Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



02:16
29.03.2024
Петък
54.159.186.146


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Земята

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Земята

Преди да продължим с извисяването, хайде да по­говорим за Земята. Някои от вас могат да кажат: "Крион, защо искаш да говориш за Земята, когато разглеждаш извисяването? По-добре говори за хората и смисъла на извисяването, какво представлява то и какви са неговите дарове." Не. Първо трябва да поговорим за Земята. Това ще се свърже с информацията, дадена по-рано същия ден, на същото това място и на другото място. Вече съм споменавал, че "накъдето върви Земята, натам върви и човечеството". Това обяснява вашия интерес към пла­нетните ви аспекти. Обръщам се към елитната група, която разбира, че самата пръст на тази планета има съзнание!

Скъпи мои, оттам са дошли елементите на вашата биология. Защото има само определен брой елементи на вашата планета и независимо дали се превръщат във въглеродна жизнена енергия или остават като камък, те пак са същото количество. Затова елементите в тялото и клетките ви и жизнената енергия, която протича през вас, произлизат от Земята. Вашата Земя притежава съз­нание. Вашата Земя трябва да се промени, преди да ви бъде позволено да продължите нататък. Нейното съзна­ние трябва да сътрудничи на онова, което правите вие. Това не е новина за вас.

На планетата протичат четири вида промени: маг­нитни, метеорологични, геологични и духовни. Магне­тизмът, за който толкова често говорим, представлява магнетизма на вашата мрежа, която между другото се влияе от вашето Слънце, което е порталът на общуване­то, за което вече сме ви говорили. Постановката на тази мрежа ви дава даровете на новата епоха, защото мрежа­та раздвижва воала (духовният аспект на вашия дуализъм) и той се повдига. Воалът трябва да се повдигне в определена степен, преди да можете да получите даро­вете - и този процес още не е завършил. Ще ви разкажа, когато стигнем до обсъждането на навременността, как­во да очаквате. Знаете също така, че магнитният север започна да се измества. Разказах ви за тази промяна когато пристигнах през 1989 г. - и вече можете да я измерите.

Минаха години, откакто седях пред групи като тази тук и говорех за текущите метеорологични промени. Те ще продължат. Сякаш сте в къща, която се ремонтира. Казах ви, ремонтът е досаден и създава неудобства. Става по план - не защото така съм казал аз, а защото елементите откликват на вашето съзнание! Той продъл­жава и ние ви уверяваме, че много от новите модели, скъпи мои, ще продължат безкрайно. Вие ще се научите да работите с тях и ще трябва да пречертаете бреговете на реките и бентовете, които сте изградили на тях. Очак­ват ви още много студени и люти зими, а също и навод­нения, каквито преди 1989 г. нямаше.

Всичко това е част от пренастройването на плане­тата. Първо трябва да се промени планетата, за да позволи на хората на нея да се променят. Измененията, земните промени - всичко е част от извисяването. Това е целият замисъл, скъпи мои. Смисълът на финалната епоха е извисяването. А не страхът, макар че някои хора не разбират извисяването, не разбират вибрирането на по-високо ниво. На тях може да им изглежда страшно.

Сега ще ви разкажа за геологичните аспекти на планетата. В момента се прави измерване, научно измер­ване, което вие наричате резонанс. Това е измерване на съотношението на статичните вълни между повърхност­та на Земята и горната част на йоносферата. В миналото този резонанс в продължение на хилядолетия е бил 7 във вашите вибрационни единици [Херц]. Днес е 10 и се приближава към 11! Знаехте ли това? Геологията на планетата се променя заради вас, не само атмосферата, и казаното не бива да буди страх в сърцата на онези, които обитават това място, а се дава с любов и засяга планетата като цяло. Ще видите как голяма част от недрата на Земята ще излязат на повърхността. Някои от събитията ще се случат на неочаквани места - а не на очакваните, скъпи мои, не на очакваните.

