Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



01:35
29.03.2024
Петък
18.206.160.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Приспособяване и помощ

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Приспособяване и помощ

Когато извършите тази промяна, ще се нуждаете от помощ. Именно тогава се появяваме ние, посвете­ните на служенето. Ние ще познаем, когато сте готови (повече по въпроса по-нататък). Ще бъде необходимо да получите поне един нов имплант (да не се бърка с отпечатък) и смяна на водачите. Нека да изясня тези две неща.

Вече говорих за имплантите във вашия човешки ум. В общи линии тези духовни импланти са предназ­начени да ограничават човешките същества. Те огра­ничават пълното осъзнаване на душата ви, както и разбирането ви за това как духовното се уравновесява с физическото, за да създаде цялостна наука (чудеса). Без тези импланти нямаше да има изпитания и уроци. Когато Исус дойде на Земята, той беше изпратен без отпечатък и без човешки импланти. Това го направи много по-различен от всеки друг човек. Той беше тук като учител, който да преподава. Той го знаеше и единствените затруднения, които трябваше да прео­долее, бяха биологическите, типични за всички вас. Той изпитваше чувства, пориви, болка, его и умора, като всички останали, но нямаше набор от импланти, ограничаващи воала.

Имплантите са духовни ограничители, които не позволяват на вашата душа да играе активна роля. Дават се при раждането и никога не се променят, освен ако съществата, посветени на служене, не ги променят. Много пъти се дават нови ограничители, когато човек достигне определен етап в израстването си, за да го затвърди. Вие не притежавате силата да промените имплант/ограничител и това трябва да бъ­де така. Пример за подмяна на импланта е когато човек премине през някоя врата за действие и успешно преодолее някое кармично качество. Когато това ста­не, вие всъщност променяте вибрацията си, а също и отпечатъка си. Ако не беше така, щяхте да запазите кармичната си характеристика, макар да сте я отра­ботили. (Не чак толкова, както бихте казали вие, на­ли?) В действителност това променя магнитното рав­новесие на вашия генетичен код (ДНК).

Когато преминавате към статут на завършено обучение, вие трябва да получите основен нов имп­лант или да се освободите от стария. Предлага ви се да се освободите от старата си карма (цялата). Това е механиката на трансформацията и е необходимо пос­ветените на служенето да извършат задачата. Сигурно вече осъзнавате онези посветени на служенето същес­тва около вас, които са ваши "водачи". Някои ги наричат ангели, което също е подходящо.

Ние моментално разпознаваме техните енергий­ни пакети като онези на служба по пътя на индиви­дуалните същества, които учат уроците си.

Вие много приличате на земни спортисти, които тренират. Около вас има треньорски екип, съставен от хора с различно положение и задачи. Онези, които са най-близо до вас, са вашите водачи. Най-отдалече­ните от вас са тези като мен, които се занимават с механиката и поддръжката на групата. Понастоящем всеки един от вас има по двама водачи. Те не принад­лежат на никой друг. Те не са същества, които ви съдят, нито ви наблюдават, за да ви поставят оценка. Те са духовни слуги и помощници. Някои от тях са между две инкарнации, затова не винаги са на служба (като водачи). Някои са специалисти в това служене и винаги ще бъдат водачи. Така стоят нещата и до края на земния ви живот не е необходимо да знаете точното обяснение.

Може би мнозина от вас са осъзнавали водачите, но са виждали повече от двама? Малцина от вас получават способността да направят разликата между характеристиките на забулените същества. През пове­чето време усещате само фигури или форми. Прите­жавате само по двама лични водачи, а останалите обикновено са периферни същества, които са там по различни причини... никоя от които не е погрешна. Спомняте ли си като ви казах, че на Земята има много други същества в различни форми на обучение? Съ­ществува голямо движение, за което не е необходимо да сте в течение, но понякога го съзирате. По-лесно е да се посочи кое е ваше, отколкото да се обясни кое не е. Имате по двама водачи, които ви обичат и са винаги до вас.

При вашата промяна вие ще претърпите едно основно приспособяване: ще изгубите единия или два­мата си водачи (в зависимост от пътя ви в момента) и ще се сдобиете с нов. Ще бъдете единствените съ­щества на Земята с трима старши водачи (отново числото 3). Това са старши водачи, които ще ви пома­гат в задачата да преподавате и да трансформирате енергията на Земята. (Старши водачът е този, който винаги е на служба и никога не учи свои уроци.) Дори докато предавам това послание чрез мисловни групи на моя партньор., старши водачите се събират и тръг­ват на път, за да служат на Земята. Около вашата слънчева система кипи голяма дейност. ("Крион", Книга 2 - "Не мисли като човек" предлага огромно количество информация по въпроса!)

