Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:39
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Видове лечение

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Видове лечение

1. ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: Тази група едва ли ще се изненада, че първата точка е ЕНЕРГИЙНОТО лечение. Това е онзи вид лечение, при който лечи­телят не докосва пациента. Енергиите се смесват по начин, който помага на човека на кушетката. Тук има толкова голям потенциал! Защото, ако човекът на кушетката вибрира на високо ниво и знае за тези неща, и е дал позволение да се изле­кува, лечителят, който провежда енергийната ра­бота, ще постигне прекрасни чудеса. И този на кушетката ще се излекува благодарение на тази енергийна работа, при която никой не докосва другия! Помислете за това. Това е дарът на новата епоха - най-важният - номер Едно!

Това няма да се получи по същия начин при хората с ниска вибрация. Затова онези от вас, които се занима­ват с това енергийно лечение, виждат и документират факта, че то (енергийното лечение) не е за всеки. Защото онези на кушетката, които са просветлени и имат пред­става за позволението и избора, получават най-добър резултат. Онези, които не са и са с по-ниска вибрация, често си тръгват без изцеление. "Тогава какво можем да предложим на хората с по-ниска вибрация?", ще попи­тате вие. Това е следващата стъпка. Вие го наричате лечение с полагане на ръцете.

2. ЛЕЧЕНИЕ С ПОЛАГАНЕ НА РЪЦЕТЕ: То изис­ква лечителят да докосва обекта на лечение, кога­то пациентът е с по-ниска вибрация (от лечителя). Докосването осъществява връзката, вместо енер­гията да създаде връзката между двамата, които вибрират на еднакви нива. Така че "лечението с полагане на ръце" е прекрасен инструмент. То действа и може да премине през тресавището на вибрационната промяна, така че човекът с по-висока вибрация да успее да преведе другия с по-ниска вибрация през този процес. Този на ку­шетката може да изрази избора и позволението (устно) и концепцията ще бъде приета. Той може да се излекува и това се случва всеки ден. Вече сме ви го казвали: Толкова много просветлени хора се занимават с масаж и откриват, че лекуват хората! Това е "лечение с полагане на ръцете". Имаме предвид онзи, който дойде при моя партньор и каза: "Притеснявам се, че ще остана без работа, тъй като онези, които масажирам, оздравяват - и повече не се връщат!" Не стана така, защото ма­сажистът стана лечител! Започнаха да го търсят други хора, които иначе не биха се обърнали към него. О, скъпи мои, тук има хора, които знаят точно за какво говоря. Лечението с полагане на ръце е могъщ лечебен инструмент.

3. ЛЕКАРСТВА-ЕСЕНЦИИ НА ЖИВОТА: Сега да поговорим за използваните от лечителя атрибути. Ще разгледаме веществата и материалите, изпол­звани в лечението, като ще започнем с есенциите на живота. Говорим за тези вещества от години. Нали не смятате, че е било чиста случайност, а не синхронност, че някои от най-страшните болести в живота ви се изцеляват от есенциите на живота? Имаме предвид туберкулозата и полиомиелита. Виждате ли, нещата, които са били живи, съдържат жизнена сила! И ако вникнете в казаното, ще разберете, че жизнената сила е могъща и може да бъде прекрасен допълващ аспект на лечебните вещества. Жизнената сила на отпечатъка не се променя, ако формата остане непокътната. Онези от вас, които се занимават с билколечение, знаят какво имам предвид, защото това са есенции на живота.

Сега да разгледаме проблема от другата страна и да се вгледаме в традиционната наука. Вашите учени правят опити с модификации на гените в тялото, като използват специално произведени гени и ги инжектират в тялото, почти като жив войник с различни от вашите качества, за да се преборят с болестите от корен. Уважа­ваме този процес! Не го отхвърляйте само защото го е измислила "не просветлената" медицина. Духът зачита откритията на цялата планета - те могат да се случват навсякъде, където има НАМЕРЕНИЕ. Помислете за то­ва. Есенция на живота - уважавайте вашата наука, защо­то вече сме ви казвали, че науката е духовна. Физиката е съзнание, а онези, които се занимават с най-малките частици материя и изучават квантовата физиката, знаят какво имам предвид. Те откриват, че реалността на онова, което наблюдават, може да се променя в унисон с мислите им! Знаете ли това?

