Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



08:11
29.03.2024
Петък
3.215.79.206


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Ченълинг на Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченълинг на Крион

Поздрави, скъпи мои, искаме да ви кажем нещо за съ-творението, което занимава мнозина. Искаме да ви дадем информация за особеностите на този могъщ нов дар.

Какъв е той? Първо, съ-творението е процесът, при който вие, като човешки същества, можете да взаимо­действате с вашия Висш Аз, онази частица от Бог, която живее във всеки един от вас, за да промените действител­ността на живота ви. Големи думи - големи концепции. Но най-трудното е да повярвате, че този процес може да съществува. Някои от вас казват: "О, какъв великолепен нов дар. Откога е тук?" А ние отговаряме: "От около 2000 години!" Защото самият Учител на любовта беше един от първите, разказвали ви за този дар. Той е казал: "Всички сте като мен - дете на Бог!" Той накарал Петър да ходи по водата и Петър тръгнал по водата. Това е съ-творение. Но в тази нова епоха, с наближаването на новото хилядолетие и края на календара на майте, тези дарове са много по-сил­ни от времето, когато великият Учител на любовта краче­ше по планетата. Сега информацията е насочена към използването на даровете, както и към някои техни особе­ности. Ще ги разясним, за да избегнем човешките преду­беждения.

Правилата. "Какви са правилата на съ-творение­то?", ще попитате вие. Те не са много, но едно от главните често се тълкува погрешно, затова сега ще ви го разясним.

Вие можете да съ-творявате реалността само за себе си. Да, имало е хора, които са питали: "Крион, това означава ли, че не можем да се молим за другите? Ами енергията на група хора, които се събират да се молят за изцелението на онези, които са в най-голяма нужда?" Ще ви дадем един пример и той отново ще бъде нашият любим пример с влака.

Слушайте: Два влака си стоят на перона. Единият е вашият, а другият принадлежи на друг човек. Всеки от вас може да прави каквото си поиска с енергията на другия влак, за да го направи по-мощен и по-добър. Локомотивът е в пълна готовност да поеме напред. Вие можете да разгледате другия локомотив, да го смажете, почистите, да го боядисате и разкрасите, да го накарате да се чувства спокоен, да понижите шума, ако желаете. Позволено ви е да правите всичко, освен едно: не можете да напълните с гориво локомотива. Не можете да го подкарате.

Докато оглеждате собствения си влак, можете да правите всичко, включително да подкарате локомотива, и да хвърляте въглища в огъня, за да потеглите. Така че скоростта и посоката на вашия локомотив е само и единствено ваше решение. Само вие можете да задвижи­те вашия собствен локомотив.

Дали това означава, че не можете да се молите за другите? Не. Можете да им дадете прекрасна енергия за тяхното спокойствие, подготвеност и лечение. Но, скъпи мои, само те могат да задвижат живота си напред и да се уравновесят със собственото си НАМЕРЕНИЕ! Чуйте това, лечители, защото сме го казвали и преди и то е свързано със съ-творението (и много от вас вече са наясно с това). Някои терапевти имат пациенти, които ги посещават отново и отново, молейки ги за едно и също лечение. Лечителят подготвя тези пациенти, ба­лансира енергията им и прави лечението достъпно за тези хора (приготвя нещата, за да разпали енергията им). Вдига тежките камъни по пътя им и когато човекът стане от кушетката, той отново е готов за Божествения потен­циал и е спокоен.

Това обаче е техен процес, скъпи мои, ако те изберат да запалят двигателя на своя път с намерението си. Те може да изберат просто да се върнат при вас и да бъдат подготвяни до безкрай. Вие не можете да направите нищо като лечители, за да ги задвижите напред. Осъзнайте, че терапевтите са много почитани, много хора имат нужда да бъдат балансирани, преди да могат да запалят двигателя и да продължат напред с намерение. Затова лечителят често е катализаторът за човешкото упълномощаване, като балансира енергията и подготвя хората да продължат напред сами. Когато настъпи мо­ментът да подкарате вашия личен локомотив напред по пътя, вие правите това сами, без да взимате никой със себе си. Надяваме се, че това изяснява въпроса дали да се молите за другите, но можете да съ-творявате само за себе си със собственото си намерение. Единствено вие можете да се придвижите към вашия собствен договор.

Сега да поговорим за НАМЕРЕНИЕТО. Казвали сме ви, че намерението е изключително мощно, тъй като съдържа мъдростта на Духа. Помислете за момент какво означава представката "съ" в думата съ-творение. Това е механизмът на новия инструмент и новия дар на Духа, защото "съ" означава "вие и Духа". В този случай "Духът" е вашият Висш Аз, частицата от Бог и частицата любов, която идва от Големия централен източник, който носи­те с вас.

Да създавате негативност за другите? Някои казват: "О, опасна работа е това съ-творяване. Хората могат да сътворяват лоши неща за другите. Ако не внимавам, може дори да сътворя лоши неща за мен самия." А ние казваме: "О, скъпи мои, освободете се от страха!" Спом­нете си аксиомите: (1) Вие сътворявате само за себе си (не за другите); и (2) Думата съ-творение говори за партньорство с Бог! Вие не разбирате блаженото място, което създава духовното намерение! Все още не разби­рате смисъла на това "съ". Защото, когато изразявате намерението да имате отношения на сътрудничество с Божия Дух, повече нищо лошо или тъмно не може да проникне в живота ви. Злото се определя като същност, която е напълно лишена от Божията любов. Докато стоите уловени ръка за ръка с духовното съ-творение, вие съ-творявате с Бог. Не можете да сътворите нищо лошо за никого, защото това просто не е възможно в плана на чистото сърце и в обхвата на този дар. Не влиза в дневния ред. Не присъства в съзнанието на любовта, затова престанете да се тревожите. Нека намерението ви бъде чисто и ще напреднете във вашето съ-творение.

Не е възможно да изразите чисто намерение, докато сте уловили ръката на вашия Висш Аз, и да предизвикате негативност в живота си. Слушайте ме, когато ви казвам това, защото то е чистата истина. Процесът на съ-творението е чудото на партньорството между човека и Бога и съдържа семената за всички блага около вас! Основаното на страха съзнание на вашия дуализъм ви убеждава в противното. Колкото до вероятността да си навредите, единственият начин да стане така е да изпол­звате намерението без партньорство, с негативна вербализация, вместо съ-творението. Въпреки че "съ" липсва, вашата човешка сила на намерението продължава да бъде активна и силна. Когато разберете напълно тази концепция, ще проумеете как можете да инструктирате тялото и съзнанието си в страх, безпокойство, нагласата на жертва и липсата на самочувствие. Те "чуват" всичко, което им казвате.

За да опишем нагледно процеса на духовното съ­творение, ще ви разкажем една история. Тя ще казва много между редовете за особеностите на съ-творение­то. Слушайте внимателно и се поставете на мястото на Тимоти в тази история. Отдавна знаем, че хората отк­ликват на притчите и ги помнят много по-дълго от фактите. Затова с голяма радост ви даваме историята за Тимоти и неговата способност да съ-творява.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1096 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.215.79.206          Петък          29.03.2024, 08:11