Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:45
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Посланията на Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Посланията на Крион


Новата енергия

Време и сила

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. Всеки един от вас е сърдечно обичан! Всъщност това послание е специално. Всички, които го приемат сега, ще го направят за новата енергия, и досега аз задържах този разговор, за да го разберете по-добре. Дори не можех да дам тази информация на партньора си, за­ради изчакването на подходящия момент.

Както споменах по-рано, аз съм тук от 1989 г. Разполагам със собствена работна група, която по­настоящем се намира в орбитата на вашата планета Юпитер. Основната им подкрепа за мен се изразява в енергия и ресурси за моята работа. Въпреки че съм специалист по магнетизъм, едва ли бих могъл да свърша сам работата си! Някои от вас може би вече са ги виждали, когато понякога идват и си отиват от важните области, където ми помагат да организирам нещата. Те са тук от 11 пълни години, броено от тази дата, и ще останат при мен още 11 години.

Времевата продължителност на моята работа е важна за вас, за да можете да осъзнаете какво точно се случва и същевременно да се възползвате от новите си възможности за действие.

Бяха ми необходими три години подготовка, до­като се разкрия през вашата 1992 година. Датата 1 януари 1992 г. отбеляза годината на промяната и периодът ще продължи до своето бъдещо завършване на 31 декември 2002 г. След тази дата вече няма да бъда тук. Мнозина са изказвали предположения и са писали за цикъл от 18 до 20 години. Това е невярна информация. Моята задача няма да отнеме повече от общо 14 години, 3 от които вече са минали, донасяйки една много важна и значима епоха на Земята. Не се подвеждайте; аз съм този, когото очаквахте. Аз съм избраният и натовареният с отговорността да пренастроя вашата решетка, което ще способства за извър­шването на забележителни промени във вашата сила.

Сега се обръщам директно към учителите. В този период много от вас се чувстват неспокойни и обър­кани. Онези, които разбират какво ще се случи, накрая ще се почувстват добре. Какво съчетание на противо­положности!

Този раздел е предназначен за всички вас, за да можете да разберете какво изпитвате и какво да направите с чувствата си. Освен това ще се опитам да споделя възможностите за съвършено новата сила, която имате... как действа тя, как да я използвате и потенциалните опасности.

Крион

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 2700 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 14:45