Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:56
19.04.2024
Петък
3.135.200.211


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Ченълинг на живо от Портланд, щата Орегон

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченълинг на живо от Портланд, щата Орегон

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

От писателя...

Ченълингът на живо, който следва, третира темата за съ-творението. Всъщност той е само част от цялото послание, направено в Портланд, щата Орегон, и съдър­жа една от любимите ми притчи. Освен това е един от малкото ченълинги в тази книга, които се предлагат и на аудио касета (въпреки че касетата не е съвсем пълна поради неизменния процес на корекция, който Крион провежда, докато редактирам ченълингите на живо пре­ди публикация - добавяйки нови мисли и актуализирана информация).

Преди да представя тази информация искам да об­съдя от моя гледна точка един от най-големите нови дарове на Духа (Бог) в тази нова епоха. Въпреки че Крион постоянно го подчертава, аз му отдавам още по-голямо значение. Този дар е силата на НАМЕРЕНИЕТО и аз искам да го разгледам от човешка гледна точка.

На семинарите на Крион често говоря за изтъквания от Крион факт, че съзнанието промени физиката! Тази тема, поднесена с прости думи, означава, че ние като човешка раса непрекъснато променяме всичко от бъде­щето до ежедневието си чрез нашето съзнание. Инстру­ментът на промяната е НАМЕРЕНИЕТО.

На лекциите често изтъквам, че е удивително да погледнем перспективата на планетата от Хармонична­та конференция насам, тъй като тогава започнаха да пристигат "новите" инструменти и дарове, позволявайки на хората да имат лична сила, по-голяма от всякога. Перспективата показва забележителна позитивна про­мяна!

От падането на комунизма за една нощ преди ня­колко години се заредиха върволица от събития, които противоречат на всичко, което през последните 25 годи­ни са ни втълпявали, че ще се случи на планетата.

Никое от древните мрачни предсказания не е на дневен ред и въпреки че тук няма да се впускам в под­робности (елате на семинар на Крион във вашия район), аз ви уверявам, че предсказанията на великия и много точен Нострадамус вече не са актуални, както и тези на пророците и предсказателите от новата епоха Шелдън Нидъл и Майкъл Гордън Скалиън. В случай на послед­ните двама, техният резултат е 0:0. Дори експертът по християнски апокалипсис Хол Линдзи [Покойната вели­ка планета Земя] установява, че неговото разписание за Армагедон изостава според първите му писания (виж Глава 10 в тази книга за повече информация).

Крион казва, че всичките тези апокалиптични сце­нарии (включително Откровенията) са предсказания на старата енергия и че ние, хората, колективно сме проме­нили планетата. Същата енергия, поради която всички конфликти в света са между племенни (както предсказа Крион), е отговорна за внезапното преустановяване през 1997 г. на продължилата 30 години гражданска война в Гватемала (в която загинаха 90 000 цивилни). Сред чове­чеството нараства мъдростта на мира, дори сред онези, чиито семейства са били избити от враговете им - врагове, които сега седят от другата страна на масата за преговори, с новото съзнание на търпимостта и промя­ната.

Решимостта и желанието за мир постепенно започ­ват да взимат връх, след хилядолетията на омраза и желание за "отмъщение на всяка цена". Дори Близкият Изток започва да проявява противоречието. Концепци­ята за мир започва да побеждава идеята за победа или отмъщение, или омраза, или факта, че нещо се полага по родословие или обет. Обикновените жители на този ра­йон са изморени от конфликти и са готови да уредят споровете, датиращи отпреди 3000 години, и търсят начини да го направят с чест и справедливост. Част от конфликтите и кръвопролитията, на които сме свидете­ли, доказват този факт. Все още има групировки, които са изпълнени с омраза, но те са в противоречие със собствените си лидери.

