Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:34
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Системните работници

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Системните работници


Работите ли в системата? Вече говорих за някои от вашите вродени човешки импланти. Най-големият набор от импланти всъщност са "отпечатъците", кои­то ви съпътстват от вашата последна инкарнация или инкарнации. Те включват кармата, астрологическите предпоставки, житейските уроци (свързани с карма­та), конфигурациите на магнитното поле (цветовете на аурата), звездната карма и много други (но изброих най-основните). Освен това всяко човешко тяло при­тежава полюсни равновесия и те са отличителни за индивидуалните уроци, които ви предстои да научите.

Мнозина от вас работят с тези системи и са при­добили голяма вещина в използването им. Години наред към вас е постъпвала информация, която може да е идвала единствено от моята страна на воала, за да я използвате в тези метафизически техники. Астро­логията, например: Тази наука е точно това! Вече ви дадох представа за това, което прави вашето магнит­но поле за жизнената сила и духовността ви, като ви информирах, че гравитацията е част от равновесието (именно затова разположението на вашата Луна влияе върху емоциите ви). Замислете се за момент за въз­действието на останалите небесни тела наоколо върху земната гравитация. Вашата слънчева система в час­тност (и вашата галактика в по-общ план) всъщност "направляват" магнитната система на Земята, а следователно и вашата духовност. Всичко е взаимосвър­зано и това е предметът на астрологията... как дейст­ват тези други небесни тела, за да ви влияят лично. Това е само един от примерите за отпечатък. Вие сте родени в определена духовна енергия, създадена от настройката на магнетизма около вас, и от този мо­мент нататък тя има предсказуемо въздействие върху вас. Това много прилича на някое жилаво дърво или растение, което пониква и израства в тропическия пояс на Земята. Ако се премести, ще бъде най-щаст­ливо в същия вид обстановка, в която е израснало, макар че би могло да живее почти навсякъде. А вие бихте могли да предскажете, че когато атмосферата стане по-топла и по-влажна, растението ще вирее по-добре. В студ или суша ще бъде по-слабо. Това е проста информация, чрез която вие прогнозирате раз­ни неща за поведението на живото същество по поз­нанията за условията на неговото засяване, но тя рядко се прилага по отношение разположението на планетите във връзка с хората, освен от онези, които разбират тази истина. Тези посветени са работниците в системата на астрологията.

Някои от вас работят с магнитното поле на тяло­то. Това може да става или в непосредствена лечител­ска работа, или чрез изучаване и преподаване на цве­товете и фигурите на аурата и тяхното значение за човека. Вие също сте системни работници, тъй като зависите от вродените отпечатъци и работите с предсказуеми фактори.

Ако използвате някакви карти или се допитвате до някакви таблици в работата си, вие също сте сис­темен работник. Дори онези от вас, които работят с кармичното съзнание, използват правила за хората, на които помагат. Ако се занимавате с регресия в минали животи, раждане и прераждане, или пък разчитате отпечатъците на житейските уроци, вие използвате системите.

За всички вас във връзка с работата ви ще настъпи огромна промяна. Моля ви, не се страхувайте от нея.

Обичаме ви и ви поздравяваме за вашата работа! Възможно е в общи линии тя да продължи както преди, но има някои неща, които трябва да се вземат предвид и по-точно едно, което трябва да се осъзнава и търси (ще бъде обяснено накратко). Мога да ви гарантирам, че в момента всички се чувствате неудоб­но! Ако сте системен работник и не се чувствате удобно с днешната енергия, тогава или знаете инфор­мацията, която ще ви дам, или сте изгубили равнове­сието си и просто съществувате в рамката на систе­мата без необходимото съзнание или просветление.

Вашите объркани чувства произтичат от факта, че вие сте духовните водачи и все пак нещо се е проме­нило и ви подсказва интуитивно, че вашите сили са различни. Някои от вас вече са забелязали един стряс­кащ факт (но все още не го споделяте): че изведнъж вашите системи не са толкова точни, колкото са били в миналото. Може би чувствате, че губите силата си (много разстройващо чувство)! Макар това да е пози­тивно, могъщо време за вас, несигурността на онова, което наблюдавате, влияе на личността ви посредст­вом страха.

Това е важно за вас: Не сте изгубили нищо друго освен настройката си към системата. И (най-важното) имате изключителната възможност след като проче­тете и вникнете в този текст, да направите нещо досега недостъпно за вас или за всяко човешко същество, от началото на вашата земна история.

Извършваната от мен промяна в решетката изк­ривява вашите карти. През 1992 година онези от вас, които използват за ориентир планетарната система, трябва да се постараят да я пренастроят с 2-3 градуса надясно (както го виждате вие) през годината. Тъй като това е доста неясно, за потвърждение и точност правете изчисления, известни само на вас, които го отразяват, и ги сравнявайте с реалността на житейс­ките процеси наоколо - и особено за хората, на които се опитвате да помогнете и да лекувате. Сверявайте по същия начин всички географски или времеви ори­ентири. Променяйте само неземните аспекти. В мо­мента не мога да ви дам точната времева рамка за първата 3-градусова промяна, тъй като вие като чо­вешки същества сега контролирате работата ми. Реа­гирам на вашата трансформационна работа със съот­ветното изменение, така че не мога да бъда конкретен, тъй като не разполагам с познанието как ще се спра­вите. Промяната няма да бъде по-голяма от трите градуса през 1992 г., но е по-голяма от 1-градусовата сега.

Променянето на неземните аспекти на вашите карти може да изглежда изостанало от онова, което действително се е случило, но за вашите системи ще изглежда правилно. Разликата е, че Земята се проме­ни... а не нещо друго около нея. Ето една аналогия: ако вие седите съвсем неподвижно на въртящ се стол (столче за пиано) и получавате храна от гигантски - роботизиран механизъм и изведнъж нещо завърти стола наляво, голямата машина (несъзнаваща, че ва­шето столче се е завъртяло) ще пропуска устата ви след това и вие ще трябва да промените нещо, за да коригирате положението, или няма да сте в състояние да оцелеете. Далеч по-лесно е да извиете главата и тялото си леко надясно, за да компенсирате завърта­нето на стола, вместо да се опитвате да преместите гигантската машина.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1704 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:34