Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:44
25.04.2024
Четвъртък
3.137.161.222


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Това е достояние на всички

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Това е достояние на всички

Тази Нова Епоха е могъща за всички по пътя на просветлението. Последните послания бяха насочени към онези, които искат да приемат всички предлагани почести, и на вас може да ви се е сторило, че трябва да останете същите или че не сте включени тук. Не е така! Дори да не искате статута на завършено обучение, някои от същите нови сили са и ваши, стига да поискате.

Имайте предвид, че процесът на агресивната, вместо на отбранителната сила, става ваш мигновено. Заявете я и я използвайте още сега! Излъчвайте ваша­та сфера на силата навсякъде, където отидете, и наб­людавайте как се променят хората около вас. Пре­дишните негативни енергии сякаш ще отскачат от вашата нова сфера, вместо да проникват в нея както досега. Но ще получавате онова, което проектирате; и ако изберете да не повярвате в това послание, вашата сфера няма да съществува, а вие няма да сте научили нищо след прочитането на този текст. Освен това притежавате далеч по-голяма лечителска сила, откол­кото преди установяването на енергията на 1992 г., както за себе си, така и за другите.

Сега е уместно да обясня защо е възможно да бъдете агресивни, вместо отбранителни. До този мо­мент положителните и отрицателните енергии ставаха неутрални, когато се съчетаеха. Тоест, не съществува­ше превес на едното над другото. Във вашето изразя­ване досега вие несъмнено бяхте съвсем наясно за негативното и интуитивно усещахте, че трябва да от­мивате негативните енергии, за да запазите равнове­сието си... тъй като всяка негативна енергия унищожа­ваше по една позитивна такава и би могла да ви разстрои, ако сте по-чувствителни. Равновесието между положителното и отрицателното вече не е неу­трално. Новата сила на единствения източник на лю­бовта, която сега е на ваше разположение, промени това и вие си заслужихте положение, където позитив­ното винаги побеждава. Отрицателното вече няма да неутрализира или да изчерпва положителното. Вмес­то това положителното ще го игнорира, защото сега притежава сила, каквато преди не е имало. Както казах, вие си заслужихте тази сила с работата си на тази планета, като извисихте вибрацията й до настоя­щото й повишено ниво. С тази нова сила идва и промяната. И пак повтарям, затова съм тук аз.

Някои от вас ще получат нови учители и някои нови качества на висшата вибрация, макар да не са се подложили доброволно на трансформацията. Това е нормално за израстването ви в този момент. Ако изпаднете за кратко в особено тежка депресия, кажете си, че са сменили духовния ви учител. Въпреки че не са ви оставили сами (както в случая на онези, които са поискали статута на завършено обучение), заминава­нето на учителя е значимо за душата ви по всяко време. Тъй като не сте във връзка с душевната си същност, тя не може да ви обясни защо е нещастна; но вие изпитвате последствията от това. Не можете да разговаряте и с храносмилателния си орган, но знаете кога иска да го нахраните. Това е същото положение, само че духовно, а не физическо.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1510 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.137.161.222          Четвъртък          25.04.2024, 22:44