Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



11:35
24.04.2024
Сряда
18.217.220.114


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Извисяване

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Извисяване

Въпрос: Напоследък много се говори за извисява­нето. Всички имат различна идея какво представлява то. Според някои то означава да бъдат отведени от извънземни. Други казват, че нашите физически тела ще станат невидими, а според трети нищо няма да ни се случи физически, а просто ще преминем към нашия следващ живот със същото тяло. Бихте ли ми помогнали да разбера процеса на извисяването?

Отговор: Извисяването е покана към всеки човек да премине постепенно към следващите измерения чрез процеса на обучение и просветлените техники, без да напуска планетата. Това е голяма вибрационна промяна и не е за всеки. Всъщност тя ви позволява да останете във вашата биология и да преминете към следващата инкарнация, без да минавате през смъртта (оттук и сми­сълът на думата извисяване).

Наложително е да останете тук, ако искате да про­мените планетата, но няма осъждане или наказание за онези, които пожелаят да напуснат, след като постигнат по-висока вибрация. Всеки човек ще реши какво е най-доброто за него и има основателни причини да не сте запознати с много от тези индивидуални решения. Някои от тях се отнасят до енергийното равновесие на плане­тата или незавършените галактически планове за дадено създание. Когато тръгнете по пози път, вие се доближа­вате до енергията на Божествената частица във вас, а това е интензивно преживяване. Не всички са поискали да направят това и няма "правилен" и "погрешен" начин за решението да изчакате или изобщо да не го предприемете. Мнозина ще останат в по-ниската вибрация (спря­мо статута на извисяване, но по-висока в сравнение с вашата съществуваща вибрация), която трябва да под­държа някои основни качества за самата планета. Това ще се изясни с течение на времето, когато създадете "руслото" за съществуването на новата, изкласила Земя.

Както вече споменахме, за 12:12 беше необходимо минимум 144 000 човека да заявят намерение за този статут, и вече сме ви казвали, че това се случи. Едва ли ще се изненадате да научите, че повечето хора, приели това ускоряване на вибрацията, бяха вече подготвени и не живееха на континента, който наричате Америка. Всичкото това е уместно и няма да ви отклони от вашата цел във вашата култура. Онези, които са приели този статут, са съвсем наясно, че стремежът към вибрацион­на промяна не съблюдава политическите и географските граници, а разчитат на човека да продължи да помага на планетата.

Ще бъде необходимо много хора на вашия конти­нент да предприемат тази крачка, преди вибрацията на планетата да откликне по същия начин и да ви отведе в следващото хилядолетие към "нулевата" 2012 година. За целта вече ви е дадено нужното обучение. През 2012 г. (приблизително) цялата планета (самата пръст) ще раз­гърне потенциала си да премине в друго измерение и постепенно ще се доближи до тази цел - не като рязка промяна, а като позволение за плавен преход. Между­временно вие ще получавате помощ, тъй като промяната във вашето измерение и вибрация ще бъде своеобразен маяк за онези, които стоят отстрани, готови да ви разка­жат повече за космоса (които вие наричате извънземни). За осъществяването на духовния преход ще бъде необ­ходима нова наука (каква изненада!) и тази помощ ще ви бъде от голяма полза.

Вие обаче трябва да извършите приготовленията. Точно това се случва по цялото земно кълбо благодаре­ние на намерението на сегашните светлинни работници.

Вашата работа тази година ще бъде много по-важна, отколкото миналата година, но скоростта, с която про­меняте вашата глобална вибрация и съзнание, ще се отрази на плана за вашата земна промяна и на разписа­нието за онези, с които е насрочено да се срещнете.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 770 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.5/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.217.220.114          Сряда          24.04.2024, 11:35