Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)05:17
06.03.2021
Събота
3.235.108.188


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Въпроси за онова, което предстои

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Въпроси за онова, което предстои

И накрая, да обсъдим някои от най-важните въпро­си и да ги групираме. Ето два от тях:

"Крион, какво ще се случи в бъдеще и какво трябва да направя?"

Има разписание, скъпи мои, което всеки запознат с енергията на числата може лесно да прогнозира. Групата на Крион ще е приключила с настройването на магнитна мрежа през 2002 г. След това новата мрежа ще бъде готова и промените за вашето упълномощаване ще са приключи­ли. Затова следващата година ще представлява промяната (завършекът) и това ще бъде 2003 г. - година на петицата  (2+0+0+3) и годината, бележеща края на настройване­то. Ще ви трябва време да свикнете с новите настройки, докато те се наместват във вашите ДНК инструкции и позволяват по-голямо упълномощаване, тъй като сами­те мрежи предават енергиите на космоса, които ви из­пратихме като подготовка за новата епоха.

Следващата година на петицата след 2003 г. е 2012 (2+0+1+2), което, скъпи мои, е важен пункт. Защото годината 2012, ако вярвате на вашата древна история и на онези, които са правили предсказания за бъдещето, е краят на вашето време! Какво може да означава това? Според някои това означава край за планетата - унищо­жение. Всъщност обаче означава промяна, скъпи мои. Споменавали ли сме това? Че с увеличаването на виб­рацията на човечеството и хората стават по-малко, от­колкото в старата енергия, и когато Земята вибрира с различна честота, вашата времева рамка ще реагира! Да, споменавали сме го [Виж предишния ченълинг на стр. 169 - Извисяване ІІ]. Често говорим, че физиката ще откликне на енергията на любовта (новото съзнание) и самите атоми ще се променят, създавайки нова времева рамка за планетата. Ако сте в течение на информацията на Крион за физиката, скъпи мои, тези думи ще имат смисъл за вас.

Като всички други духовни неща, това няма да се случи мигновено на 1 -ви януари 2012 г., така че не вадете апаратурата да го запишете. То е просто знак за започ­ването на уместното за вас бъдеще и ние ви даваме тази информация с ясното съзнание, че притежавате способ­ността да преминете в него или не, както решите. Вие имате способността и силата да постигнете критичната маса и да продължите напред, за да позволите този процес, ако решите. Наясно сме, че тези предсказания се основават на съзнанието на планетата в момента и на ускоряването в момента.

Тогава 2012 г. ще бъде наречена знакова, тъй като ще се разтопи плавно в новата епоха, докато хората свикват със своето позволение да променят времевата рамка. Погледнете календара на майте и вижте какво казва той за 2012 г. Погледнете в миналото и вижте какво казват духовните историци за 2012 г. и ще осъзнаете синхрона в информацията между древните и онези, кои­то понастоящем изучават новите признаци и математи­ката на кръговете. Какво е това? ПОЗВОЛЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА. Позволение за преминаване в друга време­ва рамка, защото истински просветлените същества не са във вашата времева рамка. Когато повишите вибра­цията до нивото на тяхната, вашата времева рамка също ще се доближи до тяхната.

"Какво трябва да направя аз?", ще попитате вие. "Крион, къде е моята роля във всичко това?" Ще ви дадем информация, която не се е променила от започва­нето на този ченълинг. Грижете се за СЕБЕ СИ. Само това трябва да направите. Единицата ще промени мно­зинството. Чувате ли? Единицата ще промени мнозинс­твото! Независимо какво според вас се случва в живота ви на Земята, планът е много по-голям - много по-го­лям! Вие сте толкова значими във вашата работа. Дори да работите с хората индивидуално, разберете факта, че вашата работа на индивидуално ниво променя мнозина в редицата. Лечители, вие нямате представа за синхронността в този процес! Продължавайте. Извисявайте соб­ствената си вибрация. Бъдете последователни и използ­вайте преценката си във всички тези неща.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 763 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.108.188          Събота          06.03.2021, 05:17