Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



08:56
20.04.2024
Събота
18.224.30.118


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Договори - блажено място

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Договори - блажено място

Въпрос: Как да разбера дали съм в моя договор? Какво точно представлява договорът?

Отговор: Поел ли си отговорността за обстоятел­ствата, в които се намираш? Как върви животът ти? Имаш ли душевен покой? Чувстваш ли се жертва? Из­питваш ли търпимост към другите хора и спрямо ситуа­циите около теб? Какви духовни действия си предприел, за да подобриш живота си и да повишиш вибрацията си? Всичките тези неща се отнасят до вашия стремеж да откриете онова "блажено място", което ние наричаме вашия договор.

По тази тема има повече ченълинги, отколкото по всяка друга, понеже се отнася до вашата способност за душевен покой и самолечение. Освен това представлява първата крачка към онова, което вие наричате "извисен статут" на тази планета (виж последния въпрос).

Разумът на Духа понякога е непонятен и скрит за вас, докато сте на Земята. Това естествено е дуализмът на вашата природа. Мнозина са се опитвали да го анализи­рат, но интелектът се проваля, когато трябва да разбере или да обясни невероятната чистота на енергията на любовта, която блика от плана, който сте набелязали за себе си.

Най-голямо възхищение буди в нас факта, че вие сте се редили на опашка да дойдете тук, в тази епоха! Образ­но казано, вие седите на величествено място, където сте "договорили" вашите прозорци на възможност с другите за следващите няколко живота. Без никакво предопределение вие сте сключили договор с другите да разигра­ете драмата на събитията, в които се озовавате. Мъж ли сте, или жена? Ставали ли сте жертва на тормоз? Има ли гняв и омраза в живота ви? Богатството нещо непос­тижимо ли е за вас, макар околните да тънат в изобилие? Обградени ли сте от хора, които постоянно ви дразнят и нервират? Вие и околните сте планирали всичките тези неща, когато сте представлявали Божия ум - ВИЕ, кога­то не сте били тук!

Задачата е да разпознаете договора. Приемете но­вите дарове на Духа! Поемете отговорността за онова, което ви се случва, тъй като вие сте го планирали. После наметнете мантията на Духа и предприемете действия, за да съ-творите вашата страст ... и вашето блажено място в живота. Няма нерешими проблеми за вас! Ми­рът и изцелението могат да бъдат ваши, ако владеете тези принципи. Тогава можете да осъществите онова, което сте планирали за себе си в тази и следващата инкарнация (без да напускате вашата биология), което ние наричаме вашия договор и вашата страст.

Когато накрая осъзнаете, че като отстранявате ва­шата карма и повишавате вибрацията си, вие всъщност потвърждавате договора за тази и следващата инкарна­ция, добивайки съвършено нова представа какво сте в състояние да постигнете.

Поздравяваме ви за вашите усилия и продължаваме да ви обичаме безусловно за вашия стремеж да повиши­те честотата си - и вибрацията на самата Земя!

Въпрос: В Книга ІІІ ти подчерта, че всеки един от нас е изцяло отговорен за всичко в живота и призна­вайки това, ние можем да придобием повече контрол над нещата. Излиза, че според Крион и приятели има някакво ново "златно правило" за новата епоха, което гласи: "Каквото и да ви се случва, вие сте напълно отговорни за него, защото вие сами сте се поставили в този урок" и обратното: "Каквото и да правя, то е просто изпълнение на роля, която вие сте ми отредили да изпълнявам във вашия урок". Но какво става с от­говорността на извършителя - насилника, нападате­ля, убиеца?

Отговор: Самият въпрос и неговият тон издават дуализма, в който живеете и който скрива от вас истин­ския начин, по който стават нещата. Всъщност вие пред­ставяте съвсем вярно онова, което Духът иска да знаете за механизмите на нещата - и във вашето неразбиране вие се ядосвате и сърдите.

Това е сложен въпрос и щеше да бъде труден дори ако имахте Божието съзнание, което не е възможно, докато сте тук. Именно това Божествено разбиране под­лага на изпитание Йов - с негово позволение - но хората се снишават от страх, когато четат какво станало със семейството му. Направено от любов? Да. Това е нещо, което просто не можем да ви обясним. Перспективата на урока е непонятна за човешкия ум, тъй като трябва да остане добре скрита - иначе нямаше да има урок.

Онова, което трябва да запомните в тази връзка е, че нищо не е предопределено! Вие живеете на ПЛАНЕ­ТАТА НА СВОБОДНИЯ ИЗБОР, затова можете да про­мените всяко качество, което пожелаете, когато осъзна­ете, че действително притежавате тази сила (просветле­но съзнание).

