Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



09:40
29.03.2024
Петък
52.91.54.203


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Ченълингът в Обединените Нации (1)

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченълингът в Обединените Нации (1)

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба! Не е случайно, че седим на това свято място. Някои от вас са изненадани да ме чуят чрез моя парт­ньор, тъй като им е за първи път. Той е преводач проверяващ - защото остава в пълно съзнание в тялото си, а аз му подавам мисловните групи на любовта към всеки един от вас. Сега се обръщаме към всеки един от вас, които седите, а не към другите групи тук, и казваме преди да започнем, че дори да не вярвате в достовер­ността на онова, което чувате, то е. Гласът от горящия храст, който чу Моисей, идваше от същия източник. Познаваме ви по име, което дори самите вие не знаете.

Седим в нозете ви, изпълнени благоговение! Вие сте онези, които са променили нещата на тази планета; защото самото ви присъствие тук означава, че проявя­вате интерес към генерираната енергия, скъпи мои. Това е енергията на любовта! Не се заблуждавайте. Не позво­лявайте никой да ви убеждава в противното - тази нова епоха, която създадохте сами, притежава сила, а именно силата на любовта. Няма негативно явление или нега­тивно създание, което да не можете да промените, защо­то вие имате пълен контрол върху всичко с новите даро­ве на Духа. Молим ви да се огледате и да видите какво сте постигнали - и като казваме "вие", имаме предвид вас! ... тези, които седите тук ... тези, които четете тези думи. Може да не смятате, че сте допринесли за цялото, но е точно така! Дори един или двама просветлени работници, насочващи енергия към определена цел, мо­гат да променят реалността. Ето каква сила притежава­те. Вибрационната промяна на вашата биология и ваше­то просветление означават много за тази планета! Мал­цина хора постигнаха много и приносът ще продължава да расте. Нещата, които правите тук, в тази стая, ще повлияят на онова, което се случва в голямата зала, недалеч от тук (има предвид Генералната асамблея на ООН).

Различни пророци са казвали, че в някои региони на Близкия Изток ще се леят реки от кръв, но ето че днес тези предполагаеми врагове обсъждат как да си поделят водата! Сега имате държавни водачи, които до неотдав­на гниеха в тъмниците и затворите в собствените си страни - а сега заемат ръководни позиции. За каква глобална промяна в съзнанието говори това? Вие про­менихте ситуацията във всичките тези неща. Огледайте се - явлението на сблъсъци между страните намаля значително през последните години. Мислите ли, че беше случайно? И когато политическите стени се срина­ха с грохот и се случиха големите промени, помислихте ли, че случайно са съвпаднали с промените в съзнанието ви - и посланията и ченълингите в новата епоха? Не! Защото сте наблюдавали физическите събития и поли­тическите събития, които са били в синхрон с едновре­менното просветление на човечеството. Казваме ви, че битките, които се водят сега на тази планета, са между-племенни. Всички те ще бъдат между различни племена и сега са такива, ако се вгледате по-внимателно. Тези хилядолетни енергии, които са се натрупвали между племената и расите, трябва да се уталожат и сега е моментът да стане това. Малкото останали ще утихнат сами и вие ще спомогнете за това. И макар да не знаете как помагате за уреждането им, аз ще ви кажа - защото преминавате бързо към място, което ще бъде "племето на Земята". Защото ще дойде време, когато говорители­те на това място ще представляват племето на Земята пред други, които няма да са оттук!

Казвали сме ви, че фокусирането на вашите енергии е решаващо и че няколко стаи, пълни с просветлени работници с цел и намерение, могат да променят Земята. Сега ще ви дадем някои предупреждения и някои енер­гии, и някои неща за фокус. Нямаше да бъда Крион, ако не ви кажех тези неща тук и сега. Те са четири и ви се дават с любов.

1. Първото е: Умоляваме ви, скъпи мои, да давате енергия и фокус за разрешаването на нещо, което се случва сега. Защото в момента на вашата пла­нета има учени, които експериментират с преда­ване на енергия по земята (и въздуха). Това е истинска наука и наистина ще успее. Това не е нещо ново и вече е правено - преди близо сто години. Но съвременните машини са толкова мощни, че ви молим да действате по-полека! За­щото вие все още не разбирате факторите на резонанса в кората и мантията на Земята. Когато едното резонира, същото ще се случи и с другото. Затова, освен ако не забавите темпото на тези експерименти и вкарвате по-малко енергия в зе­мята, може да предизвикате страшни земетресе­ния! Уверяваме ви, че тези експерименти съдър­жат потенциала за огромни поражения и макар да не ви призоваваме да ги прекратите, ние ви съвет­ваме да напредвате предпазливо и да проявявате загриженост за вашия дом.