От жителите на тези региони, с които съм разгова­рял, майките и бащите имат НАМЕРЕНИЕТО да отгле­дат здрави деца в атмосфера на мир и достойна религия според произхода, независимо какъв древен език гово­рят. И двете страни искат това! Попитайте обикновените хора и ще се убедите. Те имат търпимост, каквато дър­жавниците им все още не са развили. НАМЕРЕНИЕТО на хората, които живеят там и съзнанието на тази нова епоха накрая ще спечелят битката. Междувременно сце­нарият на Армагедон ще бъде сразен и много религиоз­ни водачи по света ще се опитат да намерят обяснение на това "отлагане".

Човешкото съзнание се променя в глобален мащаб. Езотерични магазини се появяват на всички континенти. През последните няколко години такива популярни спи­сания като "Таим" и "Лайф" започнаха да отразяват на кориците си теми като алтернативното лечение и дори астрологията. Освен че ни залива с предавания с мрачни предсказания, телевизията излъчва в най-гледаните ча­сове филми за ангели и дори научно-популярни предавания на теми като ангели и духовност. Много театрални постановки третират теми на новата епоха и започват да отправят метафизични послания.

Най-богатите мъже и жени на Земя изведнъж реша­ват да споделят богатството си "без никакъв ангажи­мент" с хуманитарните мисии на Обединените Нации и другите световни хуманитарни организации. Просто ис­кам да спомена, че това е в пълно противоречие със сензационната информация, с която ни заливат като последователи на новата епоха, че свръхбогатите са част от строго охранявана и много тайна конспирация, която "управлява света". Ако е така, действията им не го де­монстрират.

"Телевизионна поредица от есента на 1997 г.: "Нищо свято" (Ей Би Си). Един свещеник се бори с паството и вярата си. "Добри новини" (Ю Пи Ен). Млад пастор идва да проповядва, да поучава и да пее госпели. "Духовен човек" (Ей Би Си). Свещеник с мотоциклет, който е и самотен баща. "Ангели тийнейджъри" (Ей Ар Си). Умря­ло дете се връща като ангел пазител на най-добрия си приятел. "Докоснати от ангел" (Си Би Ес). Ангели навес­тяват угрижени хора и им вдъхват вяра в Бог.

През март 1997 г. социологическото проучване "Ти Ви Гайд" сочи, че 61 % от интервюираните са искали повече предавания за Бог в праймтайма.

Телевизия "Юнивърсъл" заснема сериал за певеца на госпели Кърк Франклин; Си Би Ес ще посвети четири часа тази пролет на минисериала "Селестинското про­рочество". Джеймс Мартин от католическото списание "Америка" твърди, че цялата тази дейност отразява об­щата тенденция към духовност."

Важна е перспективата, когато гледате новините. На място, където сензациите и лошите новини определят тона на предаванията, понякога е трудно да схванете цялостните промени, които се случват в света. От най-ниската стойност на престъпността в историята на Ню Йорк до безспирния поток от разкази за отделения за алтернативна медицина, отваряни в болниците, опреде­лено протича промяна в съзнанието на нашия континент и на планетата, и това се дължи на НАМЕРЕНИЕТО на човешките същества и на достигането на критичната маса.

Съветвам ви да прегледате научната глава в тази книга (Глава 10). Запознайте се какво казват учените за силата на човешкия ум. Нямам нищо против да разкрия какво смятам аз по отношение на "липсващото звено" във физиката. Това е човешкото съзнание! Аз вярвам, че ЛЮБОВТА притежава способността да променя мате­рията и не съм сам в това мнение. Все повече учени в новата епоха, прогресивни мислители и дори изследова­телите на квантовата физика се съгласяват, че "има нещо" вярно за властта на съзнанието над физическата материя. Един текст, поместен в "Сиспан" през 1997 г. от Дийпак Чопра общо взето повтаря същата тази тема!

