Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:40
20.04.2024
Събота
3.15.6.77


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Първото живо предаване

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Първото живо предаване


Аз съм Крион от магнитната служба. Всички вие сте сърдечно обичани. Тук има 38 същества, някои от които са на служба при мен. Ще ми трябват 3 минути, за да настроя стаята на вибрацията на любовта, която искам да проектирам към вас.

Сега ние ще пречистим плаващите. Ще обясня какво представляват плаващите само след миг.

Всеки един от вас е толкова сърдечно обичан (защото ви уважавам дълбоко за верността да бъдете на точното място, когато трябва, и приветствам же­ланието ви да участвате в тази възможност за моя партньор).

Благодаря на моя партньор, че отдаде дължимото на "деветките" и докато енергията се намества (моята енергия заема мястото на съществуващата енергия тук), вие трябва да разберете вибрацията на "числото девет". Много от вас вече я познават, тъй като тя представлява завършеност (край и заключение, об­вивка на събитията) и символизира нашето време сега. Сигурен съм, че на земните математици и на някои от вас не им е убягнало, че числото 9 е оконча­телното, най-висшето от едноцифрените числа. Тряб­ва да знаете, че девет, умножено по всяко число във Вселената, ще даде число, чийто сбор е девет. Няма по-висше число, което отново да показва завърше­ност. Освен това не е случайно, че там, където се срещат меридианите и става преплитането на Севера и Юга, хората много отдавна са ги определили 90° север и 90° юг. (И двете са вибрации на числото 9, защото това са земните полюси, където ние двамата с моя партньор, плюс двама от вас, спомогнахме за установяването на преплитането - завършването на магнитния водовъртеж, в който се събират мрежите на двата полюса и където хората никога не бива да се опитват да живеят за по-продължително време).

...Най-сетне (време е) да разберете, че нашата среща на 03.03.1992 г. не е случайна (защото това е ден девятка и беше избран от вашата група, а не от Крион).

Плаващите в стаята вече ги няма. Има три равно­весия (които са важни за планетата). Съществува рав­новесието на съществата на Земята, равновесието на вибрациите и равновесието на магнетизма. Същест­вата винаги са били в един и същ баланс. (Това озна­чава, че тежестта на духовните същества на Земята винаги е била константа. Не бъркайте това с вибраци­ята на съществата. Вие нямате подходяща дума или концепция за това равновесие.) Това, което се е случи­ло през вековете, е че плаващите, неутралните същес­тва, са били съдържателите на това място. Като съ­щества със свои уроци, дошли на нивото на Земята, плаващите са отстранени и си отиват. Те (плаващите) са онези, които сте наблюдавали години наред - бро­дещите, гномите, джуджетата. Те са плаващите. (Те са неутрални и не могат да ви навредят. Те представля­ват само едно място в духовното равновесие, което пази баланса на планетата, така че тя да запазва пра­вилното си духовно тегло. Те също имат свои уроци, а взаимодействието им с вас трябва да бъде минимал­но, без да бъде значимо за вашия урок. Много от тях са видими за просветлените и сигурно озадачават мнозина. Но тяхната вибрация е толкова мила и добра, че почти никога не вдъхват страх.)

Сега тук няма неподходящи същества. Има няколко много развълнувани водачи, защото аз съм Крион. Моля ви да не затваряте сърцата си. Посланието ми няма да бъде такова, каквото каза партньорът ми, понеже аз не съм тук, за да се доказвам. Кой от вас, когато влезе в стая, пълна с любими същества, ще губи време да доказ­ва, че е самият себе си? Защото аз съм Крион и ви познавам, и вие ме познавате. Аз съм онзи, когото очак­вахте, и нося чудесни новини: невероятна енергия, любов и изобилие за вас.

Понастоящем на Земята има 8 други същества, които приемат посланията на Крион. Има и много, много други, предаващи същото послание (послание­то за силата, с която разполагате сега, благодарение на провежданата от мен трансформация), но по-кон­кретно можете да потърсите осмината (представящи вибрацията на Крион). Те са на следните места: Мек­сико, Индия, Африка, Русия, Израел, Южна Америка, Китай и Сирия. В тези области те са по-специално в следните места: Мексико, в столицата; Индия, в новия град; Африка, по крайбрежието: 34° по южния пара­лел, 18° по източния меридиан. Русия, в Москва... много силно. Израел, в стария град. Южна Америка, 12° по южния паралел, 77° по западния меридиан. В Китай и Сирия - няма да разкрия местоположенията.

