Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:40
24.04.2024
Сряда
3.19.31.73


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Живите Лекарства

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Живите Лекарства

Петият атрибут на лечението в Новата епоха са живите лекарства. Нямаме предвид нещата, които някога са били живи, а такива, които са живи сега - някои от тях взети направо от човешкото тяло, хармонизирани и върнати обратно. Някои от тях са древни и сега ви се дават отново. Пак казваме: предупреждението за тези живи лекарства е да ги приветствате и да разговаряте с тях, и да им позволите да влязат в тялото ви. Но защо, ще попитате вие, ви трябват живи лекарства сега, в новата енергия? Тъкмо това е тънкостта. Скъпи мои, сега енергията на космоса е различна от времето, когато положих магнитните мрежи на тази планета. Сега е по-ниска, благодарение на прецизния и деликатен ба­ланс с космическата енергия. Всеки път, когато във вселената се създава нова област, цялостната космическа енергия леко се понижава, защото част от съзидателната енергия отива на друго място. Онези от вас, които боравят с енергия, ще разберат за какво говоря.

Енергията на космоса е константна и последователна и когато се насочва в друга област, намалява на мястото, откъдето е взета. Ето защо в този момент на планетата, макар вашата биология да е замислена така, че да се подмладява напълно, тя не може да го прави на 100 % в течение на дълъг период от време. Причината е, че понижената космическа енергия не го позволява. Първоначално телата ви били замислени да се подмладяват сами изцяло. Съществуването на понижената енергия не е грешка или недомислие на Духа, скъпи мои, защото прави възможни прекратяването на живота и промяната. Тъкмо заради това живот след живот вие сте имали кармични уроци и вибрационни промени. За вас това е двигателят на живота. Но сега ви казваме, че тези неща се променят, и както вече сме предавали, Духът и Крион искат да останете тук. Искаме да останете на Земята. Искаме да се очистите от кармичните уроци и да пристъпите към онова, за което сте дошли - за което сте се редили на опашка. Никое изцеление не е прекалено трудно за Духа! Живите лекарства връщат енергията в тялото ви, за да постигнете 100-процентово равновесие. Те трябва да са живи, защото техният живот е енергия. Живите лекарства, за които говорим, стигат право до тимусната жлеза. Те ще накарат този орган да функционира толкова съвършено, както когато сте се родили.

Ето това е истинското подмладяване на човешката био­логия. На сто процента... можете ли да си представите подобно нещо? Търсете живите лекарства.

Сега искаме да се върнем и да отговорим на седемте въпроса в реда, в които бяха зададени.

Първият гласи: "Как да разбера, че съм предопределен за лечител?"

Може би ще се изненадате да научите, скъпи мои, че хората, които задават тези въпроси, спадат към две групи тази вечер. Първата група се състои от току-що пробудили се за своята мисия в живота. Ах, как ви уважаваме! Защото вие сте дошли точно за да направите тази промяна в рамките на този живот. Знаете ли през какво преминават водачите ви, когато правите такава промяна? Ликуват от любов и уважение! Дори онези, които си тръгват и посрещат новите, нямат търпение да говорят с вас. Време е да ви кажем, че ви обичаме неизмеримо заради това, защото вие променихте живота си. Сигурно вие се питате, "Може би трябва да стана лечител?" Ако искате вярвайте, но другата група, която си задава този въпрос, се състои от хора, които открай време са лечители. Но виждате ли, нещата се променят за тях. Те се чувстват дискомфортно. Пациентите им може би не получават същите резултати и не си тръгват с подобрение. И те се съмняват в себе си и се питат, "Дали изобщо трябва да съм лечител?"

И на двете групи казваме следното: каква е вашата страст? Защото страстта, която имате, и кармичното наследство, с което сте дошли в този живот, за да лекувате другите, са реални. Това ви е дадено с цел. Да, трябва да сте лечител, ако лечителството е вашата страст. Ако нямате страстта и се питате просто ей така, тогава не, вие не сте лечител. Затова пак повтаряме, следвайте вашата страст, защото тя е вашият договор; следвайте интуицията си. На онези, които се питат дали да продължават да се занимават с лечение, казваме: "Нищо не се е променило в договора ви." Овладейте новите процедури. Вникнете в новото знание. Свикнете с новата енергия и проведете съответните промени. С други думи, старите методи вече не действат. Затова спрете за момент; после рестартирайте двигателя на лечението с комбинация от старата интуиция и новото познание!