Вижте новите лекарства-есенции на живота. Обър­нете специално внимание на онези, които се добиват от най-старите енергии - сякаш с жизнена сила от друга епоха - получавани от времевите капсули на Земята. Скоро ще разберете за какво говоря.

4. МАГНЕТИЗМЪТ: Следващият елемент във вери­гата е магнитното лечение. Магнитното лечение се зачита. То е прекрасно. Третира магнитния човек. Третира магнетизма на ДНК и е ефективно. Използва се с все по-голямо въздействие, отколкото досега на планетата. Но ще ви попитам нещо. Казвали сме ви, че човешкото тяло се стре­ми към равновесие и понякога се нуждае от по­мощ отвън, за да го постигне. Запознайте се с магнетизма. Онези, които са запознати с магнит­ното лечение ще поставят магнита на точното биологично място. Чрез интуицията и светостта на даровете на новото знание те ще знаят къде да го сложат. Такъв е принципът. ВИЕ ще напишете книги за това, тъй като все още такива няма. Те ще бъдат получени от вашия Висш Аз и ще се използват от всички.

Но дали има смисъл магнитите да останат по тяло­то, след като идеалното равновесие бъде постигнато? Отговорът е НЕ. Външният магнетизъм, подобно на есенциите на живота, лечението с полагане на ръце и енергийната работа, е временен метод за балансиране на човека. Когато хората имат избора да се балансират, защо им трябва да носят магнит върху себе си? Защо да спят върху магнитен предмет? Тялото ще се балансира само и ще се излекува. Защо продължават да прилагат външната сила след излекуването? Все едно казват на тялото: "Не вярвам, че ще се балансираш; затова ще продължа да ти давам стимула - завинаги."

Искаме да ви кажем, скъпи мои, че тези лечебни методи крият реална биологична опасност, когато ги използвате непрекъснато и не зачитате естествените способности на биологията да се балансира. Някои хора използват магнитите уреди, тъй като те създават прек­расно усещане. Това е капан на тялото! Защото клетките се чувстват различно, когато ги стимулират. Гъделичкат ги и ги масажират и тяхната реакция се усеща като "специална". Това не означава непременно, че тялото е напълно балансирано. Много от опасните стимулиращи ума вещества постигат същия ефект и ви карат да се чувствате "чудесно". Просто вие "чувствате" нещо. Балансирайте тялото и отстранете стимула, когато прик­лючите! Когато се наложи пак да го балансирате, изва­дете балансиращия уред. Не го използвайте непрекъсна­то, всеки ден. От магнитна гледна точка опасността е следната: Инструкцията ще се промени. Много неща могат да се изтрият! Това преминава границата на рав­новесието. Може да бъде опасно за здравето ви! Повяр­вайте ми!

5. ХИМИЯ: Използването на химия и химикали е ниско-енергиен лечебен метод. Но и то се уважава от Духа, тъй като науката за химията във вашето тяло е валидна и помага на онези, които имат нужда от нея, макар да изглежда ниско-енергийна концепция. Това е просто защото все още не сте открили нищо друго във висшите ешелони на лечението, което да я замести. Или ако има такова лечение, пациентът може да не реагира на него поради собствената си по-ниска вибрация. Затова не смятайте, че тъй като химията спада към нисшия ешелон, тя не е за вас. Ако върши работа, скъпи мои, и ви поддържа живи на тази планета, това е достатъчно. Но когато можете, се опитвай­те да преминете към други методи. Проблемът с химията е, че тяло е фино настроен организъм и когато поставите в него химия, за да предизвикате промяна, то естествено реагира, но вие не можете да посочите и да контролирате с точност тази реакция. Понякога химията има странични ефек­ти и дори дисбалансиращи свойства, които са просто част от особеностите на ниско-енергийното лечение.

