Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)15:52
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Великата нова сила

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Великата нова сила

За всички вас (всички хора) има нова, важна ин­формация: със започването на този 11-годишен цикъл вие притежавате силата да трансформирате отпечатъ­ците си (не имплатните си). Никога досега това не е било възможно за никой човек, освен ако не е прис­тигнал без импланти или без отпечатъци (като Исус), Това има огромно въздействие едновременно върху личния ви живот и върху работата ви. Най-напред трябва да разберете какво означава това всъщност и как можете да го постигнете, и да го запазите. Второ, трябва да осъзнаете как ще се отрази на работата ви.

Нека се опитам да бъда по-ясен за това ново откровение. Това е мястото, където ще се доверя на моя партньор да бъде изключително внимателен в превода си. Вие сте заслужили едно ново могъщо качество, което е пряко свързано с представянето ви на земно ниво. Моето пристигане и последвалата ра­бота по пренастройването на мрежата представляват "ръкостискане" за представянето ви. Това не е съби­тие, което трябва да ви вдъхва страх или недоверие. Онези от вас, които са в хармония с космоса по някакъв начин, ще разберат, че този момент е предс­казан под много имена и в много култури... и сега настъпи. Моите послания за финалната епоха в пред­ния раздел малко "попретупаха" важните добри нови­ни за онези, които са балансирани. Дали бихте искали да се избавите от цялата карма, върху която сте рабо­тили през целия си живот? Искате ли да имате аура в друг цвят или да се освободите от някое установено качество? Изморени ли сте от астрологическия си знак? Отегчени ли сте от работата по някой житейски урок? Тези въпроси са невероятно значими!

С кармата вървят здравословните проблеми, не­обяснимите страхове и неприятности, финансовите проблеми, отработването на някои човешки взаимо­отношения и професионални главоблъсканици. Кар­мата носи още просперитет, здраве, мъдрост, прояв­ление и изобилие (такава е нейната двойственост). Житейските уроци (свързани с кармата) са наложени отгоре. Те са цялостни отпечатъци, които ви поставят скрита (обикновено несъзнавана) цел, към която да се стремите. Както обясних по-рано, вашата астрологическа идентичност е "посят" отпечатък, който трябва да ви помага с избора на подходящо време по пътя ви. Освен това е важно, че мястото на Земята, където се намирате, и хората, с които работите, са част от вашата кармична групова система. Има още нещо, което не се разбира добре на Земята, и то е вашата звездна карма. Вие не се изявявате на Земята всеки път. Много от вас идват и си отиват от други области на Вселената, с различен набор кармични параметри. Често тази звездна карма е тежка. Искате ли да се освободите от отпечатъка? Както споменах, всичко има две страни, добра и лоша, в зависимост от вашия индивидуален път. Какво ще означава да се освобо­дите?

В последния раздел говорих за лечебния процес. Сигурно си спомняте, че беше във връзка с кармата и с цялостния отпечатък. Всички човешки болести, дисфункции и неравновесия са пряко свързани с кармичния отпечатък. Ако нямахте никакъв кармичен отпе­чатък, вие изобщо нямаше да имате здравословни проблеми. Една от причините, поради която вашите велики исторически личности в древността са се рад­вали на толкова дълъг живот е, че не са носели карми­чен отпечатък. Много от тях са били пионери без никаква карма. Но сега те са малцина, тъй като вашите уроци са продължили достатъчно дълго, за да се случат многобройни преживявания, натрупвайки се в "учебника" от уроци, които трябва да се научат, и под формата на сложни отпечатъци.

Чрез новата енергия на любовта сега вие разпола­гате с възможността да заявите тази нова сила, да прескочите кармата си и всичките си прозорци за дейс­твие и да се озовете директно на неутрално място. Тази неутралност премахва процеса на двойствеността, из­трива необходимостта от уроци, получава статут на завършено образование и осигурява невероятна сила. Ще ви опиша какво ще означава за вас това; после ще ви накарам да обмислите и потенциалните неблагоп­риятни фактори. Не се обърквайте: тази нова сила ще ви бъде необходима, за да извършите трансформаци­онната работа за Земята. Земята ще се нуждае от много от вас, за да осъществи този скок; в противен случай няма да има достатъчно мощ, необходима за постига­нето на тази задача през следващите 11 години.