Основаните на страха сценарии са сензационни, до­ри да са неверни. Добрите новини не се продават толкова добре, колкото лошите. Дори днес има метафизични вестници (аз ги наричам метатаб - метафизични таблоиди), които ни пълнят главите с най-негативните въз­можни сценарии за нашето бъдеще. От прикритите пра­вителствени заробващи предавания в сътрудничество с извънземните до предстоящата промяна в наклона на земната ос, те бълват своите основани на страха посла­ния, уж в името на новата епоха. И всеки месец размахват по някое "доказателство", основано на празни приказки и мнението на "експерти" и "очевидци". Това са същите експерти и очевидци, които ни втълпяваха невероятни сценарии за кометата Хейл-Боп през 1997 г., ако си спомняте. Тези метафизични таблоиди ни убеждаваха, че нещо, четири пъти по-голямо от Земята лети успоредно с кометата и световната конспирация на притежателите на телескопи (аматьори и всички обсерватории) не ни казва на нас, обикновените хора. Понеже сме щели да се изплашим ужасно, ако научим истината. От този огро­мен обект щели да слязат извънземни и да ни завладеят или поне да минат покрай нас, да ни помахат и да ни спуснат послания. Трийсет и девет човека в моя град повярваха на тази история и се самоубиха. По време на тази кампания съ-откривателят на кометата Хейл-Боп, Алън Хейл, беше потърсен за коментар на сензационна­та информация. С документални снимки той доказа, че това не е така. Но вместо хората по цялата планета да въздъхнат с облекчение, г-н Хейл получил купища гнев­ни писма! Явно истината просто не беше достатъчно живописна. Нямаше достатъчно драма. Нямаше доста­тъчно конспирация. Нямаше достатъчно страх.

НАМЕРЕНИЕТО е изключително важно сега и си­гурно трябва да спрем за момент и да се вгледаме вни­мателно какво правим в ежедневието си, за да го изпол­зваме. Тези, които осъзнават новата концепция за "парт­ньорството с Бог", разбират, че НАМЕРЕНИЕТО, плюс партньорството с Висшия Аз, могат да "съ-творяват" лични чудеса, създавайки главно нашата собствена реал­ност в рамките на житейския път. Освен това изглежда, че така помагаме и на околните (ако се върнем към притчата за катранената яма, дадена в транскрипцията от ченълинга през 1995 г. пред Обединените нации в Глава 6).

НАМЕРЕНИЕТО може също така да ни даде цялостна преценка за това кое е вярно и невярно, пораж­дайки спокойствие над страха и прогонвайки втълпената, основана на страха информация. Да приемете и повярва­те на всичко, с което ви заливат чрез основаните на страха послания, означава да се откажете напълно от вашата нова сила. Това ли сте предвиждали да постигнете в живота си?

Следващият ченълинг на Крион ще ви информира за дара на съ-творението и неговите особености, но аз също искам да обсъдим понятието буквално. Както зна­ете от предишните книги и страници, прозорецът 11:11 отпреди няколко години даде на нашата човешка ДНК позволението да приемем новата сила и промени. Това беше началото на силата, която сега получаваме по отношение на НАМЕРЕНИЕТО. Нашето намерение е всемогъщо като въздействие върху живота ни и ние трябва да сме наясно какво означава - не само когато го използваме в партньорството с нашия Висш Аз - но и за онези, които го използват неволно без партньорство.

Ето един пример какво имам предвид. Да кажем, че сте изправени пред предстоящо предизвикателство. Съ­ществува потенциалът да загубите дома, работата, бизне­са си или имате някакъв други сериозен проблем, над който очевидно нямате никаква власт. Тези ситуации, меж­ду другото, са нещата, с които Духът ни призовава да се променим чрез "партньорство и съзидателно НАМЕРЕ­НИЕ". Решаващо обаче е "съ-то". Вместо да се обърнат към новите дарове на Духа, някои хора се отдават на реакциите на страха, когато се озоват пред такова предиз­викателство. Те казват на глас: "Толкова се страхувам! Нищо не ми върви както трябва! Това ще се окаже поред­ното ужасно нещо в живота ми!" Бинго! Тяхната биология, планетата и всички елементи около тях чуват могъщата им молба, отправена чрез човешкото НАМЕРЕНИЕ. Да видим сега, НАМЕРЕНИЕТО е било нещото да не се получи и да се случи поредното ужасно нещо. Това беше изразеното на глас намерение и физическата вселена (не духовният Висш Аз) ще направи всичко да спомогне за осъществяването на могъщото човешко НАМЕРЕНИЕ. Лий, нима казваш, че можем да вербализираме собствена­та си смърт? Разбира се! Вие притежавате огромна сила! Внимавайте какво говорите. Внимавайте какво възнамеря­вате за себе си! Искате ли да чуете какво казва Крион по този въпрос? Прелистете на страница 324 в Глава 9.