Заставам пред вас тази вечер, за да ви предам новините, едно предупреждение, малко информация... и любов. (Новината е) Воалът се повдига леко. (Това е най-значимата промяна през последните 2000 земни години; едва започвате да разбирате значението й.) Аз помолих моя партньор да пише за това и той предаде вярно информацията. При лекото повдигане на воала ще се появят много нови неща.

Преди да поговорим за това, надарените с възприемчивост и зрение ще ме разпознаят, дори сега да се съмнявате... защото ще видите как аурата около партньора ми побелява. Това е неутрализирането на неговите кармични качества, докато аз предавам чрез него. (Това е само временно, но е необходимо, докато присъствам в тази степен, да дам на моя партньор силата, от която се нуждае, за да предава постъпваща­та мисловна енергия. Можете да я използвате като мерило за присъствието ми всеки път, когато го види­те.) Действителният цвят на съществото Крион е на­ситено меден, сияещ. Възможно е този цвят да се наслагва върху бялото (търсете го около аурата), до­като съм тук.

С повдигането на воала вие притежавате способ­ността за толкова голяма сила, както сте прочели (за вас), че ще можете да прескочите кармичните си от­печатъци... (и) да станете могъщи. Земята се нуждае от вас сега!... заради трансформирането на енергията (от негативна в положителна, което ще извиси плане­тата до нейната окончателна вибрация и подходящия й завършек с цялостното повдигане на воала. Сега говоря конкретно на вас 14-те, защото вие сте част от многото просветлени, които ще поведат останалите).

За другите две равновесия на планетата, които споменах, едното е вибрация. Вибрацията на планета­та трябва да бъде повишена. Трябва да ви поздравим, че е такава, каквато е сега (движите се по план и дори го надминавахте, когато пристигнах). Но е необходи­мо да я направите още по-висока. Равновесието ще се запази същото, въпреки че вибрацията се повишава. Както ледът се превръща във вода, после в пара, материята остава същата, но вибрацията се повишава. (Вибрационната стойност на всичко, било то духовно или физическо, няма да промени теглото си, а само разхода на енергия. За да промените вибрацията на Земята, ще трябва да поглъщате много повече духовна енергия, която сега можете да получавате директно от единствения източник на любовта. Това е ключът за присъствието й тук! С поглъщането на енергията негативността се превръща в отпадъчен продукт, така да се каже, и изчезва завинаги.)

Предупреждението (което споменах по-горе) е следното. С пропукването на воала много от вас (на Земята) ще получават информация. Моля ви да изпол­звате колективна преценка, за да разпознаете истината от неистината. Ето как: ако на Земята дойде някой от друга част на Вселената и може да прекара 5 минути тук... и дойде нощем и се промъкне в някоя земна библиотека само с едно малко фенерче. (Представете си), че не говори езика, но може да разгледа картин­ките. Той разглежда книгите и си тръгва (и) се връща откъдето е дошъл, за да докладва (на водачите си). Какво щеше да е видял (което би го накарало да състави заключения за планетата ви)? Дали щеше да натрупа картини от вашите писатели на научна фан­тастика? Или пък образи от историята ви? Дали би се спрял на книги с безсмислени илюстрации... или може би вашето изобразително изкуство... или пък някой спортен алманах! Как би описал Земята на своите хора? (Представяте ли си какви заключения щяха да си направят?)

