Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)08:13
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Биологията

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Биологията

Да поговорим за човешката биология, една от лю­бимите теми на Крион. Знам, че сигурно ще попитате: "Но защо ще говори Крион за човешката биология? Крион е майстор на магнетизма, специалист по мрежи­те." А ние казваме, скъпи мои, че мрежата се поставя, променя, мести и настройва по една-единствена причи­на. А именно така, че магнитният отпечатък, който е част от вашата ДНК, да вижда другата страна на воала по-ясно. Ние третираме именно биологията с промяната в мре­жата и когато вашата биология се променя, променя се и планетата. Така въпреки че Крион и неговата група са планетни работници, те работят и с вашата личност. Това се случва сега.

Да поговорим за това. Както вече сме казвали, ва­шите учени никога няма да открият така-нареченото "липсващо звено". То не съществува тук. Тази част от вас, която съдържа искрата на душата, духовния Аз, Висшия Аз, Меркаба, отпечатъка и онова, което поддър­жа кармичните уроци - е биологията, която ви е била дадена от други същества във вашата галактика. Науката никога няма да открие последния скок, довел до същес­твуването на човечеството, така че метафората за Адам и Ева е съвсем вярна. Била ви е дадена по този начин и вие сте я умножили както е описана, въпреки че ви е била дадена на много места на планетата едновременно. Се­менна биология - донесена отдалеч в цялата уместност и с голямо духовно намерение.

Нека ви разкажа повече за тази биология. Нейните инструкции са магнитни и всичко, което влиза в нейния строеж и механизъм се определя от магнетизма. Затова ви казваме да внимавате, когато използвате магнитно лечение. Затова ви казваме да се балансирате внимател­но и да не прекалявате с използването на магнитите. Недейте да ги използвате както бихте използвали матрак или стол - тоест, не използвайте силата на магнитното лечение неразумно или без намерение на общо основа­ние! То няма да ви балансира, когато се прилага по този начин. Дори ще наруши равновесието ви! Използвайте го, за да постигнете баланса, който смятате за подходящ за вашата биология - после го оставете. Когато лечени­ето завърши, продължавате ли да взимате силните ле­карства? Не. Разберете, че човекът е самобалансиращо се създание, знаете го, нали? Ако не е балансиран, тогава му помогнете да се уравновеси и го оставете да се поддържа.

Вашата биология е замислена да живее вечно, да се подмладява и балансира сама, но не може да го осъщес­тви, тъй като в ДНК на вашите клетки са заложени инструкциите да отброят дните като възраст. Тези ин­струкции водят до отделяне на вещества, които позво­ляват смъртта, възпрепятстват подмладяването и отва­рят път на старостта и болестите. "Каква е тази уловка? ", ще попитате вие. "Тяло, замислено да живее вечно, да се подмладява само и да носи семената на преждевремен­ната смърт." Казваме ви: Такъв е Божественият замисъл, скъпи мои! Той задвижва двигателя на кармата, пораж­дайки верига от кратки животи. Цикълът е животът и смъртта и двигателят на учението за планетата - досега.

В тази нова енергия вие имате привилегията като светли същества на тази планета да промените това качество и пак казваме, ние искаме да останете! Отми­наха старите енергийни концепции, които изискват да идвате и да си отивате, за да помагате на планетата! И по тази причина през следващите години ще получите процеси за подмладяване, някои използващи апаратура, а други - не, някои използващи химия, а други - не. Някои просто използват вътрешната жизнена сила, поз­волявайки ви да промените свойствата на вашия отпе­чатък, да спрете отделянето на веществата на стареене­то и да живеете много дълго. Не беше ли крайно време?

И знайте следното: Това ново състояние не е подарък от Духа. О, скъпи мои, това е право, което вие сами си заслужихте! Изработихте си го. Защото през последните няколко години вие избрахте сами да напреднете и да медитирате на високи места с възвишени мотиви и въз­вишени стремежи. Видяхте Бог във вас и последвахте светлината. Телата ви ускориха постепенно вибрациите си и всеки път, когато постигате нов връх, ще ви даваме нови инструменти. Ще можете да преминавате на след­ващото вибрационно ниво по-бързо и по-лесно.

Стигаме до един факт за биологията, който не сме обсъждали на публичен ченълинг, и макар някои от тези послания да изглеждат неясни, те ще станат понятни, щом бъдат направени съответните открития. Тогава ще кажете: "Спомням си, когато Крион говори за това." Първоначално във вашите клетки протичал процес, кой­то трябвало да ви поддържа здрави. Крион ще го нарече "изолирането на протеините в скрита буца, маскирана като нещо друго". Това измамно устройство, което дър­жи протеините, лесно преминава през клетъчната мем­брана в другите клетки. Въпреки че сте ги виждали многократно при внимателен преглед, все още не сте ги идентифицирали - тези изолирани протеини. Целта е да улови здравите протеини и да гарантира, че се предават в другите клетки непокътнати, поддържайки здравето на другите клетки, дори ако другите белтъчини в клетките не са. Така че това бил метод за поддържане на здравето. Сега се е превърнал в метод за предаване на болестите! Защото новите вируси, които се намират във вашите клетки, бързо атакуват протеините. Протеините се раз­лагат, изолират, скриват и преминават през мембраната на другата клетка. И онова, което по-рано е било защита от болестите сега се превръща в скрит предавател на вируса, което никой не е очаквал да се случи, а е отклю­чено [виж ченълинга за СПИН пред Обединените На­ции]. Потърсете го. Когато го откриете, то ще ви помог­не да разберете защо клетките се заразяват една друга в тази нова енергия.

Върху всяка една нишка на ДНК има магнитен от­печатък, но е много вероятно вашата наука, дори прос­ветлената наука, никога да не го види. Би трябвало да не го закачате, но може да видите сянката му и ние ви уверяваме, че някои учени ще успеят чрез експерименти с друг процес случайно да открият сянката на магнит­ния отпечатък. Ще се върнем на това по-късно при по-подробното обсъждане на биологията.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 592 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 08:13