Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



14:39
29.03.2024
Петък
3.85.215.164


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Създадени равни

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Създадени равни

Казват, че Свещените текстове и някои древни пре­дания разказват как всички хора са създадени равни. Но когато се огледате, вие казвате: "Не го вярвам." Първо, вие сте разделени по пол. И всеки пол смята (и често се радва), че не спада към другия [смях]! В съкровените си мисли те казват: "Вижте ни... ние не сме равни - и много се радвам, че не съм от тях." [отново смях]

Създадени равни? Едва ли (ще кажете вие)! Ами способностите? Виждате хора с прекрасни способности - каквито вие не притежавате. Ще кажете, че някои хора притежават много по-големи способности от останали­те. Как е възможно тогава Духът да ви е създал равни? Да повдигаме ли въпроса за външността [отново смях]? Не сме равни, ще кажете вие. Не, скъпи мои. Това озна­чава, че всеки един от вас пристига с Божия образ и този ОБРАЗ е равенството, което носите. Защото именно образът има възможността да промени тази планета. Един по един! Всичко онова, което правите с този образ, може да промени планетата. Говорим за факта, че как­вото правите като лечители с вашия Божи образ, и каквото правите като хора, крачещи по тази планета с вашата карма и с вашите предизвикателства, притежава способността да промени друг човек. И тези хора могат да направят неподозирани неща - винаги повдигаме този въпрос, когато говорим за вашата сила.

В големия план, за който нямате представа, са скри­ти прекрасни, благословени неща. Лечители! Съветници! Следващия път, когато някой непознат застане пред вас и ви помоли за лечение, знайте, че той може да бъде онзи човек! Той може да бъде човекът, чиито неродени деца ще изригнат в света с онази енергия, която ще промени планетата! А вие седите пред него, за да го консултирате и лекувате - осъзнавайки, че вашата работа в момента ще промени бъдещето на планетата, независимо какво според него се случва или не се случва. Това е вашата сила! Вие притежавате невероятна сила - синхронната сила да промените тази планета чрез всекидневната ви работа, човек по човек!

Ами ако не сте лечител? Слушайте, когато някой дойде при вас и попита: "Ти какъв си? По-различен си", вие можете да се свиете в ъгъла и да си помислите: "Този човек никога няма да повярва в информацията за новата епоха" или да отговорите: "Щом питаш ще ти кажа, че открих нещо скъпоценно." И тогава споделете с него каквото решите. Виждате ли, вие можете да промените нечий живот по този начин, посявайки семената и разк­ривайки им красивия, блажен Божи Дух в живота ви! Простичко, вие ще откриете, че тези семена ще покълнат и укрепнат, а причината е, че НАМЕРЕНИЕТО на онзи, който пита, поражда свещен момент, а намерението на отговарящия създава СИЛА. Това е силата да заявите вашата истина на онзи, който може да промени мнозина. Повярвайте! Вие променяте живота на мнозина. Всеки един от вас може да го направи. Създадени равни? Да, така е. Наистина е така!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 896 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.85.215.164          Петък          29.03.2024, 14:39