Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



03:20
27.04.2024
Събота
18.117.196.217


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Човечеството

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Човечеството

Сега говорим за човечеството. Разбирате ли даро­вете и инструментите, които са ви дадени, за да завър­шите обучението си? Когато дойдох за първи път и ви разказах за импланта/освобождението, ви обясних, че това е дар. Разкрих ви един духовен аспект, който ви очакваше в новата епоха. Аз не го ДОНЕСОХ.. ВИЕ, чрез вашата работа на планетата, си го заслужихте. Това стана след Хармоничната конференция и 11:11 и 12:12. То е дар, който ви позволява да очистите кармата си и представлява неделима част от процеса на извисяване­то. Дарът е почест и привилегия. Вие си го заслужихте!

Злото и страхът: О, скъпи мои, потенциалът на даровете на любовта е толкова голям, че те ще породят промяна за вас и известно разбиране. Защото вие усеща­те промените и те бушуват във вас. Някои хора долавят промените, не ги разбират и казват: "Това не може да е добро." Други възкликват: "Отново усещам посещение от дома. Случвало ми се е и друг път!" Знаете ли къде сте го усещали? О, казвали сме ви, казвали сме ви. Толкова много от вас на това скъпоценно място са били братя и сестри по времето, което наричаме епохата на Атлантида. Там сте го усещали. Моят партньор прикри­ва онази част от тялото си, за която ще говорим преди края на това послание [Лий поставя ръка на гърдите си] и това не е сърцето му. Даровете и инструментите са ви дадени, за да направят възможно завършването и изви­сяването през този 24-годишен прозорец. И досега вие заслужихте и получихте много от тези дарове. Един от тях беше позволението. Дарът на очистването на карма­та, дарът на изцелението, дарът на големите енергийни способности и най-големият: дарът на НАМЕРЕНИЕ­ТО. Няма по-голям дар от този, който се дава на чове­чеството, където човек да изрази НАМЕРЕНИЕ за нещо и да го зареди с огромна потенциална енергия за себе си и околните. То е нещо като магия - НАМЕРЕНИЕТО!

Емоционално какво чувствате (онези, които са ре­шили да преминат на следващото ниво и да вибрират с по-голяма честота)? Някои казват: "Мили Боже (Дух), не знам къде отивам, но избирам тази първа крачка на завършването и извисяването." Какво изпитвате? Ще посоча една емоция, която сигурно ще ви изненада: ТЪГА! Не е това, което си мислите. Не е мъката и тъгата от бедния живот или заради нещата, които се случват около вас. Не, вместо това усещате откъсване от човека, който сте били някога. Виждате ли, вие ставате нещо друго. Вече сме говорили за това, за хората в новата епоха, които стават нещо друго. Затова изпитвате откъс­натост.

Някои от вас са имали видения и сънища на собст­вената си смърт, но аз ви уверявам, че няма по-голяма чест от подобно видение. То не означава, че ще умрете, скъпи мои. Това е метафора. Означава, че старият Аз, с който сте дошли тук, си е отишъл. А новият, който сте поискали, с по-високата вибрация, вече е в тялото ви. Знаете ли какво означава за НАС [създанията от другата страна на воала] да ви видим как го постигате? В момен­та има невероятна, голяма, велика надежда, че след 12-14 години ще станем свидетели на удивителни про­мени на тази планета. Когато критичната маса бъде постигната, ще има много изненади. Чувството на от­къснатост съпътства мнозина и сега ще ви обясним защо го изпитвате. Всичко ви е наред. Просто навлизате в област, където са стъпвали малцина, и ВИЕ сте пионе­рите при процеса на извисяването.

Ами семейството? Какво ще стане със семейство­то? Отговорът на този въпрос е двузначен. Първата част е удивителна, тъй като засяга "кармичното семейство". Знаете ли за съществуването на кармичните групи? Всички вие се познавате! Сигурно го знаете, нали? Братя, сестри, братовчеди, майки, бащи - били сте тук и преди и пътувате през вашите инкарнации в групи, сходни по възраст и смърт, и живот - на групи. Имате кармична връзка с човека, който седи до вас, дори да не го позна­вате по име. Гарантирам ви го. За първи път в човешкото съществуване ви се позволява да излезете от тези групи сами, докато сте тук, и да определите собствения си остров (личност) като група. Такава сила притежавате! Затова, когато говорим за семейство, имаме предвид кармичното семейство. Нищо чудно, че изпитвате емо­ционална тъга, защото се сбогувате с голяма група, с която сте пътували по астралния път хиляди години и сега се разделяте с нея, защото сте избрали да станете нещо друго. С очистена карма вие преминавате към статута на завършено обучение и ги оставяте да напра­вят същото, ако пожелаят, или нещо друго. Следовател­но вече не сте свързани. Нишката е прекъсната и вие го усещате.

