Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



10:03
29.03.2024
Петък
44.200.27.175


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Човечеството - Изчезващ вид

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Човечеството - Изчезващ вид

Ченълинг на живо от Портсмът, Ню Хемпшир

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

От писателя...

О! Това заглавие навежда на мисълта, че ни пред­стои изтребление. Дали е така? Продължете да четете и ще разберете. Това е един от най-практичните ченълинги досега (в Ню Хемпшир). Точно след него заминах за Ню Йорк, където Крион отново говори пред 8.Е.А.Т. в Обе­динените Нации (следващата глава). Това посещение на източното крайбрежие беше едно от най-паметните в живота ми.

Поздрави, скъпи мои, защото аз съм Крион от маг­нитната служба! Докато свиквате с гласа на моя парт­ньор, който ви говори сега, ние ще изпълним тази стая с нещо много специално. Защото вече сме ви казвали, че колкото повече хора се съберат, толкова по-интензивна става енергията, в зависимост от съзнанието на присъс­тващите, а ние сме тук тази вечер, за да кажем на всеки един от вас: "О, скъпи мои, ние ви познаваме лично."

Скоро ще свикнете да слушате гласа на моя парт­ньор, както гласа на духовната сила на самия горящ храст, докато спускаме над вашата група конуса на лю­бовта, О, скъпи мои, самият Дух има привилегията да мине между редовете ви! Познаваме лично всеки един от вас и то не по имената, които сте си избрали тук. Всъщ­ност, тази вечер ще ви дадем любов и ако позволите на "частиците от Бог", които сте вие, да засияят и да ни призоват, изживяването за околните ще бъде още по-силно. Защото тази вечер е наситена със сила! Нещата, които сме смятали за невъзможни - може би причината да сте тук - могат да бъдат удовлетворени и разрешени тази вечер. Време е, нали? О, скъпи мои, почувствайте присъствието на благословените, не само вашите вода­чи, но всички доведени от Крион тази вечер. Защото тази стая ще се изпълни със същества, които ви познават много добре и ще ви дадат усещането за любов в живота ви, ще ви прегърнат и ще ви задържат в тези няколко минути и вие ще ги почувствате. Те са тук да ви кажат едно: "Много ви обичаме. Не смятате ли, че знаем какво сте преживели?" С тези думи се обръщаме към вас тази вечер.

Ще преустановим учебните лекции за този ченълинг. Вместо това ще направим обобщение, което не сме правили от известно време - преглед, който ще ни по­могне да обясним някои неща. Ще наречем това посла­ние "Човечеството, изчезващ вид".

Някои от вас ще попитат: "О, не, какво имаш пред­вид, Крион? Нещо лошо ли ни очаква? Ще загинем ли?" Ние сме тук с голяма любов, за да кажем "Не". Човечес­твото както го познавате, ще изчезне, когато хората с повишена вибрация се увеличават. Вашата човешка при­рода ще стане нещо съвършено различно. Протичащата алхимия на Духа ще ви превърне от хора в нещо съвсем различно от човека в старата енергия.

И сега, за да поговорим за тази промяна, искаме да ви дадем перспектива за вас самите - която е леко забавна за Духа. Комичният момент произтича от факта, че е уместно да съществувате в дуализъм, за което ще поговорим след малко.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 831 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.200.27.175          Петък          29.03.2024, 10:03