Запомнете, че когато пристигате тук, вие идвате с няколко отпечатъка и дарове, които са на ваше разполо­жение.

(1) Вие имате кармичен план, който ви помага да "уредите" договорите си с околните. Тази тема засягате вие във вашия въпрос - когато се случват на пръв поглед негативни неща, които ние ви молим да възприемате като част от плана - но това не е всичко.

(2) Вие прите­жавате способността да променяте плана, когато поже­лаете, и да неутрализирате вашата карма! Това е един от даровете на новата епоха и може да се използва по всяко време, давайки ви възможността да избегнете дори прев­ръщането в жертвата, насилника или убиеца.

(3) Плано­вете представляват единствено потенциала и споразуме­нията за вашия урок. Те не са предопределени и не е задължително да се осъществят на всяка цена. Когато се осъществяват, ви молим да видите как са се разиграли "потенциалите" и ви призоваваме да се замислите защо са се случили. Оставен без просветление и себеоткриване, потенциалът се осъществява както е бил планиран. Спомняте ли си моя коментар в последния ченълинг? "Не се изненадвайте, ако онзи, който е дошъл на Земята в ролята на чука ... някой ден се окаже заобиколен от пирони." Предразположенията на кармата привличат естествено своите съответствия и разиграват потенци­алните уроци - ако бъдат оставени да се случат.

Много от вас ще познаят целия този сценарий и ще го променят към по-висока вибрация още преди реали­зацията на кармичното качество. Това е вашата голяма победа в новата епоха! Това е красноречив пример за отговорността и неутрализирането на кармата. Други ще се озоват в края на някое много тежко кармично качество и тогава ще имат възможността пост фактум да поемат отговорност като извършители или жертви. Следователно тази отговорност пост фактум също е победа. Духът никога не е имал намерението човек да осъзнае духовните аспекти на даден труден план и въп­реки това да го осъществи. Това би било погрешно представяне на онова, което се случва с хората, когато постигат просветление, но е разбираемо. То показва колко слабо разбирате вашата вътрешна светлина, какво представлява тя и как действа.

Когато наистина разпознаете светлината, никой от вас няма да избере мрака вместо нея. Ако ви се струва, че става точно така, значи изобщо не сте видели светли­ната. Бог във вас или вашият Висш Аз винаги ще ви води към истината. Целият смисъл за пребиваването ви тук е да откриете това и щом застанете пред него, няма как да не пристъпите в светлината на дома. Контактът с по-ви­соката вибрация притежава способността да намалява желанието за по-нисшата. Такава е физиката на любовта.

Въпрос: Скъпи Крион, все още се затруднявам да разбера моя договор. Не мога да поискам да го изпъл­ня, след като знам, че не мога да го променя, ако не го харесвам (тоест, да заболея от смъртоносна бо­лест). И все пак, ако не знам какъв е, как мога да го променя, преди да се е случил?

Въпрос: Скъпи Крион, в брой 3 на периодичното списание "Крион" ти казваш: "Ще влезете ли в стра­ховете си, за да ги преодолеете бързо и да преминете към вашия договор (причината, поради която сте дошли тук)?" Трябва ли да минем през всички стра­хове, за да стигнем до нашия договор? Когато се озовем в нашия договор, няма ли да има страхове и тревоги? Така ли ще разберем?

Въпрос: Скъпи Крион, аз приех "освобождението" и то наистина се оказа прекрасно! След като съм приел "освобождението", старите договори отпадат ли?

Отговор: Типично за човешкото мислене е да смя­тате, че имате само ЕДИН договор. Вярно е, че Духът използва думата договор в единствено число и често ви призовава да откриете вашия "договор". Затова вие зак­лючавате, че имате само един. Ще ви обясня.

Първо, вие имате много договори! (След малко ще се върна на тази тема.) Причината, поради която Духът използва думата в единствено число е, че в "сегашното" време, в което сме ние, вие сте наясно само с настоящия договор - какъвто и да е той. Тази комуникационна аномалия е характерна за всички наши ченълинги. За нас просто няма минало или бъдеще и често "времената" във вашия език ни затрудняват, както и обясненията в единствено и множествено число. Колкото повече се доближавате до "сегашното" време, толкова по-добре ще разбирате това. По същата причина някои ясновидци и екстрасенси с изключително чисти видения за земните промени разказват за нещо, което тълкуват като някакъв катаклизъм - а геолозите на вашата планета им казват (деликатно), че просто са видели древното минало! За­това на вас ви е трудно да разберете кое е настояще, отминало или предстоящо, когато седите в енергията, в която се намираме ние (нужна е голяма практика в умението да "не мислите като човек").