6. ИНВАЗИВНА ХИРУРГИЯ: Сигурно ще се изне­надате, че номер шест, най-нисшият, се нарича инвазивна хирургия. Скъпи мои, тя може да е най-нисшата, но пак казваме, че понастоящем тя представлява част от вашата най-добре развита наука. Някои хората опитват безуспешно всичко друго, накрая се обръщат към тази наука и нами­рат изцеление. Тя може да бъде незаменима. Ле­чителите, които се занимават с енергийна работа биха се радвали да видят излекуваните, които вибрират заедно с вас - които разбират и дават избор и позволение на тялото си. Но има други, които никога няма да го направят. Затова вие се спускате по стълбицата и ги насочвате да открият лечението, което ще им помогне и понякога то се оказва номер шест, инвазивната хирургия. Ако това е единственото средство да запази живота им на планетата, приемете го за не по-малко свещено от енергийната работа! А после работете с тях при процеса на възстановяването и използ­вайте вашата прекрасна енергийна работа, за да ускорите оздравяването след операцията.

Така че всичко си има място. И е свято и благосло­вено, защото действително е продукт на вашата наука. Разбирате ли механизма? Съюзът на най-висшата енер­гийна работа в новата епоха и скалпела е част от цялото, което ви молим да приемете. Трябва да проявявате търпимост към всичко. Сигурно ще се изненадате какво ще откриете. Сигурно ще се учудите, че медитацията и молитвата и другите видове "енергийна работа" дости­гат до ума на онзи, който държи скалпела в тази епоха. Нещата са по-дълбоки, отколкото изглеждат, и могат да се комбинират. Това е вашето ново предизвикателство.

И така, разгледахме шест различни метода и ги обсъдихме, но все още не сме стигнали до най-свещения, а именно онзи, който борави само и единствено с тялото. Да, възможно е. Говорим за дара на самолечението. Тази вечер тук има хора, които познават добре самолечение­то, които са енергийни лечители и вече разбират тази концепция, но тя е трудна за преподаване. Ето защо са необходими помощници. Онези, които могат да се излекуват сами, са същите, които вибрират на високо ниво и разбират, че съзнанието може да променя физиката.

Има три аспекта, които трябва да познавате във връзка със самолечението. Първият е интеграцията. Вто­рият е интеграцията, а третият и най-важният е интегра­цията [смях]. Отново говорим за нещо, което е толкова ценно и необичайно за някои от вас. Колко хора идват в този живот и си мечтаят да нямаха биология? За нас е шокиращо да видим как вие сте планирали да накарате светостта на телата си да ви служи, а после идвате на Земята и цял живот си мечтаете да я нямахте! Постигате просветление, но като че ли смятате, че то се намира от врата нагоре! Поглеждате тялото си и казвате: "Ще пре­карвам колкото мога повече време в астрална проекция. Мразя го това нещо, дето е прикачено под шията ми." Някои от вас си търсят оправдания да го напуснат! Когато ви боли ръката, вие казвате: "Ох, иска ми се да не ме болеше ръката. Трябва да отида да я оправят." Виждате ли, пропускате целия смисъл! Всяка една клетка е просветлена колкото другата до нея. Вместо да смята­те, че имате един център на просветлението, знайте, че имате милиони такива! За да функционира вашето виб­риращо тяло, цялото тяло трябва да вибрира като едно, а не като частта, която сте определили за ваш "център на просветлението".

Тази история вече сме ви я разказвали. Един човек, подал главата си през прозореца на колата и казал на шофьора: "Готов съм, да тръгваме!" И шофьорът потег­лил заедно с главата на този човек! Благословен е онзи, който разбира, че първо трябва да постави цялото тяло в превозното средство, преди да каже: "Да тръгваме." О, скъпи мои, говорим за интеграцията на този източник на светлина с всяка една клетка и ето някои от стъпките. Трябва да възприемате всяка клетка като част от цялото съзнание. Тук всичко е въпрос на "НИЕ". Ако си ударите пръста на крака, НАС ни боли. Повече никога не казвай­те: "Боли ме пръстът." Започнете да признавате светостта на НИЕ-то и ще започнете да вибрирате заедно като едно цяло. Няма клетка в тялото ви, която да не прите­жава инструментите на съзнанието. Но вие често възп­риемате това съзнание като съсредоточено само в така нареченото трето око, важен портал на тялото. Третото око, скъпи мои, е просто кулминация на съдействието на останалите клетки - сборен пункт. Има поток, който започва от клетката на пръста на крака и клетката на лакътя и всички други вътрешни клетки, включително частиците на всеки един орган. Те всички знаят каквото знаете вие. Защо? Защото всичко участва в часовника!

