Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:07
20.04.2024
Събота
18.221.208.183


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Новото знание

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Новото знание

Първият е новото знание. Специалистът по акупунктура може да каже, "Как да разбера кои цветове да използвам?" Интуитивно, отговаряме ние, защото ти си лечителят. Ако не си сигурен, можеш да попиташ другите, защото те също са стигнали интуитивно до знанието. Но знаем също така, че когато говорим за акупунктура, някои от вас, въпреки полученото обучение, са открили нови меридиани и опитват нови неща и са установили, че има и други силови точки, където могат да се поставят игли. Вие не споделяте с учителите си за тези неща, понеже се страхувате да не ви се присмеят, но все пак това е новото познание. Независимо в коя сфера на науката сте и какво лечение практикувате, интуитивно, чрез дара на Духа, можете да получите новото знание.

Моят партньор иска да вметне нещо, което намира за смешно, и аз ще му позволя. Той казва: "Когато лечителят седне, забие разноцветните си игли в пациен­та, с всичките аромати и светлини, и цветове, и в това време пристигне старият учител, веднага ще разбере, че се намира в Южна Калифорния!" (Смях)

Сега се обръщам към онези, които работят като терапевти-масажисти. Забелязали ли сте, че сега вие също работите с енергия? Защото при някои от вас се случват странни неща. Пациентите не получават просто облекчение; получават изцеление! Тръгват си наистина трайно излекувани. Какво става? Това е новото знание, защото вие сте свикнали да докосвате човешкото тяло, знаете къде и как и изпращате енергия. Някои от вас сериозно се притесняват, че практиката им намалява, защото хората, които са идвали при вас за масаж, си тръгват излекувани и повече не се връщат. Тръгват си излекувани, не просто облекчени! А ние ви казваме, че когато плъзне мълвата за успехите ви, няма да ви е трудно да поддържате практиката си. Търсете новото знание - какви различни места да докосвате, различните места във вашата наука, където да създавате и предавате енергия. Мислете за докосването като двуполюсно - постигнете баланс, приемайки новата симбиоза като част от работата ви. Никой няма изключителни права върху дадена част от лечението. Ето какво ви казваме, скъпи мои: време е да обедините науките! Защото тогава резултатите ще са удивителни и вие ще привлечете вни­манието на онези, които не вярват, че може да бъде така. Те ще трябва да го изучат.,, понеже методът действа. Няма да могат да омаловажат резултатите.

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1255 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.221.208.183          Събота          20.04.2024, 16:07