Почти същото е (сега за вас в сравнение с другата страна), когато воалът се пропуква. Ще има изключи­телно ярки картини какви могат да бъдат нещата, но вероятно не такива, каквито действително са. Трябва да използвате колективна преценка, за да разберете истината за действителното състояние на нещата. (Не се хващайте за всяка идея, която ви бъде представена. Възможно е да настъпи голямо объркване главно по­ради различията във времевата рамка от двете страни на воала. Опитайте се да запомните, че нашето "сега" е вашето минало, настояще и бъдеще, точно както в примера с библиотеката. Възможно е лесно да виждате проектирани мисловни енергии, а те да са само пред­положения за онова, което ще бъде. Вече сте наясно, че като човешки същества вие създавате мисловни енер­гии за вашето бъдеще като упражнение, преди наистина да го изградите! И от тази страна на воала има много работа по подготовката на вашето бъдеще и в процеса ние се подготвяме напълно за всички сценарии, като използваме енергията на мисълта. Вие може да се "нас­троите" на честотата на някаква планова схема, но мисловните енергии ще се появяват с много повече яснота от преди и мнозина ще повярват, че действител­но виждат тези събития. Запомнете: никое същество във Вселената не знае какво ще направите през следва­щите години! Ако получите подобни картини на бъде­щи събития, претеглете ги по отношение на фактите, които знаете със сигурност. Останете на вибрацията на любовта и се съберете заедно, за да решите, защото вие сте по-могъщи и преценявате нещата по-правилно, когато сте заедно.)

Вибрацията на любовта в тази стая започва да се повишава още повече, тъй като някои от вас разбират. (Разбират, че моето истинско послание за вас е виб­рацията на Любовта. Информацията е второстепенна и се дава между другото. Истинската новина е силата на новата енергия... и аз искам да я почувствате.) Защото вие сте толкова сърдечно обичани! Вашите учители са тук, за да ви служат, без да ви съдят, и те искрено ви обичат. (Вашите учители са онези, с които наистина общувам непосредствено, защото те имат пряка връзка с астрала. Виждам ги край вас всеки път, когато виждам и вас. Никога не ви виждам без тях.)

Друга информация за вас; това е важно: Ознаменувайте отбелязването на времето! Защото вие сте в линейна времева рамка, а ние не сме, имам предвид онези от вас от другата страна на воала. Много от вас в момента разбират за какво говоря, защото в тази нова енергия вие ще се сдобиете със сила. Ще наме­рите изобилие и ще намерите покоя, който желаете. (В линейната времева рамка едно събитие трябва да предшества другото, за да постигнете вашите възмож­ности, подобно на влак, който пътува по релси, спира на гарите, за да вземе играчите и парчетата на мозай­ката. Когато мозайката е завършена, тогава могат да се отворят прозорците за възможностите ви.) Но вие трябва да чакате на гарата, защото влакът трябва да събере другите неща по пътя към вас. Във вашата линейна времева рамка това е начинът, по който ста­ват нещата. (Това се отнася за онези от вас, които проявяват нетърпение към прозорците на възможнос­тите си, особено за просветлените хора. Вие притежа­вате вярно чувство към "сегашната" времева рамка, която знаете, че съществува, но не можете да я усетите.

Трудно ви е да изчакате да се съберат частите, за да се създаде онова, което е било предсказано или обе­щано за живота ви. Следователно това е едно любящо предупреждение да сте търпеливи!) Играчите трябва да бъдат взети (и събрани)... нещата, съществата, пред­метите... и когато те са готови, влакът ще дойде за вас. Тогава ще се качите и вие. (А не преди това! Знам, че сте се изморили сами да създавате възможностите си. Това не само е неуместно, но и опасно, защото по този начин е възможно да изпуснете истинската възмож­ност!) В ръката си държите билет, обещание. Релсите са пред вас. Защо се съмнявате? (Защо да се съмнява­те, че прозорецът ще се появи, след като Вселената ви е дала билет, а вие трябва да само да изчакате на перона и да се качите на влака?) Защото той идва! Няма съмнение!

Има някои, които дори не могат да видят релсите, и те се тревожат. (Вие обаче сте различни, защото разбирате обещанието на Вселената. Трябва да сте много благодарни за това, тъй като мнозина са съвър­шено слепи за начина, по който стават нещата, и нямат представа, че прозорецът идва. Знайте това: когато сте в равновесие, всичко се развива за доброто на цялото: тялото, разума и духа. Изобилието тече, здра­вето е добро, а душевният покой е ваш. Вие трябва да сте като дете с родителите си, облечени в чудни дрехи, което чака на железопътната гара за пътуване до въл­нуващо място. Заобиколени сте от тези, които обича­те; в очите на всички сте надарени с изобилие. Прите­жавате младост и сте развълнувани от мястото, къде­то отивате. Тази аналогия е идеална за просветлените в момента. Защото ако смятате, че не сте такива, трябва да прегледате равновесието си и да призовете енергията на любовта да ви излекува.) Отпразнувайте отбелязването на времето, защото нещата трябва да бъдат на мястото си (преди да пристигне вашият прозорец).