Въпреки че тук може да има вулканична активност [районът на Портланд], вашето задължение, ако избере­те, е да поддържате енергията на места като това, които носят потенциала за катастрофа - за да го изчистите и да не допуснете да стане катастрофа. Слушайте, скъпи мои, миналата година беше променен орбиталният ме­ханизъм, за да позволи "разминаването на косъм" с един астероид. Този астероид носеше огромно количество енергия за ВАС, давайки го пътьом на планета. Виждате ли, именно светлинните работници, всеки един от тях и техните медитации и тяхното намерение направиха въз­можно това разминаване. Именно Воините на светлина­та на вашата планета промениха орбитата на това аст­рономическо тяло! Нима тогава е толкова удивително да ви кажем, че вие контролирате вашата област и регули­рате потоците магма на Земята? Не е толкова трудно. Медитирайте върху това. Грижете се за безопасността на вашата област, защото тя е скъпоценна и нежна и ви е дадена да я пазите. Пак ви казваме, човешкото съзнание променя физиката! Те са свързани, както вече ви обяс­нихме. Но вие ще видите тази вулканична активност на много неочаквани места по света. Бъдете нащрек - скоро ще се прояви.

В духовно отношение никой, който проучва случва­щото се на Земята в момента, не може да е пропуснал следното: Даровете за планетата и за вас бяха донесени тук (от нас) в много форми. "Разминаването на косъм" миналата година с астероида, кометите, които ви посе­тиха пред последните две години, активността на гама лъчите и много други физически особености, които ос­тават непонятни за вас, са всъщност духовни дарове, представени в реален триизмерен физически свят, за да ги видите. Тази енергия, целенасочено донесена на пла­нетата, беше за извисяване! Затова отново ви казваме, че физическото е свързано с духовното.

Да поговорим сега за науката, която ви се дава. Внимавайте, скъпи мои, защото в следващите няколко минути ще ви дам нова информация. Бъдете предпазли­ви как се отнасяте към нея, защото някои от вас ще пожелаят да я направят по-сензационна, отколкото е, а това не е необходимо. Ако има нещо сензационно, то е фактът, че в момента в сърцата ви се влива невероятна любов.

Навременността започна през 1987 г. и на вашата планета през тази година беше дадена способността да разбира и осъществява напълно технологията на рент­геновите вълни. И вие започнахте да експериментирате сериозно, затова ви призоваваме да потвърдите онова, което ще кажа след малко. Защото вие изучавахте изоб­ретенията и откритията - триизмерната наука на онзи, когото наричате Никола Тесла, и започнахте да експериментирате в тази година. Но не на този континент. Не. И ако мога да ви върна в 1987 г. на друг континент, който наричате Австралия, насред този континент имаше две кули, построени от това правителство (на САЩ) на мяс­то, наречено Пайн Гап. Там се провеждаха експерименти - експерименти с рентгеновите вълни и кулите - преда­ване на енергия под земята. Но виждате ли, там се допуснаха грешки, скъпи мои. Защото вие не разбирате сложните връзки и резонанс на рентгеновите лъчи. А те са огромни и се натрупват и много бързо се проявяват. Като голям брой войници, които маршируват по мост, резонансът поражда огромни вълни. Ако знаехте това, този експеримент нямаше да предизвика раздвижване на земната мантия от другата страна на планетата, както ста­на. Някои от вас ще направят проучване и ще се изнена­дат от тази информация. Хората са предизвикали земет­ресение - първото създадено от човека в историята!

Отново се занимавате със същата технология, само че сега не я прилагате на земята. Решили сте да я прицелите в небето! Четирима от вас в тази зала ще разберат думите ми, защото има код в изречението, когато казвам: "Чуйте съвета ми. ПРИЦЕЛЕТЕ се в та­зи технология и я разкрийте." Това е кодът, който ви давам. Вече сме говорили за това. О, скъпи мои, на планетата се дава наука, която се използва за лечение и както обясни тази вечер моят партньор, вие започвате да разбирате и да се обръщате към ДУХОВНИТЕ аспек­ти на вашата биология. Това е ваша привилегия и дар, който ви се дава с любов и се случва навсякъде. Пред­ставената в тази стая технология [става въпрос за доктор Тод Овокайтис в аудиторията] е една от многото. Защо­то са представени същите тези качества. Тук има хора, скъпи мои, които ще променят планетата както стоят сред вас. Тук има воини на науката! Има воини на НАМЕРЕНИЕТО! Тук има воини на медитацията, които ще направят тази планета различна от сегашния й вид - ако изберат. Избор! Намерение! Започвате ли да схваща­те закономерността?

