Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:07
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Учители

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Учители

Обръщайте специално внимание на онези, които постигат равновесие за пръв път! Вследствие на моята работа те ще бъдат мнозина. Просвещавайте новите, които и да са те, как могат да постигнат душевен мир и как могат да обичат себе си чрез признаването на съществото, което действително са. Психологическо­то равновесие ще доведе до духовно просветление. Учението ви трябва да бъде просто и понятно. Пом­нете, че сте онези, които сте сега, благодарение на дълги години постепенно развитие, и че новите не могат да усвоят всичко наведнъж. Те ще идват заради любовта, която усещат... привлечени към новото съз­нание. Винаги помнете, че вашите основни усилия са да преподавате равновесие чрез любовта. Не е необходимо да ги просвещавате във всемирния "механизъм на нещата", такъв, какъвто го познавате вие. Оставете ги да си тръгнат в мир, без да им налагате нищо насила. Те ще притежават достатъчно равновесие, за да продължат. Някои ще останат при вас за по-ната­тъшно обучение, за да могат да се присъединят към усилията за промяна.

За просветление дайте посланието за новото нас­тройване и за неговото значение, включително всички съдържащи се тук послания.

Проповядвайте търпимост към човешкия процес! Това само по себе си ще създаде повече превръщане на отрицателното в положително, отколкото почти всичко останало, което правите. Търпимостта е резул­тат на любящото равновесие. Сами използвайте тър­пимостта, за да поддържате чистотата си. Поздравя­вайте онези други учители, които също получават информация, и никога не си въобразявайте, че сте нещо по-малко от другите. Мнозина ще получават нова информация и тя не е ничия собственост.

ВАЖНО: Учители, вашите инструменти няма да бъдат точни за дълго! Онези от вас, които изпол­зват някакви предопределени системи от универ­сални правила и закони, трябва да актуализират своите карти. Ще ви дам повече информация по този въпрос в следващото послание. Освен това трябва да осъзнаете, че вашите нови сили за тези времена ще позволят на всяко балансирано съ­щество да скочи отвъд кармичния план и всички други предопределени вродени магнитни импланти. Тази нова сила е внушителна и вие можете да я използвате, за да премахнете пречките по пътя си и да живеете много по-дълъг живот.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2015 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:07