Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:50
19.04.2024
Петък
3.139.238.76


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Ново съзнание за новите времена

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ново съзнание за новите времена

В съвършена любов аз отново ви поздравявам! Запознат съм с всички въпроси и отново съм много доволен, че те показват колко много всъщност разби­рате за вашата епоха в тази нова енергия.

Изключително важно е този превод да бъде ясен! Ще помоля моя партньор още веднъж да пречисти ума си от всичко останало, освен от настоящото послание. Първите два въпроса ще бъдат разгледани като един. Те са следните:

Въпрос: Известно ли ви е за топографията на Хопи и ако да, какво мислите за нея?

Въпрос: Ще бъде ли необходимо да загинат голям брой хора, за да се постигне равновесие на планетата Земя?

Отговор: Тези въпроси са свързани помежду си (както ще видите) и са въпроси, основани на страха. Това не е критика, а само факт. Скъпи мои, ще ви отговоря, защото го заслужавате. Но освен това ще подготвя поч­вата, за да можете да проумеете по-пълно защо избрахте да узнаете тези неща (защото сигурно ще ви бъде инте­ресно) и защо отговорът е такъв, какъвто е.

Почти всички, които присъстваха на първия жив ченълинг на моя партньор, имат помежду си една обща черта: във всички вас е заложен биологическият страх да не бъдете смазани или удавени в някоя земна природна катастрофа.

Страхът от смъртта, докато учите, е съвършено естествен, но при вас 14-те има нещо повече от това първично чувство. Спомнете си, че аз знам кои сте и познавам миналите ви изражения. Всички вие сте жи­вели в древната Атлантида и всеки един от вас по някакъв начин смята, че тогава Земята ви е предала. На някои това може да им звучи фантастично, но ви моля да продължите нататък.

Въпреки че животът на всички вас е прекъснал по договор (предварително споразумение с план, задейс­тван от вас и Вселената), вие сте носили със себе си "семето на чувствата" за онази гибел. Семето на чув­ствата за онези емоции, които носите като част от вашия отпечатък през множество изражения. Сега не е моментът да разкривам миналите дела на вашата кармична група, нито защо е загинала Атлантида. Но спомняте ли си как в едно предишно послание ви казах, че съм бил тук и преди?... и че последните два пъти съществуването на човечеството се прекъсваше, за да мога да осъществя моите промени? Е, ето ме отново, за да правя промени! Нищо чудно, че усещате притеснение. Защото последният път, когато почувс­твахте моето същество, аз спомогнах за вашето пре­махване! Както вече описах в посланията, всеки един от вас ме познава. Божествената частица във вас раз­познава и поздравява Божествената частица от мен. Макар да имате пълно познание за начина, по който взаимодействаме, в момента (тъй като сте на обуче­ние) на вас ви се позволява само да надзъртате към мен през матирано стъкло и да си спомняте само най-силните семенни чувства от последната ни среща. Аз ви обичам искрено. Моля ви, не се страхувайте от мен; не съм тук за ново прекъсване на живота по планетата.

И двата въпроса са свързани с масовото унищо­жение на човечеството, защото пророческата карта от района Хопи предава своето безмълвно послание за масово унищожение в новите по-малки очертания на земните маси. Дали Земята ще ви предаде отново (сигурно се питате)?

Отговорът ми на този въпрос ще бъде много логичен, защото Вселената е такава. Най-напред ще ви посоча няколко факта. Някои от тях са от предиш­ните ми послания, други са нови мисли. Всички факти, ако бъдат разбрани, ще ви отведат до правилният просветлен отговор, когато завърша упражнението.

Аз съм Крион, специалист по магнетизъм. Моята работа ми дава невероятни прозрения за човешката биологическа душевност, тъй като магнитните ми настройки са взаимосвързани с работата на вашето съзнание, докато сте на Земята. Освен това имам познанието за вашите минали и бъдещи прозорци на възможности. Това са прозорци, през които можете да минете или да не минете, а не предопределени про­зорци. Въпросите ви по отношение на Земята и пре­късването на човечеството са наситени със скрита истина. Време е да осъзнаете значението на земната връзка. Това ще ви помогне да осъзнаете отговора на собствените си въпроси.

Лий Каръл
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1467 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.139.238.76          Петък          19.04.2024, 13:50