Започват ли да ви се изясняват нещата? Докато не започнете да вибрирате заедно, часовникът никога няма да разбере какво да прави с хормона на смъртта! Така че позицията НИЕ е решаваща за самолечението. Всичко е интеграция, интеграция и ... пак интеграция. Повече никога недейте да смятате, че свързаната с главата ви биология няма нищо общо с вашето просветление, за­щото не е така. Тя е част от системата, която ви държи тук! О, скъпи мои, нямаме време и вие нямате време да преминавате през още една инкарнация - усложненията на напускането, връщането и порастването! Вие имате да вършите работа тук и сега! Искаме да останете. Ос­танете! И така, даваме ви тези послания с любов, за да разберете механизма, който ви е необходим и светостта на биологията, която ви е нужда, за да живеете и да служите на планетата!

Накрая пак казваме, че вербализацията е решаваща за целия процес. Изговаряне на глас? Какво общо има то с биологията? Обяснението отново е фактът, че ваша­та биология и вашият интелект, и вашата духовна страна са се събрали да изрекат думи в пространството, думи, които вашата биология и тази на другите чуват като звук. Каквото говорите, това създавате! Улавяте ли се да казвате, че тази или онази част ви боли? Променете го на "БОЛИ НИ". Формулирайте всички ваши изказвания в множественото число и единството на вашата биология. После зачетете частите. Започнете да практикувате това, скъпи мои, и ще видите разликата в живота си. Никога не изричайте гласно съмненията си или привид­ната неспособност да направите нещо. По този начин вие придавате валидност и вашите клетки ще ви чуят! Нима е чудно, че не съдействат на лечителя?

Направете нещо наистина потресаващо, [смях] Ко­гато отидете при лечителя другия път, проведете кратка церемония и кажете на глас: "Скъпо тяло, в цялата уместност и святост се обръщам към теб. Ние сме заедно в този живот и заедно ще се излекуваме и ще изберем да продължим напред в нашия договор. Заедно ще се под­младим и заедно ще имаме силата да забавим отделяне­то на хормона на смъртта." В тази стая има хора, които могат да удължат живота си, ако направят това! Не след дълго ще видите как животът на мнозина ще се удължи.

Ние искаме да останете! Обичаме ви. И в тази стая няма създание, което да се нарича "лечител" и да няма свещената клетъчна инструкция как да постигне това. Независимо какво се случва в тялото ви, независимо от непосредствените събития, всичките тези неща са све­щени и целенасочени, стига само да ги разберете! Дори несвързаните особености на живота се опитват да ви говорят. Удивителното е, че когато започнете да гово­рите на тялото си, откритията за случващото се в него ще ви изненадат. Това е свързано с привидно нематери­ални неща като ситуациите на гняв, които сте смятали, че са само в главата ви. Ще се изненадата ли да научите, че всички клетки са знаели за него? Свързано е с рев­ността и липсата на самочувствие. Вашата биология знае всичко за това - всяка една клетка, отброявайки дните. Клетките чакат, чакат да разберете как да ги промените. Тази вечер те също са чули това послание. Разликата е, че трябва да изчакат искрата на живота, която е в душата ви, да вземе решение. Вие избирате - биологичното оборудване е готово да започне промените - и ЩЕ ви чуе.

Посланието беше дадено. Искаме да знаете следно­то: Вие имате избора да бъдете балансирани, излекувани и спокойни за бъдещето. В заключение отново ви казва­ме с цялата си любов: Не смятате ли, че знаем какво сте преживели? Тази вечер, преди да си тръгнете, искаме да знаете, че до леглото ви стоят няколко прекрасни, любя­щи създания. Те са вашето семейство. Винаги са били тук, но вие не винаги сте ги усещали. И те като изобили­ето от клетки в тялото ви очакват вашия ИЗБОР ... вашето НАМЕРЕНИЕ ... и изговарянето им.

О, скъпи мои, някои от вас в този момент ще разбе­рат, че частица от дома е дошла с този ченълинг и ви е докоснала! Пуснете частицата от Бог да влезе в сърцето ви сега и знайте, че много ви обичаме!

Така е!


Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 798 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 03:39