При този скок към неутралния отпечатък ще ви ще случат много неща. Ще изброя някои от процесите по-нататък, но първо трябва да изясня какво ще озна­чава за вас има имате "статут на завършили обучени­ето си". Обикновено този статут означава, че сте го­тови да си тръгнете. Просто казано, вече нямате по­вече уроци и сте приключили тук. Сега обаче този статут е на ваше разположение рано... вие сте го заслужили и той вече не се свързва със заминаването. След като направите промяната към този нов статут, вие ще бъдете различни. Животът ви ще се промени и вие ще се чувствате различно. Всички промени ще бъдат положителни в крайна сметка, но както при всяка промяна, ще има период на приспособяване. След приспособяването пак ще бъдете себе си, но без миналите отпечатъци и без заложена цел. За това се иска мъдрост и разбиране, толерантност и любов.

Вашата личност може да остане същата, ако из­берете така. Онези части от живота ви, които възпри­емате като най-добри, ще останат ваши. Но ще може­те да промените частите, които винаги сте искали да бъдат различни. Именно тук се крие силата. Сега вие имате пряк път към единния източник на силата на любовта, който иначе е възможен само посредством статута на завършеното обучение. Исус имаше този статут (и повече) и Той ви говори за това. Освен това ви каза, че и вие притежавате силата да се сдобиете с този статут, да бъдете като Него (Евангелие на Йоан 1:11-12). Ето, че го притежавате!... и се нуждаете от него, за да помогнете за промяната на Земята. Освен това ще имате доста по-дълъг живот. Стареенето ви ще се забави, а болестите няма да ви преследват. В допълнение ще можете да "прекарвате" вътрешно най-различни неща, които иначе биха ви навредили. До този момент нещата, които са били поемани в тялото ви, са били проучвани от кармичния ви отпе­чатък чрез основния ви генетичен код (вашият биоло­гичен отпечатък и вашият духовен отпечатък се нами­рат в една и съща структура). Ако кармичният ви отпечатък е пасвал на цялостния резултат от вещест­вото, то се е приемало или отхвърляло. Тази практика "одобрен или скъсан" се прилага за добрите и за лошите вещества, контролирайки в случай на заболя­ване доброто или лошото хранене, бързата или бавна­та обмяна на веществата (слабото или пълното тяло), приемането или отхвърлянето на лекарството, вита­мините и здравословните продукти. Освен това може да ви защити от или да ви направи уязвими към рак, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане и т. н. Контролираше продължителността на живота ви (ос­вен ако не се налагаше да бъде прекъснат по друг начин) и оказваше влияние върху външния ви вид. Даряваше ви и с различни таланти. (При неутралния отпечатък са възможни всички таланти.)

Както спо­менах по-рано, имплантите (не отпечатъците) най-често се дават, за да ограничават разбирането или способностите ви. Вашата имплантна структура ще се промени (по-нататък ще го обясня по-подробно), за да способстват за по-широко разбиране и таланти. Ще бъдете неподвластни на енергиите около вас. Вече няма да попивате негативното, а ще го трансформи­рате в положителна енергия където и да отидете, по-скоро от активна, отколкото от пасивна позиция. Храните, от които по-рано сте се обривали, получава­ли сте алергии или просто са ви разболявали, вече няма да ви вредят. Все още ще трябва да се грижите за диетата си в обичайния смисъл, но вече няма да имате проблеми с нещата, които не са ви понасяли. Болестите ще ви подминават, освен ако сами не сте предначертали живота си иначе. Злополуките ще на­малеят, а когато се нуждаете от изобилие, то ще по­тича.

Фантастично ли ви звучи това? Може би не го вярвате. Тогава знайте: думите на тази страница са за вас. Единствено подходящата ситуация позволи това послание да стигне до вас и сега вие носите отговор­ността на действията или не-действията си. И в двата случая животът ви ще се промени, защото сте видели истината. Ако обичате определен вид храна и "случай­но" откриете, че тя се прави от нещо необичайно, това завинаги ще промени начина, по който я възприемате. Възможно е да продължите да я ядете и да й се наслаждавате, но познанието и мъдростта ви за исти­ната за нейния произход никога няма да ви напуснат.

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1704 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 15:52