2.  Другото е: Има една болест, която върлува по вашата планета и вие нямате никакъв контрол върху нея. Тя атакува имунната система и всички вие познавате нейната сила - как се променя, как мутира спорадично, колко е неумолима и каква вреда и мъка причинява. Казваме ви, скъпи мои, че тя е само предвестник на онова, което може да последва, ако не спрете да обезлесявате тази пла­нета. Защото тази болест е от гората, дошла е от гората и се проявява в човечеството. Хората са нарушили горското равновесие, допускайки био­логичен дисбаланс в една иначе хармонична сис­тема. Възможно е да се появят и други болести, които няма да възникнат, ако останат балансира­ни - там, където им е мястото - дълбоко в урав­новесената зеленина на гората! Дръжте ги там, чувате ли! Давайте им енергия. Фокусирайте се върху този проблем във вашите медитации и хо­рата, които взимат решенията, ще го почувстват. Да, наистина!

3. Третото предупреждение е: Сега ви призоваваме да давате енергия на правителствата на тази пла­нета, така че те да започнат да информират своите народи за истината за извънземните, които са ви посещавали. Защото това е реален, дълъг процес и накрая ще доведе до момент, когато ще позна­вате тези посетители по име и ще разговаряте лично с тях. Предупреждаваме правителствата на тази планета преди да е станало твърде късно, преди да са станали за смях и да са изгубили контрол. Казваме: Кажете на вашите народи, че знаете! Споделете с тях новината за случващото се - не със страх, а с просветление и честност. Разкажете им за вече проведените разговори с другите и за комуникацията, която следите. Сло­жете тази истина на масата, така че човечеството да може да я види! Време е.

4. Ето и четвъртото: То се отнася за присъстващите в тази стая и за хората от това просветлено об­щество. Време е да разкажете на метафизичните работници по света, че тук, в Обединените Нации, има зала, където можете да медитирате, да кана­лизирате и усещате любовта на Духа! Ако искате тази енергия да се извиси и да промени нещата в тази организация, ще трябва да разкажете на по­вече хора за нея. О, не, за да дойдат, нито за да се предизвика някаква негативна реакция, а за да могат да седят кротко на местата, където живеят, и да изричат името на тази организация и да й дават сила! Това е причината. Затова ви молим да отхлупите капака. Не крийте тази група. Бъдете смели, защото резултатите ще бъдат значими!

Скъпи мои, има една малка притча, която вече е публикувана и известна на онези, които четат посланията на Духа в писанията на Крион. Но никога не е давана публично, тъй като бяхме поискали да остане в тайна досега. Защото ние бяхме наясно с потенциала на тази среща още преди години и сега е време да я разкажем. Притчата е кратка, но изпълнена със сила. Това е "Прит­чата за катранената яма".

Изглежда, че катранът до такава степен е полепнал по човечеството, че му пречи да се придвижва от едно място на друго. Катранът полепвал по хората където и да отидели. Но така бил устроен светът и всички хора споделяли това качество. Където и да ходели, катранът полепвал по тях. Полепвал по дрехите им и ги цапал и често (според това колко бил гъст) той не им позволявал да помръднат. Друг път само ги бавел, но те били свикнали с това положение и го приемали.

Един човек открил чрез своето просветление дар от Бог. Той изразил намерението да бъде различен в новата епоха и приел този дар. Тогава катранът започнал да се оттича от него. И където и да отидел, катранът се от­дръпвал от него! И вече не полепвал по него. Този човек винаги бил чист и където и да отидел, се придвижвал свободно - безпрепятствено. Вече нямал спънки и зат­руднения. Той не проповядвал този дар и го пазел за себе си. Казвал си, че макар дарът да бил достъпен за всички, той бил нещо много лично. Затова решил, че не било уместно да споменава за него пред другите. Скоро обаче хората забелязали, че той е недосегаем за катрана. И не след дълго го попитали: "Какво е станало с теб? Как е станало? Ти изглеждаш толкова свободен - толкова спокоен! Дрехите ти винаги са чисти и ти се придвижваш бързо!"

