Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



21:15
19.04.2024
Петък
3.131.110.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Извисяване II

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Извисяване II

Скъпи мои, когато Крион дойде за първи път, гово­рихме за промените на планетата и след време вие станахте свидетели на промяна в климата и няколко земетресения. Видяхте много неща, които бяхме пред­сказали. Това е връзката любов/Земя. Защото ние сме тук в знак на уважение към вас! Смяната на мрежата и планетните промени бяха своеобразен ремонт на Земята. Мислете за процеса като за "ремонт"...


"ИЗВИСЯВАНЕ II"

Ченълинг на живо Портланд, щата Орегон

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

От писателя...

Дискусиите за процеса на извисяването са сред най-горещите метафизични теми днес. В Крион, Книга З, "Алхимия на човешкия дух", издадена на английски език през 1995 г., Глава 8 разглеждаше извисяването като послание от Крион. Ето че отново стигаме до него, само че този път информацията е повече и се превръща във второто изявление на Крион по тази популярна тема (затова съм поставил цифрата "ІІ"). Нормално е с наб­лижаването на настъпването на нашата нова епоха де­финицията, концепцията и дълбокият смисъл на процеса на извисяването, може би най-големият дар в новата епоха, да ни се разкриват все по-подробно.

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от Магнитната служба. Поддържайте тази енергия, защото това е велик момент. Тук усещам разлика, каквато не съм долавял от много време. Тази енергия ще поддържа посланието тази вечер, което ще разглежда големите дарове за чо­вечеството. Но нека задържим за момент. О, любовта между Духа и човечеството е като роза - нежна, красива, благоуханна. Трябва да се пази и цени. Не можете да я захвърлите и да очаквате да си остане красива. Не. Вие трябва да се грижите за нея. Тя е като малко дете и ако я обичате, пазите и цените, тя ще разцъфне. Тази вечер ще поговорим за цвета на тази роза.

Тук има хора, които изобщо не вярват в онова, което се случва сега. Те смятат, че Бог е престанал да разгова­ря с човечеството по този начин преди много години. Ние дойдохме да ви кажем, че общуването никога не е прекъсвало, защото Божията любов никога не е преста­вала! Защо да престава, когато вие сте съществата, из­пълняващи толкова значима задача - уважавани и оби­чани от цялата вселена? Кой ви е казал, че е имало време, когато ви е било забранено да общувате с Духа по този начин? Който и да е той, направил ви е лоша услуга, защото именно това полезно общуване подхранва сър­цето ви. Но вие не сте единствените, защото Духът също има любов и сърце. То е голямо и когато ви казваме, че ви обичаме, ние предаваме посланието, че сме ВЛЮБЕ­НИ във вас!

Разказвали сме на толкова много групи като тази, че думите, които чувате и четете сега, представляват същия вид общуване като онова от горящия храст преди време. Нямаше да повтарям това толкова често на хора­та, ако не беше така. Някои от вас започват да си дават сметка защо, тъй като примерът е чудесна метафора. Чували сте този глас и преди и той носи същия авторитет. Това е авторитетът на ЛЮБОВТА и авторитетът на ДОМА, който застава пред вас тази вечер. Седи пред вас сега и казва: "Аз имам авторитета да измия нозете ви и да ви обичам много." Това е авторитетът на Духа. Свик­вайте. Защото това е предаваното послание на Духа за вас.

Тази вечер тук има голяма енергия. Позволете да ви я опиша с думи, които са различни от онези, с които си служа обикновено. Този момент е СКЪПОЦЕНЕН. Ни­кога не съм използвал тази дума в ченълинг като този и моят партньор я превежда правилно. В момента тази енергия е нежна. Причината е, че достатъчно хора вече разбират пред какво стоят - не фигурата на бащата и големия авторитет, а партньор, който казва: "Искам да ви уловя за ръка. Време е и аз искам да ви покажа нещо, което досега не сте осъзнавали." Урокът тази вечер и в тази енергия е много ценен и деликатен! Това е второто (и по-подробно) послание, което ще ви дадем сега. То се описва само с една дума - дума, която не е адекватна за това качество, но е единствената, която имате. Думата е ИЗВИСЯВАНЕ. Тази вечер ще се спрем на въпроса за енергийното извисяване, което не беше възможно до преди месец, но е възможно сега.