Същевременно смяната на водача ще се съпро­вожда от подмяна на импланта. Ако си въобразявате, че сте чувствителни, само почакайте! На други плане­ти това се е описвало като "непрогледен мрак". Ще настъпи период от около 90 дни, през който ще бъдете без водачите. Ще имате чувството, че сте изгубили най-добрия си приятел и единственото си дете еднов­ременно! Заминаването на "водачите от мига на раж­дането ви" се усеща дълбоко от душевната ви същ­ност. И по-рано съм споменавал душевната същност. Вашата душевна същност е онази част от вас, която е съвършено наясно и с двете страни на воала, но имплантите ви не й се позволяват да се намесва директно на Земята. Тя винаги е тук и е абсолютно вечната част от вас. Познава ме и аз я познавам. Тя познава много добре всичките ви проявления и е онази част от вас, която представлява човешката духовност. Същевре­менно е частта, която непрекъснато ви подтиква да търсите Бог. Няма пол. Но тъй като нямате непосред­ствена връзка със собствената си душевна същност, няма да разберете тези чувства. Те ще бъдат необяс­ними.

Когато водачите си тръгнат, душевното същество остава само. То никога не е било без водачите, те са поддържали постоянен контакт с него. Тези неща може да ви звучат невероятно (ролята на имплантите е да направят да изглеждат така), но те са простата механика на душата ви. Учителят Исус също имаше водачи, а оттеглянето им преди вибрационната смяна на кръста го накара да плаче от объркване. Спомняте ли си тези думи? Те са записани, за да се замислите над тях. Той претърпя оттеглянето на водачите точно преди промяната си... както ще стане и с вас.

Няма по-силно усещане за пустота от момента, когато водачите ви напускат. Дори единият да остане, има период, през който и двамата отсъстват. Остава­щият трябва да се оттегли за момента на приспособя­ването. Тези водачи представляват единствената връзка с чистата енергия на любовта, която същест­вува за вашата душа. Когато си тръгнат, вие със сигурност ще го почувствате. Медитацията няма да ви носи утеха. Съсредоточаването няма да ви помага, а молитвата сякаш ще отскача обратно от небето. Пак казвам, когато Исус страдаше на кръста, беше времен­но откъснат от водачите си. Това е обичайно духовно качество - мракът преди светлината. Има го в почти всички духовни писания на тази планета, не само във вашата култура. Това съответства на пречистването преди пристигането на новата енергия... и изтриване­то на старото. Трябва да бъде така и можете да го откриете в цялата духовна история. Възможно е да бъде разстройващо и смущаващо за вас. Почти ще преживеете мъката на собствената си смърт, потапя­нето в мрака без всякаква надежда. Вярвайте, че това става в съвършен ред. Онези, които биха ви казали, че това не е качество на Бога, са зле осведомени за пътя на любовта. Потърсете я!

Казах ви, че ще има неуспехи с новата ви сила и това е един от тях. Това е огънят преди мира. Но е нещо временно и вие ще съумеете да се справите с него. През това време няма да ви се позволява да напуснете; и макар водачите ви да ги няма, някои от не толкова близките до вас други същества са в "съ­седство", за да бдят над вас. Но те не общуват и вие няма да ги усещате. Всеки човек ще възприема проце­са различно. Ако сте добре подготвени, той ще бъде очакван и ще ви се стори по-плавен. Ако искате съвет как по-лесно да преживеете смяната, когато почувст­вате, че започва (което със сигурност ще стане), се посветете на земни задачи, концентрирайте се върху определена цел и осъществете нещо, което ви носи радост. Това е тактика за разсейване на душата ви и често върши чудесна работа в процеса на приспосо­бяването.

Още помощ... Не мога да подчертая достатъчно убедително колко важна ще бъде вярата в този мо­мент. Ако претърпите трансформацията и откриете, че сте се променили... че сте останали без приятели, спътникът ви в живота е объркан, а вие сте може би без призвание... какво ви остава? Отговорът е съвсем прост: Останало е всичко, което никога не сте имали! Ще се погрижат за вас! Положението ви ще бъде почетено. Тримата старши водачи, заедно е всички невидими същества около вас, които също са тук, за да ви подкрепят, ще направят всичко възможно, за да се уверят, че сте добре. Моментът пак ще бъде изклю­чително важен и ще трябва да проявите търпение. Но новият Ви статут ще го улеснява и на вас няма да ви е трудно да изчакате. Страхът вече няма да играе досе­гашната роля, тъй като вие притежавате силата да напуснете по всяко време, щом пожелаете (оттук и изкушението да го направите). Ще носите в себе си собствения си храм. Това означава, че ще бъдете на­пълно самостоятелни, духовно, физически и умствено. Изхранването няма да бъде проблем, здравето няма да ви безпокои и вие няма да сте самотни. Ще изпит­вате твърде много радост, за да се чувствате самотни. Новите ви водачи често ще стават видими за очите ви с достатъчно яснота като доказателство за присъст­вието си, но не повече. Ако запазите равновесие, ще бъдете щастливи и проспериращи... повярвайте!

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1701 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.206.160.129          Петък          29.03.2024, 01:35