Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:31
19.04.2024
Петък
3.147.205.154


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Системните работници

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Системните работници


Работите ли в системата? Вече говорих за някои от вашите вродени човешки импланти. Най-големият набор от импланти всъщност са "отпечатъците", кои­то ви съпътстват от вашата последна инкарнация или инкарнации. Те включват кармата, астрологическите предпоставки, житейските уроци (свързани с карма­та), конфигурациите на магнитното поле (цветовете на аурата), звездната карма и много други (но изброих най-основните). Освен това всяко човешко тяло при­тежава полюсни равновесия и те са отличителни за индивидуалните уроци, които ви предстои да научите.

Мнозина от вас работят с тези системи и са при­добили голяма вещина в използването им. Години наред към вас е постъпвала информация, която може да е идвала единствено от моята страна на воала, за да я използвате в тези метафизически техники. Астро­логията, например: Тази наука е точно това! Вече ви дадох представа за това, което прави вашето магнит­но поле за жизнената сила и духовността ви, като ви информирах, че гравитацията е част от равновесието (именно затова разположението на вашата Луна влияе върху емоциите ви). Замислете се за момент за въз­действието на останалите небесни тела наоколо върху земната гравитация. Вашата слънчева система в час­тност (и вашата галактика в по-общ план) всъщност "направляват" магнитната система на Земята, а следователно и вашата духовност. Всичко е взаимосвър­зано и това е предметът на астрологията... как дейст­ват тези други небесни тела, за да ви влияят лично. Това е само един от примерите за отпечатък. Вие сте родени в определена духовна енергия, създадена от настройката на магнетизма около вас, и от този мо­мент нататък тя има предсказуемо въздействие върху вас. Това много прилича на някое жилаво дърво или растение, което пониква и израства в тропическия пояс на Земята. Ако се премести, ще бъде най-щаст­ливо в същия вид обстановка, в която е израснало, макар че би могло да живее почти навсякъде. А вие бихте могли да предскажете, че когато атмосферата стане по-топла и по-влажна, растението ще вирее по-добре. В студ или суша ще бъде по-слабо. Това е проста информация, чрез която вие прогнозирате раз­ни неща за поведението на живото същество по поз­нанията за условията на неговото засяване, но тя рядко се прилага по отношение разположението на планетите във връзка с хората, освен от онези, които разбират тази истина. Тези посветени са работниците в системата на астрологията.

Някои от вас работят с магнитното поле на тяло­то. Това може да става или в непосредствена лечител­ска работа, или чрез изучаване и преподаване на цве­товете и фигурите на аурата и тяхното значение за човека. Вие също сте системни работници, тъй като зависите от вродените отпечатъци и работите с предсказуеми фактори.

Ако използвате някакви карти или се допитвате до някакви таблици в работата си, вие също сте сис­темен работник. Дори онези от вас, които работят с кармичното съзнание, използват правила за хората, на които помагат. Ако се занимавате с регресия в минали животи, раждане и прераждане, или пък разчитате отпечатъците на житейските уроци, вие използвате системите.

За всички вас във връзка с работата ви ще настъпи огромна промяна. Моля ви, не се страхувайте от нея.

Обичаме ви и ви поздравяваме за вашата работа! Възможно е в общи линии тя да продължи както преди, но има някои неща, които трябва да се вземат предвид и по-точно едно, което трябва да се осъзнава и търси (ще бъде обяснено накратко). Мога да ви гарантирам, че в момента всички се чувствате неудоб­но! Ако сте системен работник и не се чувствате удобно с днешната енергия, тогава или знаете инфор­мацията, която ще ви дам, или сте изгубили равнове­сието си и просто съществувате в рамката на систе­мата без необходимото съзнание или просветление.

Вашите объркани чувства произтичат от факта, че вие сте духовните водачи и все пак нещо се е проме­нило и ви подсказва интуитивно, че вашите сили са различни. Някои от вас вече са забелязали един стряс­кащ факт (но все още не го споделяте): че изведнъж вашите системи не са толкова точни, колкото са били в миналото. Може би чувствате, че губите силата си (много разстройващо чувство)! Макар това да е пози­тивно, могъщо време за вас, несигурността на онова, което наблюдавате, влияе на личността ви посредст­вом страха.

Това е важно за вас: Не сте изгубили нищо друго освен настройката си към системата. И (най-важното) имате изключителната възможност след като проче­тете и вникнете в този текст, да направите нещо досега недостъпно за вас или за всяко човешко същество, от началото на вашата земна история.

Извършваната от мен промяна в решетката изк­ривява вашите карти. През 1992 година онези от вас, които използват за ориентир планетарната система, трябва да се постараят да я пренастроят с 2-3 градуса надясно (както го виждате вие) през годината. Тъй като това е доста неясно, за потвърждение и точност правете изчисления, известни само на вас, които го отразяват, и ги сравнявайте с реалността на житейс­ките процеси наоколо - и особено за хората, на които се опитвате да помогнете и да лекувате. Сверявайте по същия начин всички географски или времеви ори­ентири. Променяйте само неземните аспекти. В мо­мента не мога да ви дам точната времева рамка за първата 3-градусова промяна, тъй като вие като чо­вешки същества сега контролирате работата ми. Реа­гирам на вашата трансформационна работа със съот­ветното изменение, така че не мога да бъда конкретен, тъй като не разполагам с познанието как ще се спра­вите. Промяната няма да бъде по-голяма от трите градуса през 1992 г., но е по-голяма от 1-градусовата сега.

Променянето на неземните аспекти на вашите карти може да изглежда изостанало от онова, което действително се е случило, но за вашите системи ще изглежда правилно. Разликата е, че Земята се проме­ни... а не нещо друго около нея. Ето една аналогия: ако вие седите съвсем неподвижно на въртящ се стол (столче за пиано) и получавате храна от гигантски - роботизиран механизъм и изведнъж нещо завърти стола наляво, голямата машина (несъзнаваща, че ва­шето столче се е завъртяло) ще пропуска устата ви след това и вие ще трябва да промените нещо, за да коригирате положението, или няма да сте в състояние да оцелеете. Далеч по-лесно е да извиете главата и тялото си леко надясно, за да компенсирате завърта­нето на стола, вместо да се опитвате да преместите гигантската машина.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1922 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.147.205.154          Петък          19.04.2024, 11:31