Събраните хора тази вечер седят на столовете по предварителна уговорка, залегнала в основата на това събитие. Не само тяхната честност, но и силата на страстта на присъстващите, които казват: "Готов съм да науча повече." Някои от вас наистина разбират, че неслучайно сте се озовали на тази планета сега. Вярно, някои от вас споделят: "Твърде стар съм. Защо не ми се случи преди години?" [Има се предвид просветленото разбиране на духовната мисия.] О, скъпи мои, възрастта едновременно няма и има значение. Тя представлява "сегашното". Затова напредналите по възраст тук имат напреднала мъдрост. Почувствайте го! Всичко е умест­но. Защото, ако беше станало по-рано, нямаше да се получи, знаете какво имам предвид. Защото онези, които са по-възрастни в човешки години, ще трябва да поддър­жат мъдростта за по-младите, които ще ги потърсят за съвет. По-младите ще имат енергията да тръгнат и да работят, и да БЪДАТ!

Извисяване. Неточна дума, но вие нямате друга, която да описва точно понятието. Най-близката дума в езика за истинските качества на извисяването е дипло­миране и дори тя не описва пълния смисъл. Названието извисяване предполага издигане и това е така, тъй като описва повишаването на вибрацията на всичко. Всичко! Ще опишем това в хода на разговора. Но думата не съдържа смисъла, който влагате вие. Някои от вас се притесняват да се заемат със собственото си извисяване и си казват: "Искам да се възнеса в облаците като древ­ните учители, да приключа с това място и да се освободя от биологията."

Уверяваме ви, скъпи мои, че Духът не разбира под извисяване това. Това е благословено време и предава­ната тук информация ще ви даде прозрение за вашите дарове и за вашата сила. Ще ви обясня какво представ­лява извисяването. Извисяването е завършване на обу­чението по план и с позволение, тоест човешко упълно­мощаване във висша форма. Тогава хората имат позво­ление, ЗАСЛУЖЕНО от всеки един от тях, да преминат към статут, който им позволява да ОСТАНАТ на плане­тата, живеейки много дълго, като същевременно преми­нават в следващата инкарнация, която са планирали за себе си - без да им се налага да изживяват смъртта! Това е извисяването. Разбирате ли? Преминавате към следва­щото планирано изражение, като запазвате биологията си, вибрирайки на достатъчно високо ниво, позволяващо това да се случи, без да минавате през смъртта. Започва ли да ви става ясно колко дълго искаме да останете? Помислете за това.

Така стигаме до въпроса за навременността, която също ще обсъдим. Извисяването е брак. То е партньорство със златния ангел, който седи на трона в живота ви, който вие наричате вашия Висш Аз [както вече споме­нахме в тази книга]. Това е брак с всички съпътстващи го неща - ангажимент, обещание и вярност. Брак - това е същността на извисяването.

И така, кои ще приемат този статут? В хода на обяснението ще разберете въпроса за навременността, която ще ви стане ясна. Недейте да ни разбирате пог­решно и недейте да се засягате, когато ви казваме, че не всички хора ще постигнат извисяване. Уверяваме ви, че този статут не е за всеки. Но процесът, който води към него, е за всеки. Как е възможно това? Причината е следната, скъпи мои: Процесът на началното извисяване и началното повишаване на вашата вибрация като човек трябва да бъде целта ви в момента - ако така изберете. Въпросът е колко далеч искате да стигнете. Няма строги правила, които да казват, че трябва да отидете на опре­делено място, да поддържате определена вибрация или да повтаряте определени мантри по цял ден. Не. Този процес е много личен!

В хода на разговора ще разберете малко повече защо бихте пожелали да спрете и да задържите опреде­лена вибрация, служейки на планетата с тази способност и толкова. Някои от вас ще пожелаят да извървят пътя докрай, част от пътя или само да започнат процеса. Във всеки случай вашата молба се зачита, тя е уникална за всеки човек. Едва ли ще се изненадате от откритието, че този континент (Северна Америка) е изостанал по отно­шение статута на извисяването. Много повече хора учас­тват в този процес на другите континенти на Земята. Те разбират и приемат този атрибут в по-голяма степен. Това е причината критичната маса да се постига по-бър­зо. Този стремеж е глобален и засяга другите континенти в по-голяма степен. Затова Земята се променя толкова бързо.

О, вие играете важна роля в процеса и така трябва да бъде. В този момент се осъществява ченълинг в друга част на тази планета със същото това послание и същите тези думи. Никога не съм ви казвал това, нали? Приема­те го по едно и също време, Духът често постъпва така. Това послание не е предназначено само за една група. То е за всички хора едновременно и макар да знам къде се случва другият ченълинг, ще го премълча. Те ще се свържат с вас и вие ще се свържете с тях. Те не говорят езика ви, но имат достоен произход.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1050 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.131.110.169          Петък          19.04.2024, 21:15