Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:37
19.04.2024
Петък
3.148.102.90


Онлайн: 7
Гости: 7
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Чудото на синхронността

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Чудото на синхронността

Беше Коледа 1996 г., един месец след последния ченълинг на Крион пред ООН, и ни предстоеше семинар в Лагуна Хилс, Калифорния. Сред аудиторията от 500 човека имаше един, който щеше да чуе за НААКР и да реагира решително. Пола Рандъл Смит, жител на Лос Анджелис, беше потресена от информацията, която "отекна" дълбоко в нея.

Пола се беше озовала на "точното място в точното време" и разбра, че темата за НААКР беше по някакъв начин свързана с нейния договор. Тя не можеше да пренебрегне вътрешния "зов". Какво би могла да напра­ви една жена, за да накара планетата да осъзнае опас­ността на експеримента? Това политически изблик ли беше, или духовна уместност?

Няколко седмици по-късно Пола беше наясно с всичко. Не обичаше светските изяви и не беше богата. Пола беше неомъжена жена от Ел Ей, която започваше да вибрира с причината "поради която беше тук". Осъз­нала, че нейната мисия била да пробуди планетата! Но как? Какво можела да направи?

Както знаем от притчата на Крион за липсващия мост, Пола решила да не "мисли като човек". Седнала в присъствието на Духа и изразила НАМЕРЕНИЕТО да последва своята страст - да промени по някакъв начин съзнанието на нашата страна като информира цялото население за НААКР. Как можела да постигне нещо, което телевизионното предаване "20/20" било отказало да направи? Как можела една жена без никакви научни познания да поеме такъв товар? Дали било опасно? Откъде трябвало да започне?

И Пола започнала от самото начало.

"Пола, не мисли като човек!", чувала тя думите на Крион.

Съвсем сама, тя се свързала с Уенди Робинс, ре­жисьор и продуцент на великолепни документални фил­ми. След като изслушала тревогите й и се запознала с темата, Уенди се съгласила да участва смело, зачерквай­ки обичайния си хонорар. Тя станала неин предан парт­ньор в продукцията и двете обиколили цяла Америка, мъкнейки със себе си камери, ленти и оборудване.

Нямали време да набират средства, а освен това - как да организираш такъв проект веднага, при това сама? Затова продала земята и бизнеса си! Останала без доходи и собственост, Пола поела към "липсващия мост" от притчата на Крион.

"Продължавай, Пола. Много те обичаме, а по пътя те очакват дарове!", все така чувала тя думите на Крион.

По думите на Пола, синхронността ги съпътствала навсякъде. Пред молбата й за интервю и снимки се отваряли врати, които се затваряли почти веднага след края на работата - и не се отваряли за никой друг. Тя се запознала и заснела доктор Ник Бегич, съавтор на  Angels Don’t Play This HAARP, след което получила позволение да заснеме и интервюира Джон Хекскър, директорът на НААКР. Много учени и автори, които представлявали двете страни на дискусията, също участвали в проекта на Пола и Уенди. Пола открила неща, които не би искала да знае - достатъчно материал за още един документа­лен филм! Преследвали я с черни коли, следили я хора, които иначе никога не би срещнала - но тя не се обезсърчила. Нито за момент не се разделяла с последова­телността и честността в стремежа си да представи нещо, което щяло само да разкаже историята си, без да е необходимо да се предизвикват сензации чрез умел монтаж и сценарий.

Една година по-късно резултатът от работата на Пола бил налице. В Брекънридж, щата Колорадо, през лятото на 1996 г. аз застанах гордо сред група просветлени хора, които бяха дошли да гледат и отпразнуват работния вариант на новия документален филм "Дупки в небето", първокласен едночасов материал за НААКР, който трябва да излезе на национален екран през 1998 г. В момента тя все още разчита на Духа за баланса на разходите, за да завърши проекта. Вярвам, че това ще се случи.