Вие съставяте вашите договори много преди да дойдете тук. Най-важните се запечатват във вашата ДНК и се отнасят до кармичния план. Те са предназначени да осъществят вашата карма и вие притежавате потенциала да ги изпълните. Вече сме ви казвали, че няма предопре­деление, но както споменахме във втория отговор в тази поредица, плановете са нещо като магнит за душата и много от вас поемат по пътя, сякаш нямат друг избор (което не е така).

Когато човешката карма бъде неутрализирана чрез нейното реализиране (старият метод) или чрез новия дар на освобождението, който притежавате сега (новият ме­тод), започва да се активират следващите пластове на договора. Те са много по-свещени и се отнасят до ваша­та помощ към вибрацията на планетата (работа със светлината) директно, а не косвено (работа чрез инди­видуалната карма и драма). Дори светлинните работни­ци имат най-различни възможности за договори, като нямам предвид избора между няколко договора. Дого­ворите се осъществяват линейно, тъй като вие сте в линейно време. Неотдавна ви разказахме притчата за един човек, който направи много неща в живота си, но смяташе, че не е открил своя договор. Когато пристигна от другата страна на воала, за своя голяма изненада той разбра, че е преминал през много договори в линеен смисъл, един по един, помагайки на много хора, където и да отидеше и каквото и да правеше! Беше ги намерил всичките, но беше твърде погълнат да търси "единстве­ния", докато осъществяваше "многото".

Страхът е нещо обичайно за всички договори - да, дори когато вибрирате на високо ниво. Причината е, че страхът е голямото изпитание за душа и същността на урока. Няма момент, дори във вибрацията на извисява­нето, когато страхът да не се надига и да не ви изпитва. В старата енергия той пораждаше болести и смърт - такава е силата му. За работника на светлината той може да бъде просто дразнител, но не изчезва. Призовавали сме ви да влизате в основния човешки страх в старата енергия (от неутрализирането на кармата и вибрирането на по-високо ниво), за да преминете към вашия договор. Страхът е реален! Това е страхът от присмеха и дори от смъртта. Често той е "семенният страх" от просветле­ние, който сме обсъждали. Но щом този първоначален страх бъде обезоръжен, останалите страхове са по-ак­туални и са моментни, пораждани от обстоятелства, а не постоянни.

Попитайте моя партньор какво почувства през ме­сец април тази година, когато главната новинарска аген­ция в неговия град го покани да се изправи пред хиляди хора и да говори за новата епоха! Попитайте го дали се страхуваше! ДА! Този страх беше реален, но беше обезо­ръжен за миг чрез призоваване на източника на любовта - но страхът беше налице. Попитайте го как го преодоля и как се почувства след това. Това е пример на какво сте способни и ние го дадохме на Лий, за да го преживее и да ви даде своите решения - като един човек на друг. Така че дори канализиращият се мотивира от същите качества както всички останали.

Не очаквайте проблемите ви да изчезнат само защо­то сте встъпили във вашия договор. Изпитанието на планетата е да осъзнаете кой сте и все пак да се изправите лице в лице със заобикалящите ви обстоятелства. Тогава околните ще видят как се справяте с живота. Вашето спокойствие и разбиране в лицето на истинската човешка драма ще направи огромно впечатление на другите. Вие "изпитвате" страха, когато той се надига, но същевременно разпознавате и оценявате неговата илюзорна природа. Другите ще видят това и ще се поучат от вашето спокойствие.

Ако прегледате ченълингите от миналата година, ще откриете нещо скрито - информация за това как Висшият Аз на всеки един от вас остава с Божия ум от другата страна на воала. Той е там с другите и продъл­жава да планира вашите потенциали, да подготвя поч­вата за промяна, докато вие участвате в могъщото ду­ховно НАМЕРЕНИЕ. Следователно вашият договор ви­наги е "актуален". Това е страхотна космическа шега!

И накрая, запомнете следното: Единствено кармичният договор на старата енергия ви принуждаваше да преминавате през болестите и смъртта, нещастията и тревогите. Тези неща винаги са били част от вашия "план" да помагате на планетата. Новите договори на светлинни работници се отнасят до вибрационната про­мяна, помагането на планетата чрез медитация и лече­ние и ОСТАВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ! Много пъти сме говорили за това в ченълинги­те. Ние искаме да останете! Трябва да останете, за да осъществите задачите си!


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 901 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.224.30.118          Събота          20.04.2024, 08:56