Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:48
25.04.2024
Четвъртък
3.147.205.154


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Вибриране на по-високо ниво

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Вибриране на по-високо ниво

Някои от вас преминават към нови по-високи виб­рации и ние знаем това и ви уважаваме заради него. Затова казваме, че мнозинството от човешкия вид се превръща в нещо друго, защото вашата вибрация нарас­тва и така ставате звездно същество, което е на път да се превърне в нещо, което не прилича на човека в старата енергия, а в нещо, което е по-близо до вашия Висш Аз - вибрация и съчетание, по-близки до духовните същества, които ви заобикалят в момента. Ще ви го обясня.

Ако смятате, че сте от хората, които преминават към по-висока вибрация, нека ви попитам дали притежа­вате следните качества:

1. Някои от вас действително виждат и усещат съз­данията наоколо. Будите се посред нощ убедени, че стаята е пълна със същества! Оглеждате се и не виждате нищо, но те са там и вие го знаете и ги усещате отчетливо! Някои от вас са усещали докосването им и са се будили стреснати, без да видят никой. Други се страхуват от това, смятай­ки, че ще ги отвлекат, но нищо такова не се случва и те се страхуват, че следващият път ще се случи. Скъпи мои, ще ви кажа, че това е недвусмислен знак за по-високата вибрация във вас и няма да изчезне. Всъщност, може да се усили и причината е, че вие вибрирате на по-високо ниво, по-близо до създанията, които са тук, на тази планета, да ви поддържат. Те са водачите, онези в прахта, и онези в самата планета. Има много такива същес­тва за всеки един от вас. Не се учудвайте, ако ги доловите. Онези от вас, които вече работят с пръстта, знаят това. Само тези, които обикалят планетата във вашата култура не са свикнали да ги виждат всеки ден. Повишеният усет към създа­нията около вас е дар!

2. Следващият елемент е усетът към пръстта. Някои от вас усещат за първи път връзка със земята на планетата. Докато се разхождате, вие можете да почувствате онова, което древните хора и народи са усещали тук, в самата шир, която са населява­ли. Усещате, че самите посоки север, изток, юг и запад съдържат сила и смисъл. Представяте ли си - самите посоки могат да имат индивидуалност! Та­ка е! Представяте ли си - атмосферата да има жизнена сила! Така е! И пръстта на Земята има съзнание. Наистина е така! Не се учудвайте, ако някой ден ви заговори и вие започнете да я усеща­те. Това е прекрасно изживяване, защото дълбоко там (пръстта на планетата) движи машината на любовта, скъпи мои - уважението, което планета­та изпитва към хората, вървящи по нея. Това е съюз. Земята не е предмет, върху който вървите. Тя е партньор, който е тук в името на общ урок и любов. Време е да разберете този съюз.

3. Някои от вас установяват, че ядат по-малко, което не се отразява негативно на енергията им. Неза­висимо какъв е вашият метаболизъм и независи­мо дали ви харесва, вие разбирате, че поемате по-малко храна и се насищате по-бързо. Това е друга особеност на по-високата вибрация. Уверя­вам ви, дори да ви звучи удивително, както на моя партньор, но ще дойде ден, когато изобщо няма да се храните - така е силата на изчезващия човешки вид!

4. Някои от вас изживяват онова, което Крион нари­ча "триадата на съня". Три петна на съня, прекъс­вани два пъти, а вие го наричате безсъние. Това е част от новата вибрация, скъпи мои, и е благос­ловена. Дава се с любов и когато се случва, не бива да ви тревожи. Благодарете на вашите водачи за триадата на съня. Използвайте времето, когато сте будни и което иначе ви тревожи, да изразите уважението си към вас самите, с думите: "Много ме обичат. Преминавам към нова вибрация."

Тогава тези сънни състояния ще станат нормални за вас. "Крион, ще ми мине ли?", питате вие. "Не." Никога не искайте да се върнете към старата вибрация. Първо, това не е възможно. Второ, разберете, че новите качества са част от вашата "нова същност" и носят голям смисъл и любов. Свикнете с тях. Те са част от метаморфозата и от алхимията. Представляват изчезва­нето на човешкия вид.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 835 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.147.205.154          Четвъртък          25.04.2024, 18:48