Ами ЧОВЕШКИТЕ семейства? О, скъпи мои, тряб­ва да разберете следното: Заставали сме пред вас много пъти и сме ви казвали, че приемането на дара на очист­ването на кармата, който наричаме освобождение, ще ви направи много по-добър човек. И околните ще го забе­лежат, защото това създава спокойствие, по-малко тре­вога и ви помага да осъзнаете отговорността и истинс­ката ви същност. Партньорите ви ще го оценят. Децата ви ще го оценят. Близките и приятелите ви ще го оценят, защото вие имате потенциала и позволението да станете по-спокоен човек. Нека обърнем страницата в тази нова и разширена енергия и да кажем следното: Това НЕ е задължително условие, когато става въпрос за вибраци­онната промяна и статута на завършено обучение и извисяване.

При откъсването от стария Аз и отдръпването от кармата някои ще преминат във вибрация, която ще се различава от тази на партньора им. Това обяснява защо някои от вас ще поискат да си останат на старото място. Защото ще е по-добре за живота им да не се променят.

Така е добре за вас. Добре е за децата ви, а следователно и за планетата. После, може би по-късно, ще изберете да продължите напред. Само ВИЕ решавате тези неща и НЯМА присъда за постъпката ви! Няма да останете в калта (така да се каже)! Всеки човек, който решава да вибрира на по-високо ниво, дори на първия етап на извисяването, е уважаван и обичан като всеки друг. Ако всички направят само първата крачка и спрат до там, няма нищо лошо. Решението изисква преценка и интуи­ция и те ще разберат как трябва да постъпят. Това не е някакво състезание. Няма съревнование. Има само ду­ховна уместност и договор.

Но има една странност, скъпи мои. За онези от вас, които пожелаят да поемат по пътя, да вибрират на по-висока честота и да останат в течение на информаци­ята и енергията, предавани на тази планета, има група хора, които ще ви разберат и подкрепят. Много хора няма да се учудят на тези думи и ще разберат, че говоря за новите деца на тази планета. Защото те ще разберат какво правите, ще ви уловят за ръка и ще ви погледнат. И по свой собствен начин клетките им ще ви приветстват за онова, което правите за тях, и ще ви последват. На тях ще им бъде по-лесно, отколкото на вас, в този 24-годишен прозорец, защото те идват с ново съзнание и усеща­не за мисия. Семейство! Кармично, биологично и пре­дизвикателство - нима очаквахте нещо друго?

Как се чувства човекът със статут на завършено обучение? Ще ви кажа. Вече сме споменавали, че онези от вас, които вибрират по-високо, имат различни модели на сън. Помните това, нали [за особеността да се будите понякога по два пъти на нощ с чувството, че не сте сами]? Също така сме ви казвали, че имате различни модели на хранене. Спомняте си, нали? Казвали сме ви още, че някои от вас, поради вибрационните промени, са по-близо до определени астрални качества и създания, отколкото преди. И затова започвате да виждате или да си мислите, че виждате, някои от тези създания около вас - будейки се посред нощ стреснати, убедени, че стаята е пълна със създания. Ха-ха. Ами, ПРАВИ СТЕ! Вече сме говорили за вашата поддържаща група и ней­ната численост. Ще се изненадате. Защото всеки човек тук си има цял легион помощници. Те знаят кои сте. Защото вие действително се доближавате до тяхното измерение, когато решавате да поемете по пътя на изви­сяването.

Какво си мислят онези от вас, които са в статута на извисяване? Ще ви кажа. Вие не се ядосвате лесно. Имате ниво на търпимост, което доскоро е било непостижимо за вас. Да, така е. Притежавате способността да обичате силно и гледате по друг начин на хората. Но най-важното е следното: Вие осъзнавате каква е целта! Преценката ви идва отвътре. Притежавате всички отговори, които ня­кога сте искали от златния ангел, който седи на онзи трон и който наричате вашия Висш Аз. Да. И така преценката и силата на следващата ви крачка ви идват отвътре. Не от някой гуру или медиум. Не от някой ясновидец и не от тази трибуна [има предвид мястото, където стои Лий]. Този ченълинг е информация, скъпи мои. Духовното действие идва от вас. Ние ви даваме информацията с любов, а после вие я взимате и действате според нея. Тук се предава Божията любов, но вашето боравене с нея поражда промените за планетата. ВИЕ вършите рабо­тата.