И така, Земята се промени много, за да позволи на хората да се извисят, а изобретенията, които получихте, трябва да разширят и удължат живота ви. Именно по тази причина ви се дават. Но както с всяка наука, част от новите знания се използват и за други цели, може би не толкова почтени както стремежа към духовно съзнание. С цялата ни любов ви казваме, че тези дарове ви се дават за удължаване на живота - за мир. Защото те ще свържат вашите лични дарби, ако изберете да ги използвате за вашето завършване - с онова, което наричаме извися­ване.

Сега да поговорим за времето. Периодът на извися­ването представлява прозорец от 24 години. Той започва от края на 1987 г. и завършва в началото на 2012 година. Онези от вас, които започват да виждат какво се случва в този прозорец, разбират, че началото беше онова, което наричаме и описваме в предишните ченълинги като единайсет-единайсет (11:11). Спомняте ли си какво беше единайсет-единайсет? Ще ви припомня: това беше духовен прозорец - портал за промяна на човешкия код на вашата ДНК. Тогава на хората им беше дадено поз­воление да придобият потенциала за извисяване. Това става вследствие на измерването, което вие наричате Хармоничната конференция. Това започна през 1987 г. После изживяхте дванайсет-дванайсет (12:12), което бе­ше "предаването на факела" от много създания, не-човеци, поддържащи енергията на планетата, които ви предадоха цялата отговорност, позволявайки на хората и планетата да бъдат напълно самостоятелни. Сега вие притежавате повече енергия от когато и да било, можете да носите вашия Висш Аз без чужда помощ. Извисяване, дадено позволение да завършите обучението си, позво­ление да продължите напред! След това дойдоха кометите и астероидите и другите неща и качества, които бяха дадени на тази планета за вашата енергия - за да ги "извадите" от духовното хранилище на планетата Земя, когато ви потрябват.

Първо беше Земята, съдът, обектът, върху който да стъпите - партньорът, чиито елементи споделяте в тя­лото ви. Съзнанието на Земята трябваше да се прояви първо. Сега е ваш ред. Това означава, че докато седите тук, имате време да продължите този процес на града­ция. Духът не е тук, за да ви наблюдава и да нарежда, че трябва да го постигнете за една нощ. Не, разбира се! Не бихте могли. Все още не ви е дадена енергията за пълно извисяване. Това е постепенен процес, както се досеща­те. Дадено ви е позволение и е дадена енергията за частично пътуване, което много от вас вече предприе­мат. Останалата част ще дойде, когато ви потрябва, наред с позволението да продължите.

Вече сме ви дали достатъчно указания за броя на стъпките, от които се състои процесът. Повечето ви бяха дадени с прекрасно намерение и бяха точни. Само че семантиката понякога се проваля и тъй като говорим за новия междуизмерен аспект на човечеството, тези ука­зания крият много неща. Названията и процесите често се "обявяват" за различни, но всъщност са същите. Все още предстои да се предадат послания, които ще имат повече смисъл в ежедневието по отношение на онова, което ви очаква. Затова отново ви молим да не бързате. Разберете, че остават 14 години [в момента на това послание през 1997 г.] и ще ви бъде дадена енергия, която да направи възможни тези неща.


Крион

Само три седмици след този ченълинг в Портланд, изригнаха вулкани в района на Мексико Сити, британската колония Монсерат и Джакарта. Земетресения имаше в Япония, Индо­незия, Чили и Тайван. (Бел. авт.)

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 772 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.159.186.146          Петък          29.03.2024, 02:16