Вторият въпрос беше: "Какви са механизмите на лечението при различните хора? Какво става всъщност, когато някой сяда пред мен и аз работя енергийно върху него или когато човекът ляга на масата, аз го докосвам или върша енергийна работа? Какво се случва?" Вие може да кажете: "Знам каквото са ми казали. На физио­логично ниво знам какво става, но какво се случва на духовно ниво?"

За някой от присъстващите тук тази вечер следната информация може да е откровение, но други ще кажат, "Да, знам това". Макар да ви наричат лечител, за лече­нието са нужни двама. Защото като лечител вие на практика създавате неутрално равновесие като "лечебен катализатор". Представете си един път, затрупан с големи камъни. Човекът стой на него и си казва: "Трябва да продължа напред. Ако не продължа напред, няма да намеря храна. Ако не намеря храна, със сигурност ще загина. Моля те, помогни ми да продължа напред, като премахнеш камъните от пътя ми." И така посредством вашите лечебни методи камъните се премахват и очистват. Вие напускате сцената, за да се върнете след една седмица и да заварите същия човек, който казва: "Пак има камъни. Моля те, помогни ми." На вас ви се иска да му се скарате: "Когато разчистих камъните първия път, ти защо не пое напред?" Поемате ли отговорност за "не-лечението"?... или правилно насочвате отговорността към вашия пациент?

О, скъпи мои, механизмите на лечението от вашата гледна точка са само половината на проблема. Никой от вас, дори онези, които приписват билки и познават дейс­твието им в тялото, няма да постигнат значимо изцеле­ние, ако пациентът не ви даде разрешение. Колкото и интересно да звучи, истината е, че всички лечители са "неутрализатори".

И така, следващият логичен въпрос е третият, който гласи: "По какъв начин пациентът може да съдейства на моите усилия като лечител, за да се излекува?"

Отговорът е очевиден. Той трябва да сътрудничи, за да позволи протичането на изцелението! Това е сложно, скъпи мои, защото е свързано с договора и кармата, които не са проблем на лечителя. Свързано е с онова, което човекът иска да извърши в този живот и готовност­та му за него. Може би вие стоите пред него, разчиствате камъните, а той няма представа какво трябва да направи. Може би е време да го помолите за съдействие?

Много са нещата, които може да направи той, за да се подготви, но основното е: още преди да дойде при вас, трябва да изкаже на глас пред Духа, че си разрешава да се промени в новата енергия - не да се излекува, а да се промени. Изразяването на намерение за промяна е мол­ба за придвижване напред в новата енергия. Това е мощен катализатор за самолечение! Човекът не може да ви погледне и да каже, "Ти направи всичко." Той трябва да осъзнае, че е необходимо да се промени и да даде позволение за вливане на енергията в тялото му. Трябва да даде разрешение на билките да подействат, цветовете да подействат, звуците и ароматите да подействат. Това е задачата на човека, който застава от другата страна на кушетката или стаята, или преградата. Нужни са двама.

Четвъртият зададен въпрос е: "Какво определя да­ли имам успех като лечител?" Хм, някои от вас смятат, че отговорът би трябвало да е очевиден. Колко лечебни сеанси сте провели? Колко хора са си тръгнали излеку­вани? Само че отговорът не е това.

Следвайки логиката на последните два въпроса, скъпи мои, отговорът е: успешният лечител е умиротвореният лечител! Защото той разбира напълно протича­щия на духовно ниво процес. Когато онзи, който трябва да бъде излекуван, стане от кушетката и не е настъпило изцеление, лечителят пак може да остане спокоен. Защо­то той е свършил 100 % от работата си и не носи отговорност за онзи, който току-що си е тръгнал от кабинета. Така че отговорът е душевен покой, покоят, който произтича от мъдростта и знанието, мирът, който произтича от разбирането, че нещата се случват в съвър­шена любов.