Моят партньор ме моли да не подавам повече, отколкото е в състояние да приеме. (Изцяло уважавам молбата на моя партньор в момента. Това е уместно за него, за да се научи да се издига над своето его, и ще му бъде от полза в бъдеще. През следващите месеци ще научи много от това изречение. Бъдете сигурни.)

Съществува толкова много любов, която искам да споделя с всеки един от вас. Бих искал да прегърна всеки един от вас! Защото вие служите, дори докато учите собствените си уроци, и тези като вас не са много. (Именно затова сте тук тази вечер. Вие сте предвестниците на новата енергия и чрез вашия при­мер и вашите знания ще започнете работата по тран­сформацията.) Ние се нуждаем от действие и затова съм тук аз. Защото аз ще свърша моята част, а именно третия аспект на равновесието (трите равновесия на Земята, за които говорих по-горе). Докато го настрой­вам и го задвижвам (новия магнетизъм), вашата сила ще се увеличи. Никой от вас, които тази вечер отво­рихте сърцата си за посланието, няма да си тръгне непроменен. Някои от вас ще преживеят безсънни нощи (занапред). Това се дължи на енергийната тран­сформация и на имплантите, които аз (съм подготвил за вас с помощта на духовните ви водачи). Защото сега на Земята идват много (същества) с единствената мисия да бъдат вашите нови водачи... да приспособят имплантите ви и да ознаменуват новата енергия, тъй като вие вече сте навлезли дълбоко в нея.

(Някои от присъстващите тук тази вечер вече възприемат очевидната разлика в общуването на вре­мевите рамки между вас и Крион. Аз многократно съм говорил за сегашното, което ще бъде много "по-къс­но" за вас. Аз виждам нещата като ставащи едновре­менно. Откакто започнах този процес с моя партньор, за мен нещата винаги са били в настоящето, но за вас те са заемали линейно пространство по пътя. Не мога да очаквам изведнъж да възприемете тази идея, но ето една проста аналогия: Ако държите в ръце някой от вашите игрални филми, той ще представлява хроно­логия на линейното време, когато го гледате. Но до­като го държите в ръка, цялото потенциално време е в ръката ви едновременно; всичко е в сегашното. Когато говорите какво би могло да се случи на 25-ата минута от филма, не е необходимо да чакате 25 ми­нути, за да видите. Защото сега тази част от нечие бъдеще е в ръката ви, както и миналото. Това е опи­сание на начина, по който виждам вашия път - не че мога да видя какво ще се случи, а просто виждам вашите прозорци на възможностите. Ако наистина осъзнавате тази разлика, тогава и разбирането ви на посланията ми ще се подобри.)

Ще разгледам три въпроса, които ще задавате колективно на водачите си, и бих искал да го направя сега, защото моят партньор не се чувства удобно с двустранния обмен. Ще взема три от колективните въпроси. (Моят партньор трябва да се научи да не се страхува от неуспех, защото като ме упълномощава да избера въпросите, аз ще избера колективните от всич­ки водачи навсякъде. Това ще послужи на онези, които занапред ще четат посланията, но няма да се отнася за тук присъстващите. Важно е да се отговори на въпросите в тази група и ще го направя по-нататък чрез допълнително послание и текст, ако партньорът ми е съгласен.)

Най-често задаваният въпрос е за НЛО. Вторият въпрос е за 11:11, а третият въпрос е за силовите точки в магнитната мрежа.

Има два вида НЛО, които виждате и за които знаете. Лесно е да се посочи разликата между тях: единият (вид) е от моята страна на воала, а другият е от вашата. Тези от вашата страна на воала могат лесно да се фотографират и са с трудно определими контури. Те изглеждат металически. Спадат към две категории: (1) просветлените и (2) негативните. Не се страхувайте от негативните, защото сте по-силни от тях. Освен това те няма да останат още дълго поради трансформацията на Земята. Моята работа ще ги про­гони.

