Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



19:26
24.04.2024
Сряда
3.131.110.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » С кого ще се срещнете

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

С кого ще се срещнете

Ето един въпрос, който е изпълнен с енергия: "Крион, ти каза, че ще се срещнем с други същества. Кога ще пристигнат те тук и какво трябва да правим?" [Ченълинг и в Обединените Нации - следващата глава в книгата.]

Ще ви дам един ориентир, една метафора, която вече съм споменавал пред други хора. Когато пътувате, вие идвате от запустяла земя и се озовавате в сърцето на големия град, за да се срещнете с ваши близки приятели, които ви очакват. Те са изискани и начетени и споделят съзнанието ви. По пътя трябва да минете през други части на големия град, където живеят аутсайдерите, които нямат нищо общо с хората в центъра на града, които очаквате да видите.

Това е мястото, където се намира вашата планета сега. Виждате ли, вие сте провокирани и тласкани от най-различни създания от покрайнините по най-различ­ни причини. Те не са съществата, с които е планирано да се срещнете, защото онези, планираните, знаят кои сте и ви очакват. О, скъпи мои, вие питате за масови пришествия? Нека ви разкажа следното: Когато вашата вибрация и времева рамка паснат с тяхната, те ще се срещнат с вас - не преди това! Това е идеята, защото, когато пристигнете на онова място с висока вибрация, вие ще се появите на техния "радарен екран", но не по-рано. Проумейте факта, че онези, които се появяват сега, нямат нищо общо с онези, с които е планирано да се срещнете, и както вече сме казвали: (а) Те нямат позволение да ви водят никъде; и (б) Те искат да ви измамят за истинската си цел. Не им вярвайте!

"Какво да направя когато тя (действителната сре­ща) настъпи?", ще попитате вие.

Скъпи мои, ще знаете какво да правите. Ще знаете. Дали ще бъде страшно събитие? Не, само на онези, които са останали в старата енергия може да им се види страшно. Сигурно ще трябва да ги вземете под ръка, да ги успокоите и да ги преведете. Не е страшно събитие, скъпи мои... а събитие с голяма духовна значимост.

Всичко това съдържа толкова много любов! Мисъл­та, че сте дошли на това място, удивлява дори сърцето на Духа. Мисълта, че това послание може да се поднася на група хора, казвайки им: "Вие се променяте и напред­вате и ви очаква изключително обещаващо и богато бъдеще", е нещо, които дори създанията от моя кръг смятаха за невъзможно. Тази планета на свободния из­бор ви позволи да поемете в която посока пожелаете и вие решихте да тръгнете нагоре.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 824 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.131.110.169          Сряда          24.04.2024, 19:26