За мен това беше разтърсващо преживяване. Просълзявах се при мисълта какво беше преживяла - и какъв щеше да бъде приносът на усилията й за бъдещето на планетата! Не се заблуждавайте: това не е приказка. Била е необходима работа, преодоляване на страха и много съ-творение от страна на Пола, заедно с Уенди и другите (много от участниците в семинарите на Крион), които работиха и помагаха за финансирането на проекта след изразходването на готовите пари. Но докато летяла към бездната на "липсващия мост" Пола открила всички парчета на новия мост и докато пиша тези думи минава" над пропастта (образно) с професионална продукция зад гърба си, която ще информира буквално милиони хора на този континент за НААКР.

"Дупки в небето" е достоверен филм с научни аргу­менти и дискусия, третиращ в дълбочина въпроса за НААКР. Не е основан на страха или сензацията, а на фактите и непредубедеността, но важни са не неговите разкрития за същността на проекта, а потенциалните резултати от него. Може би искате да подпомогнете следващия проект? Ето адреса:  Holes in Heaven Project; PO Box 91655, Pasadena CA 91101-1655. Преди една годи­на, докато пишех тези думи, все още нямаше нищо. Сега разбирате ли какъв е смисълът на вашия ДОГОВОР?

Благодаря ти, Пола!

Сега има още един проект, а сигурно ще видим много други прояви на синхронността. Докато бях в Портланд, щата Орегон, два месеца преди пътуването на Крион в Австралия през 1997 г., Крион започна да канализира за друг високо-енергиен експеримент, който спомена през 1995 г.

Пайн Гап е името на друг опасен експеримент, използващ (какво друго?) други свойства на Тесла-технологията в новата епоха. Устройството е дълбоко в австралийския континент. Посредством скаларната тех­нология енергията се предава по земята. Според Крион тя вече е предизвикала земетресения и той ни съветва да изложим и тази работа. В Австралия вече има организа­ция, която публикува данни за това - може би добро начало към постигането на масова информираност.

Дали Крион иска да спре НААК.Р и Пайн Гап? Трябва ли да ставаме войнствени и тръгваме срещу институциите? НЕ.

В двата ченълинга в Обединените Нации Крион ни посъветва: (1) да се информираме; и (2) да забавим темпото. Ние, като човешки същества, не можем да "върнем назад" изобретяването на някоя технология. Можем обаче да поемем отговорността как разработва­ме новите неща, които могат да разтърсят покрива на собствената ни "къща", ако не внимаваме. НАПРЕД­ВАЙТЕ ПОЛЕКА! БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ! Това са ду­мите на Крион.

Като медитиращи с голямо НАМЕРЕНИЕ, вие, чи­тателите на тази информация, можете да направите не­що още днес. Визуализирайте тези неща и медитирайте върху тях. Едногодишните усилия в тази посока с меди­тациите, водени от Стив Родър от Сан Диего, обхванаха много хора от цялата страна, които се събираха пред компютрите, за да четат посланията на Стив и да дават енергия и НАМЕРЕНИЕ да вкарат по някакъв начин НААКР в общественото съзнание. Техните усилия, под неуморните напътствия на Стив, и усилията на медити­ращите като вас, постигнаха своето - и жената, която беше определена да седне на стола в Лагуна Хилс на семинара на Крион през месец декември 1996 г., прис­тигна по разписание и почувства призива на любовта, заради който беше дошла. Това промени живота й и ще промени съзнанието на милиони хора.

Започвате ли да разбирате, че "семейството" е от голямо значение? Нима смятате, че нищо не зависи от вас? Както казва Крион: "Вашето НАМЕРЕНИЕ е всич­ко!" Започнете да използвате вашата колективна сила и гледайте какво ще се случи! Виждал съм това отблизо. Все още се удивлявам, когато наблюдавам такива съби­тия.

Лий Каръл



Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1296 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.148.102.90          Петък          19.04.2024, 15:37