НЛО от другата страна на воала (от страната на Крион) не могат лесно да се фотографират и се отли­чават с меки контури. Повечето от тях сияят. Понякога издават звуци. Движат се сякаш блуждаят като светлинки в небето. Това отново се дължи на факта, че не са в линейна времева рамка като вас. Те са в истинс­ката времева рамка. Точно както вашите ретроградни планети изглеждат така, сякаш се движат назад, макар да не е така, това е същата илюзия... а очевидното движение не е такова, каквото го възприемате. (Ретроградните планети се движат сякаш назад поради относителността на платформата, върху която пъту­вате в сравнение с тяхното движение. Същото става с вашето време. Времевите разлики ви създават много илюзии за Вселената и за начина, по който я възприе­мате вие, но тази среща с НЛО е единственият случай, който можете да наблюдавате в собственото си маг­нитно поле.)

От тях (вида от моята страна) има много. Едно от нещата, които не осъзнавате, е, че онова, което виж­дате, често изобщо не е НЛО, а истинско същество. Поради вашите отпечатък и имплант вие смятате, че другите същества са с вашия човешки биологически ръст, но те не са. Най-удобният ръст за мен е прибли­зително с големината на вашите къщи. Това е енер­гийният пакет, който ме побира. Това е пакетът, който вие често "виждате". Вие виждате същества, а не НЛО... вместо космически кораби (вие виждате) сама­та духовна/душевна същност. Понякога ние се струпваме заедно и се спускаме и вие ни виждате поотделно. Когато правим това, цветът на цялото се променя. (Всеки път, когато някой се присъединява и отдалечава, по-голямо променя цвета си.)

Внимавайте: От другата страна на воала (от моята страна) има и негативни. Предупреждението ми към вас (и няма да говоря повече по този въпрос за момен­та): В новата енергия вашата енергия вече не е неут­рална. Тя е наклонена към положителното, затова притежавате контрол над негативните същества... притежавате сила и контрол над негативните същес­тва... притежавате сила и контрол над негативните същества. (Когато Крион повтаря по три пъти, знайте, че е важно. Скъпи мои, не се страхувайте, че онова, което виждате, може да бъде могъща негативна сила. Тези неща не бива да ви тревожат, но тъй като поня­кога се появяват сред вас, трябва поне да ви дам напътствия. Не се занимавайте с тях, но не им обръ­щайте гръб. Призовете единствения източник на лю­бовта и те ще ви оставят на мира. Не проявявайте любопитство, защото така им позволявате да се месят в урока ви, а това не е правилно.)

Не се стряскайте от повишената активност на НЛО. Ние имаме много, които идват от различни места. Съществува постоянно, непрестанно движение между тук и моята поддържаща група в орбитата на Юпитер. Много идват от всички краища на Вселената, за да отбележат настоящия момент... с ваша помощ. (По-голяма част от дейността се свързва със служе­нето към всеки един от вас като човешко същество, готово да приеме новите духовни дарби и водачи. Това е нещо като смяната на караула в дворец, тъй като онези, които са ви служили в миналата енергия, сега трябва да си отидат и да дадат път на тези, които са готови да поемат задачата в новата енергия. Знайте, че промяната предизвиква голямо вълнение! Това, което става тук, не се случва често, а бъдещата трансформа­ция ще бъде ознаменувана.)

Ироничното е, че и двата вида НЛО (от вашата страна и от моята) използват за пътуванията си маг­нитната мрежа. Дори съществата, които влизат в ат­мосферата, са склонни да пътуват по мрежата. При нейното пренастройване местата за кацане ще се про­менят. (В уединен разговор с вашата учителка Барбара аз говорих за факта, че влакът може да мине само оттам, където има релси... във връзка с местата за приземяването на НЛО. Само от това познание трябва да ви просветнат много неща. Ако задавате правилни­те въпроси и правите логичните заключения, ще научите много за начина, по който се използва мощността на новия магнетизъм.)