Сега се обръщаме към онези, които се питат: "На­истина ли трябва да помагам на околните, щом наоколо виждам толкова много болка?" Знайте, че вие не сте отговорни за болката. Вашата отговорност е страстта и науката. Използвайте ги изцяло. Открийте същността на симбиозата и я използвайте абсолютно. Оставете хора­та, които идват при вас, да свършат останалото, и бъдете умиротворени в собствения си процес. Обичайте ги без­резервно, но не поемайте отговорност за техния процес. Този мир ще доведе до увеличаване на силата ви. Никой лечител не може да функционира с пълен капацитет, ако няма вътрешен покой.

Крион, питат някои, "Наистина ли трябва да съм самотник, за да бъда лечител?" Смехотворен въпрос, ще кажете вие, но я се огледайте и вижте колко много от вас са сами! (Смях)

Защо е така?, сигурно се питате вие. Тази особеност е остатък от старата енергия, скъпи мои. Това, което ще ви кажа сега, е изпълнено с любов. Изпълнено е с уваже­ние. Казваме ви, че същата енергия, която изпълва ва­шите умове и ръце като помощници и като енергийни двигатели в Новата епоха, е същата енергия, която имат шаманите на планетата! Вие принадлежите към същото жречество! А в старата енергия шаманите и жреците винаги са били самотници. Това е отживелица, остатък от миналото. Нагласа, която сега можете да промените. Защото на клетъчно ниво една част от тялото ви казва, "Не мога да имам тази сила и да бъда с друг човек." Но ние ви уверяваме, че не е така.

Дайте си позволение да имате партньор. Съобщете на глас пред себе си, че правилата на старата енергия вече не важат. Кажете: "Съ-творявам в името на Духа най-подходящия партньор за живота ми." После не се месете. И най-важното: не казвайте на Духа кой точно да бъде човекът! (Смях)

Шестият въпрос е: "Крион, как да разбера кой е моят път? Пред мен има толкова много възможности и се обърквам. Знам, че съм лечител, но не знам къде отивам, нито с кого да бъда. Какво да направя?"

Скъпи мои, ние не ви молим изведнъж да станете магьосници в тази Нова Епоха, защото подобни въпроси се задават само на вълшебниците. Съветваме ви просто да помолите да ви бъде показан пътят. Давате ли си сметка каква сила съдържат изречените гласно намере­ния и молби? Кажете: "Дух, аз искам и съ-творявам ясно видение на пътя, който трябва да извървя. Постави път­ните знаци, за да не се объркам." И повече не се бъркайте. Не казвайте на Духа къде искате да отидете. Лесно? Да. Прекалено лесно? Не. Защото някои от вас вече осъзна­ват и разбират силата на това общуване. Цялостно - съвършено - мощно. Бъдете нащрек за усещанията на промяната и за новите неща, които се появяват в живота ви. Ако съ-творите това и продължите да се придвижвате като кон с капаци през живота, подминавайки фините нови въз­можности, пак ще си останете в тъмното също като човека, който не се сеща да стане и да продължи напред, щом камъните са отстранени от пътя му. Когато съ-творявате нещо подобно, бдете зорко за знаците!

Обичай­ните знаци са:

(1) Неочаквани нови възможности, които дотогава сте смятали, че не са за вас.

(2) Контакти с нови, непознати хора.

(3) Привидно негативна случка в живота ви, която ви подтиква да промените нещо голямо.

Това са все отговори. Свикнете да ги възприемате като такива и се пуснете по течението им.

Седмият въпрос е: "Крион, каква е тайната на силния лечител?" Учудващо проста. Отговорът на този въпрос ще бъде под формата на приказка. Крион и друг път ви е разказвал тази притча, но тази вечер ще я повтори.

Лий Каръл


Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1572 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.19.31.73          Сряда          24.04.2024, 07:40