Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:38
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Това е достояние на всички

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Това е достояние на всички

Тази Нова Епоха е могъща за всички по пътя на просветлението. Последните послания бяха насочени към онези, които искат да приемат всички предлагани почести, и на вас може да ви се е сторило, че трябва да останете същите или че не сте включени тук. Не е така! Дори да не искате статута на завършено обучение, някои от същите нови сили са и ваши, стига да поискате.

Имайте предвид, че процесът на агресивната, вместо на отбранителната сила, става ваш мигновено. Заявете я и я използвайте още сега! Излъчвайте ваша­та сфера на силата навсякъде, където отидете, и наб­людавайте как се променят хората около вас. Пре­дишните негативни енергии сякаш ще отскачат от вашата нова сфера, вместо да проникват в нея както досега. Но ще получавате онова, което проектирате; и ако изберете да не повярвате в това послание, вашата сфера няма да съществува, а вие няма да сте научили нищо след прочитането на този текст. Освен това притежавате далеч по-голяма лечителска сила, откол­кото преди установяването на енергията на 1992 г., както за себе си, така и за другите.

Сега е уместно да обясня защо е възможно да бъдете агресивни, вместо отбранителни. До този мо­мент положителните и отрицателните енергии ставаха неутрални, когато се съчетаеха. Тоест, не съществува­ше превес на едното над другото. Във вашето изразя­ване досега вие несъмнено бяхте съвсем наясно за негативното и интуитивно усещахте, че трябва да от­мивате негативните енергии, за да запазите равнове­сието си... тъй като всяка негативна енергия унищожа­ваше по една позитивна такава и би могла да ви разстрои, ако сте по-чувствителни. Равновесието между положителното и отрицателното вече не е неу­трално. Новата сила на единствения източник на лю­бовта, която сега е на ваше разположение, промени това и вие си заслужихте положение, където позитив­ното винаги побеждава. Отрицателното вече няма да неутрализира или да изчерпва положителното. Вмес­то това положителното ще го игнорира, защото сега притежава сила, каквато преди не е имало. Както казах, вие си заслужихте тази сила с работата си на тази планета, като извисихте вибрацията й до настоя­щото й повишено ниво. С тази нова сила идва и промяната. И пак повтарям, затова съм тук аз.

Някои от вас ще получат нови учители и някои нови качества на висшата вибрация, макар да не са се подложили доброволно на трансформацията. Това е нормално за израстването ви в този момент. Ако изпаднете за кратко в особено тежка депресия, кажете си, че са сменили духовния ви учител. Въпреки че не са ви оставили сами (както в случая на онези, които са поискали статута на завършено обучение), заминава­нето на учителя е значимо за душата ви по всяко време. Тъй като не сте във връзка с душевната си същност, тя не може да ви обясни защо е нещастна; но вие изпитвате последствията от това. Не можете да разговаряте и с храносмилателния си орган, но знаете кога иска да го нахраните. Това е същото положение, само че духовно, а не физическо.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1291 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:38