Следващият път, когато се натъкнете на сериозно предизвикателство, заради което дланите ви се изпотяват от страх, опитайте следното:

(1) Веднага вижте защо ви се случва от метафизична гледна точка. Какъв е урокът? Защо сега? Какво означава метафорично (почти винаги отговорът е очевиден).

(2) Медитирайте и съ-тво­рете СПОКОЙСТВИЕ над страха. Направете първо то­ва. Не започвайте да работите върху проблема и не се опитвайте да намерите решение. Първо се успокойте! Този дар на мира е ваш, стига да го поискате и съ-твори­те!

(3) Изчакайте поне три дни, преди да предприемете нещо по самия проблем.

(4) Поемете отговорността за него. Разберете, че някога, когато сте имали "ума на Бог", вие сте участвали в планирането на това изпитание. Вашият Висш Аз е поискал това изживяване и то се е появило съгласно плана. При планиране на изпитанието вие също така (от дълбините на вашата неземна мъд­рост) сте съ-творили и решението!

(5) И накрая, застанете рамо до рамо с вашия божествен "партньор" и започнете да съ-творявате решението, което сте замислили. И не­дейте да казвате на вашия "партньор Висш Аз" как да го решите. Вместо това го визуализирайте решен и от­минал, с благоприятен изход за всички страни.

В края на 1997 година, точно преди да предам тази книга в печатницата, Крион започна ченълинга за злат­ния поднос. Даде ни още една визуализация за нашите проблеми на Земята. Върнете се назад и прочетете "Притча за липсващия мост" в Крион, Книга 4, "Прит­чите на Крион". Тази притча разказва как Хенри препу­скал към една пропаст, мостът над която го нямало. Казали му да "продължава напред", макар че било страшно, понеже мостът го нямало. Точно когато щял да полети в пропастта, над която по-рано се издигал старият мост, той бил насочен към нов път и току-що построен чисто нов мост, който не се виждал от стария път, който Хенри използвал открай време. Хенри изоб­що не бил разбрал за изграждането на новия мост и се удивил от красотата и големината му. Проблемът му моментално изчезнал! Той осъзнал и нещо друго: стро­ежът на новия мост бил започнал много преди срутва­нето на стария и много преди той да започне да съ-тво­рява разрешение на собствения си проблем. Помислете за това.

Крион ни казва, че "златният ангел" държи "златен поднос" (вж. Глава 1) и на него се намират всички решения на всеки един проблем, на който можете да се натъкнете на тази планета! Също както когато сте били в училище, отговорите на всички изпити, които сте дър­жали, са били известни предварително на учителя. По същия начин отговорите и решенията на житейските ви предизвикателства са известни на вашия Висш Аз много преди да попитате!

Как се чувствате като знаете, че не е нужно да насилвате решенията на проблемите пред нас? Как се чувствате като знаете, че идеалните Божествени реше­ния са налице и са разработени лично от вас, както и самите предизвикателства?

Удивително? Естествено. Твърде странно, за да е вярно. Много хора в новата епоха откриват тези Божес­твени решения като щастлива случайност. Това е факт и е част от Божията любов. НАМЕРЕНИЕТО е ключът, а намерението за "партньорство с Бог" ще отключи този златен поднос и ще даде невероятно решения на всички ежедневни проблеми.

Може би това трябва да бъде темата на следващата книга на Крион.

Толкова е важно.

Лий Каръл



Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1229 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.135.200.211          Петък          19.04.2024, 11:56