамките на универсалната правилност на молбата. Просветлените, балансирани индивиди са особено добри в призоваването и фоку­сирането на любовта на Божествения Източник. Те винаги са били като чисти пътища през иначе тъмния и съпротивляващ се воал. Повечето от тези хора са религиозни водачи през вековете, които са използвали любовта като основа за живота си. Тяхната честна любов към Вселената и към околните и тяхната толе­рантност към чуждите процеси и карма са били клю­чът към равновесието им. Истинското познание за "начина, по който стават нещата" беше (и все още е) маловажно. Светите хора в Индия, Китай, Сирия, Израел или навсякъде другаде притежават една и съща връзка с източника на силата, като християнския еван­гелист в средна Америка.

Защо ви разказвам това? За да разберете, че из­точникът е един-единствен... и че е ваш както никога досега. При моето пренастройване вашата духовна страна може да се извиси! Ще получите усещане за идеална хармония и че най-сетне се прибирате у дома. Това е вашата същност, която за пръв път вижда себе си такава, каквато е: частица от Бога. Частица с име, известно на всички, която никога не може да бъде унищожена и към която нищо не може да се прибави или извади. Представяте ли си какво можете да нап­равите сега?

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2103 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:15