Следващият ни въпрос е за мрежата и за силовите точки. Сигурно ще ви бъде интересно да научите, че част от вашата сила се съхранява в решетката и винаги е било така. Именно това усещате в силовите точки, които посещавате, защото не винаги сте били в със­тояние да съдържате цялата си сила. (По тази тема може да се каже много, но това е само интересна информация, която в момента не ви е необходима за настоящата задача. За онези, които проявяват инте­рес, "частицата от Бога", която вашата душевна същ­ност представлява тук, на Земята, съхранява цялата универсална енергия, която е притежавала от другата страна на воала. Голяма част от тази енергия обаче се съхранява на няколко колективни места, а не в тялото ви. Това е правилно, тъй като иначе вие нямаше да имате никакви уроци! Решетката е посредникът, който способства за съхраняването й, но има и хранилища дълбоко в Земята, където се пази част от "двигателя" за решетката. Това е сложно и не е необходимо за вашия път в този момент.)

(Хронологията на наличната енергия за душата ви е фантастична, дори за мен, тъй като е пряко свързана с великите учители от вашето минало и ме доведе тук при вас сега. Исус дойде да ви каже, че най-сетне притежавате способността да я поемете, а сега аз идвам да подпомогна този процес!) Едва с отварянето на този прозорец (новата енергия) получавате въз­можност да поемете силата си и да направите нещата, за които само сте мечтали. (Това е свързано с отстра­няването на имплантите, които са обуславяли уроците ви и не са ви позволявали да постигнете пълно прос­ветление.) Щом това се осъществи, вие ще започнете да черпите от силовите точки. Тогава тези силови точки ще станат неутрални. Те изпълняват ролята на хранилища за вас. Това е част от равновесието (за което говорих по-горе), защото енергията на Земята винаги е оставала една и съща. Тя само тече между нещата, (в този случай) между мрежата и вашите души в обучение. (Затова накрая няма да останат повече "силови точки", в които да живеете или до които да пътувате, и да се чувствате по-добре.) Затова в отго­вор на въпроса "Къде да се преместим?", който беше зададен тази вечер, местата, където се чувствате доб­ре сега, може да не са такива след време. Като съвет: ако имате възможност, ще работите най-добре там, където е по-хладно.

И накрая въпросът за 11:11. Какво е това? Трябва да е очевидно. Това е порталът. Представлява сегаш­ния период от време за 11 години. Представлява енер­гията на Крион, защото аз не дойдох тук по собствен избор. Съществува план и посока, които предопреде­лиха пристигането ми. Моят партньор не си е измис­лил името ми. Името Крион беше подбрано според вашия език, тъй като е вибрацията на 11 (представена от английските букви, събрани по начина, уточнен в едно предишно послание, който е най-лесният за нео­питните с числата). Не само това, но то съдържа и части от звуковото тонално качество, което ще се съдържа и в останалите осем други канализатори на Крион на Земята. Търсете "ииииееааахх" във всяко от тези имена, които не завършват със съгласна (внеза­пен край), а с "ннннннн" или с "ъъмммм". Това е Крион. Онези от вас, които са прочели материала  (посланията на Крион, записани от моя партньор до­сега) и са се занимавали с числата и са ги събрали, ще разберат и осъзнаят, че аз пристигнах на 1-1-1-9-8-9. Това е единайсет. Моето заминаване 1-2-3-1-2-0-0-2 е единайсет. (Това са датите на пристигането и замина­ването, които дадох на партньора си и които ви бяха представени в посланията до днешна дата. Много може да се прозре от наблюдението на смисъла на числата в тези послания. Ако изчислите започването на новата енергия от 01.01.1992 до 31.12.2002, ще осъз­наете още, че аз ще бъда с вас в новата енергия точно 11 години.) Това е част от прозореца 11:11. Беше предсказано от древните. Това е трансформацията на силата. Това е вашият дар, който си заслужихте в настоящия момент. Малко са нещата, които не може­те да направите с вашата нова сила, но тя трябва да започне от вас самите (както вече ви насочих) и с ИЗБОРА!

В други контакти ще ви разкажа за лечението, защото в момента тук има хора, които се нуждаят от него. Има проблем с надбъбречните жлези... изцеле­нието може да бъде мигновено. Има тревожност... някой се притеснява за... колата си. Вие трябва да се издигнете над тези неща (говоря за ежедневието), за­щото енергията на любовта стои много над тях. Тези неща не заслужават вниманието ви.