И накрая, да поговорим за вашата биология. Вече сме засягали този въпрос. Много неща се случват в телата ви на клетъчно ниво (онези, които са избрали пътя на извисяването). Ще дойде ден, когато това ще бъде явление, което ще се изучава и разглежда от медицината - че толкова много хора притежават тези "странни" свойства! Как така, ще се питат те, изведнъж в това общество настъпи събуждане на органа, който вие наричате тимусна жлеза? Какво го е предизвикало? НАМЕ­РЕНИЕТО! Намерението да живеете дълго. НАМЕРЕ­НИЕТО да промените здравето си - и НАМЕРЕНИЕТО да останете на Земята. Виждате ли, вашите тела са замислени да живеят над 900 години! И чуйте, методите, които вътрешно поддържат тази възможност, започват със събуждането на тимусната жлеза. Започват с промя­ната на ДНК чрез собственото ви НАМЕРЕНИЕ, вещес­твата с есенция на живота, свойствата [включително магнетизма] и терапевтите. Съмнявате ли се, че е въз­можно такова нещо? О, то може да се случи още сега! Не е нужно да чакате 14 години. Можете да го имате още днес! В тази стая няма човек, който да не може да си тръгне оттук излекуван и готов да продължи напред. Ако се нуждаете от помощ, ето ги терапевтите и веществата. Моят партньор си води подкрепа каквато още не сте виждали, но която е уместна за тази стая [има предвид работниците на Крион, които участват в срещата]. Тук има хора, които ще се срещнат с други хора и ще живеят по-дълго заради това! Затова сте дошли тук тази вечер. Затова седите на тези столове.

И накрая, казваме ви, че се случва нещо с биологич­ния ви часовник [на онези, които са заявили НАМЕРЕ­НИЕ]. Той се забавя, дори да не го виждате. Това е ключът. Ако ви се струва, че Земята се върти около вас по-бързо, ВИЕ сте забавили ритъма. Биологичният ча­совник ще функционира по-бавно, ще отчита по-бавен пулс и затова ще работи по-дълго. Това става.

О, скъпи мои, дадохме ви представа за времето. Дадохме ви представа какво се случва с вашата биология и емоции. Казахме ви какво да следите. Дадохме ви информация, че все още не сте получили всичко и ще бъдете уважавани само заради започването на това пъ­туване без цялата информация. Казахме ви, че мнозина изминават само част от пътя и е уместно да спрат - без да бъдат осъждани. Казахме ви, също така, че някои ще извървят пътя докрай. Какво ще се случи през 2012 година? Отново измерване. И ако, скъпи мои, това из­мерване покаже определена вибрация, ще видите една съвършено различна планета - което ще предизвика масово приземяване. Така. Те не могат да пристигнат по такъв начин, докато не достигнете тяхната времева рам­ка и затова някои от вашите древни пророчества пред­сказват края на епохата през 2012. Това е просто краят на тази особеност на времето, след което ще преминете към друга рамка. Тогава Земята ще получи нов часовник, ако измерването покаже подходяща вибрация. Тъй като всичко е относително, вие може да не почувствате почти нищо, но вашите астрономи ще разберат. Те постепенно ще забележат в космоса свидетелства за промените око­ло тях. Неща, които са свикнали да виждат, които са се въртели с голяма скорост, ще забавят скоростта си. Всъщност се забавяте вие, добивайки по-добър фокус върху аномалиите.

Любовта. Няма по-велика сила във Вселената. Пи­тате ли се откъде идват вашите водачи? Главните водачи пристигат от мястото, където се предава енергията. Това е голямото централно слънце. От източника, който е невъобразимо далеч за вашите представи. И аз идвам оттам, както и вие. Това е енергията на дома. Между­временно, аз съм тук за определен период от време, за да ви дам любов - да седя в нозете ви на срещи като тази и да ви казвам, че това е велико време, да ви казвам, че съм тук да измия нозете ви със сълзите на радост, които извикват в нас хората, присъстващи тук [четящи тези думи]. Този момент няма да се повтори, защото енерги­ята, генерирана тази вечер от присъстващите тук, хора повече няма да се повтори. Това означава, че това е благословено, уникално място и аз искам да поседите така за момент и да помислите над това.

Между вас и околните има договори, за които няма­те представа. Седите до любими същества, заради които сте умирали в миналото - и дори не го знаете. Не виждате имената им и те също смятат, че не ви познават, защото много неща остават скрити между инкарнациите. Но вие всички сте едно семейство. Повярвайте ми! Думите нежна и скъпоценна се използват отново, защо­то точно такава е енергията тук тази вечер, различна от друг път - силна и подходяща за това благословено послание. Нека всички да си тръгнат оттук, помнейки нещо, което често повтаряме, защото е вярно. В съвър­шена любов, ние ви познаваме по име. Знаем какво сте преживели и тъкмо затова...

Ви обичаме много.

Така е.

Крион

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 918 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.117.196.217          Събота          27.04.2024, 03:20