Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



00:55
19.04.2024
Петък
18.116.13.113


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Какво мога да направя?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Какво мога да направя?

И накрая, въпросът е следният: "Крион, какво мога да направя сега?"

Скъпи мои, не смятате ли, че ние знаем кои сте? Не смятате ли, че знаем какво преживявате - или какво става в тялото ви в момента? Всичките тези неща са ви дадени за урок. Вие носите в себе си някои много тъмни тайни, за които не сте казвали на никого. Не смятате ли, че знаем за тях? Онези от вас, които се чувстват безпо­мощни пред болестите, разяждащи тялото им, не смята­те ли, че, знаем за това? Ще ви кажем някои неща, от които тръпки ще ви побият:

Няма нелечими болести!

Не е възможно да се озовете в ситуация, която да не може да бъде разрешена и то успешно за всички засег­нати!

Това е свързано с позволението. Свързано е със самочувствието и произтича от вашата увереност, че ВИЕ СТЕ частица от Бог! Започва в съкровеното ви същество, затова ви призоваваме "седнете на златния трон на познанието" [виж Глава 1, "Седнете на стола"]. Столът, на който поканиха Уо да седне, когато предприе метафоричното пътуване из стаите на урока [от притчата на Крион]. Когато той влезе в златната зала и видя, че там неговите водачи не могат да влязат, той не осъзна, че това беше стаята на собствената му същност. Именно това място го моли да почувства, "Аз заслужавам да бъда на Земята". И както сме ви казвали безброй пъти откакто сме тук, това е стаята, в която ви каним да седнете сега - в златния трон! А вашето място на този стол ще привлече всички останали стаи: стаята на изо­билието, тази на мира, на здравето и на вашия договор. Няма значение какво ви се случва, скъпи мои. Ние знаем какво преживяват някои от вас. Има и добър развой на събитията в този ужасен пъзел, в който се намирате, където вашето съ-творение в тази ситуация ще промени живота на друг човек и нещата ще се развият благопри­ятно. Има светлина в края на тунела, в който в момента виждате само тъмнина, стига само да разберете и да приемете собствената си стойност.

Визуализирайте дуализма. "Аз съм дете на Бог и съм достоен да бъда на това място, наречено Земя. В името на Духа, съ-творявам моето излекуване и очаквам моята вибрация да се промени. Господи, какво искаш да знам?" След това замълчете. Колко от вас някога са се влюбва­ли в Бог? Сигурно сте изпитвали този прекрасен изблик на любов към някое друго същество, някой велик учи­тел? Време е да вземете тази енергия, да я насочите навътре и да обикнете себе си! Това не е его. Това означава да обичате себе си по правилен начин, тъй като вие обичате частицата от Бог във вас. Следователно това е любовта към Бог, насочена навътре. Изправете се гордо! Време е да заемете мястото си!

Това е посланието на Крион. То е за човешкото упълномощаване и докато съм тук, което ще продължи много време, ще повтарям това послание. И когато достатъчен брой хора го чуят и изразят намерение да предявят силата си, човешкото същество в днешния си вид ще престане да съществува, а на негово място ще се появи съществото от светлина, в което се превръщате!

Всеки един от вас е забележителен! Обичаме ви, скъпи мои, всеки един от вас. Така е.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 816 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.116.13.113          Петък          19.04.2024, 00:55