И той им разказал за своя личен подарък от Бог и много хора също изразили намерението си за него. Всеки човек получавал дара в степента, в която го бил поискал, и скоро много хора станали недосегаеми за катрана. След известно време имало голяма група просветлени хора, които се били променили, макар че започнали само с един - желаещ да се развива към по-добро. Затова ви казваме, онзи, който променя себе си, постига голяма промяна за мнозинството - макар и без съзнателното намерение да го постигне.

Ето как стоят нещата, докато седите на този стол тук. Онова, което правите лично за себе си, ще промени бъдещето на мнозина, включително онези в голямата зала недалеч оттук. Вашето лично намерение да се про­мените може да промени реалността на цялата планета!

Дойдохме при вас с любов през тези няколко мину­ти, в това линейно време, за да изпълним тази стая с любов. И макар че някои от присъстващите не усещат разликата в момента или може дори да не вярват, че случилото се тук е реално, те също ще се променят. Защото семената на истината бяха посадени в умовете на присъстващите... и те ще си я спомнят, когато настъпи моментът.

Така е!

От писателя...

Часът беше 14:43. Крион беше приключил две мин­ути по-рано. Свърши толкова бързо, а имаше още тол­кова много за разказване. Искахме да поговорим с всич­ки и успяхме да прегърнем няколко мъже в костюми (какво странно чувство за мен... моята култура одобрява само прегръдките с мъже в индийски ризи [ха-ха]). След това бързо ни изведоха от залата и ни отведоха отново в служебния ресторант, където обсъдихме редица въп­роси.

По-късно същия ден ни удостоиха с ВИП обиколка на сградата на ООН, а след това гостувахме в един апартамент на 11 -ия етаж на 32-етажна сграда, пет пре­сечки по-надолу на импровизирана вечеря с някои от присъстващите. Възникнаха още въпроси и интересни дискусии в хода на вечерта.

Странно какви неща си спомня човек в ретроспекция. По-късно същата вечер прекарах няколко минути на покрива на 32-етажния блок. Никога не бях виждал така­ва гледка! От тази височина центърът на Манхатън при­личаше на милион искрящи кристали в море от мрак. Улиците не се виждаха, а други сгради се извисяваха над нашата. Беше някакво нереално чувство, че се носиш във вертикален космически кораб от камък и стъкло.

Всичко това ми се виждаше някак познато. Бих ли идвал тук преди? Може би съм бил на някакво друго място, което приличаше на това, но лежеше дълбоко скрито на клетъчно ниво? Защо гледката ме зашемети толкова силно? След всички преживявания от този ден, защо тази гледка грабна вниманието ми?

Потърсих отговор от Крион и той, както обикнове­но, ме заля с топлината на любовта, която вече ми е толкова позната... и с едно голямо "намигване". Това беше неговият начин да каже: "Някой ден всичките тези неща ще ти бъдат известни. Засега кротувай и си върши работата."

На мен това ми стигаше. Останах още малко навън, опитвайки се да подредя мислите си. Тази вечер двамата с Жан не спахме добре. Седмица по-късно, отново в Дел Мар, получихме писмо от Мохамед.

"Поднасяме нашата най-дълбока признателност за вашата просветляваща и вдъхновяваща презентация в ООН. Въздействието й може да се измери не толкова с устно изразените отзиви, колкото с извисената енергия и мира и единството, усетени този ден. Вярно, лекцията, както я описа нашият завеждащ отдел "Връзки с общес­твеността", испанец по произход, беше "земетресение", но същевременно деликатна като "семейно събиране", както я описаха други хора."

Благодаря ви за невероятния фокус на енергията за Жан и мен през този ден.

Дадено с любов, Лий Каръл

"Всичко се свежда до отделното сърце. Въпросът е какво можете да направите вие за себе си, което на свой ред променя атмосферата около вас. Междувременно, скъпи мои, хората около вас също ще се променят. Така че отново стигаме до истината, че промяната в един ще допринесе за промяната в мнозина, следователно силата на шепа просветлени ще повлияе на цялото. Глобалната промяна "протича" тук в тази стая..."

Крион в ООН, 1996

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 822 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   52.91.54.203          Петък          29.03.2024, 09:40