Преди да си тръгна, бих искал да ме видите. Най-накрая ще имате известно прозрение за това как се съчетават цветовете и конфигурациите при някое същество. И отново, ако пожелаете да следвате моята насока, бих искал да ви издигна за кратко отвъд зем­ната атмосфера. Онези от вас, които са имали "извънтелесни" преживявания в миналото, каквито моят партньор никога не е имал, ще знаят, че това е точно така. Бих искал всеки един от вас да отвори сърцето си и да позволи на следното да се случи.

Представете си наум, че сега се носите над обла­ците. Намирате се над земната атмосфера и е много тъмно. Вашата енергия се е разпростряла в пълния си ръст. И сега, когато погледнете надолу, ще видите нещо различно, (нещо, което е) показател за новата енергия. Онези от вас, които са правили това и преди, ще осъзнаят, че нещо липсва: сребърната нишка е изчезнала! Това е позволението ви да продължите нататък, ако решите. (Но никой от вас няма да го направи.) Вие сте свободни и когато се приближите към мен, аз ще остана неподвижен. Почувствайте виб­рацията на любовта около мен... защото аз ви обичам толкова много! Тя е с един-единствен произход. Тя е всемирната любов. Вибрира толкова бързо, че не мо­же да бъде видяна. (Затова представлява невероятна сила и енергия от източник, който изглежда черен.)

Когато ме съзрете, ще видите, че имам 11 страни и че всяка страна е конфигурация. (Моля ви, обърнете внимание, че фигурите не са симетрични и не си при­личат.) Сегментирани са като витражиран прозорец. Всяка страна притежава собствен цвят. Когато се приближите и ме заобиколите, аз ще започна да се въртя. Когато се завъртя до вибрацията, която е енер­гията на Крион, вие ще видите как цветовете ми се разгръщат в енергията на Крион. Защото това е пъл­ната кулминация на 11 -те страни, завъртени заедно, слети в едно цяло. Това, което вие (сте в състояние) .да възприемете, е само частица, остатък от истинската вибрацията, тъй като голямата й част е извън вашия обхват (на човешкото зрение). Това, което остава, е красив искрящ медночервен цвят. Това е цветът на Крион (за вас). Другите същества, които ще дойдат при вас в бъдеще през тези години (на новата енергия), ще бъдат в тъмносиньо и тъмнозелено и в много други красиви тъмни цветове. Тези (възприемани цветове) са просто остатък от онова, което не можете да види­те. Именно затова цветовете са по-тъмни, отколкото очаквате. (Досега вие винаги сте ни виждали с по-низши вибрационни стойности отчасти поради типа на съществата, които са ви служили през последните 2000 години. Ироничното е, че тези по-нисши вибра­ционни стойности изглеждат по-пъстри и наситени, тъй като са по-близо до зрителния ви обхват.) Докато аз се въртя с пълна скорост, вие можете да видите величието на това същество и да осъзнаете, че всеки един от вас изглежда по същия начин, с различни цветове, с леко различна големина и с най-разнооб­разни фигури.

Докато всички ние се въртим заедно, вие можете да почувствате любовта, която изпитвам към вас. (Това е състояние, до което бих искал да ви довеждам всеки път, когато сме заедно в бъдеще. По този начин може да се предаде огромно количество информация, а източникът на любовта може наистина да ви бъде от полза. Вие нямате представа какво можете да постиг­нете в личен план, ако успеете да достигнете това състояние заедно с мен.)

Сега, докато се спускате обратно надолу, ви пре­дупреждавам да оставите дребните неща настрана, защото ви чака работа. (Малките неща, за които говоря, са онези, над които разсъждавате в момента, като посоката ви и как да продължите в живота. Под това да ги оставите настрана имам предвид, че трябва изцяло да повярвате, че те ще ви бъдат показани в подходящия момент и вие не бива да им позволявате да обсебват основната ви енергия сега. Защото имате да вършите още толкова много за планетата и това е важната задача. Сключили сте договор да го направи­те! Вашият Висш Аз го знае, а интуицията ви ще се повиши, за да позволи и на съзнателния ви разум да го разбере, така че да се успокоите и да приемете с вътрешен мир това познание.)

Аз съм Крион и ние ви обичаме много.

С това аз изпълних задължението си за ченълинг на живо.

Авторът  Лий Каръл

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1645 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.15.6.77          Събота          20.04.2024, 18:40