Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



00:51
20.04.2024
Събота
3.15.219.217


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Девите и елфите

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Девите и елфите

Въпрос: Ти ни каза, че 12:12 е повратна точка, защото много от невидимите създания ще напуснат Земята и ще ни предадат своята сила. Аз работя редовно с девите в градината. И те ли ни напускат? Виждат ми се съвсем налице!

Отговор: Първо трябва да изясним, че има много класове създания, които съществуват заедно с вас на тази планета. Вие вече знаете за човечеството, което е опорна точка за цялото съществуване на планетата. Пос­ле идват другите биологични форми на живот, които ви заобикалят. И накрая идват всички създания, които ба­лансират планетата по редица невидими за вас начини - които ви превъзхождат по брой значително! Няма да ги изброяваме, защото ще се объркате - и ще започнете да ги търсите, вместо да залягате над уроците и прежи­вяванията, за които сте дошли.

Сред тези създания има много, които поддържат енергията специално за вас, хората. Доскоро вие нямахте способността да поддържате голямата част от енергия­та на вашия Висш Аз, докато това не започна да се променя преди няколко години (което е част от моята работа). Вече сме ви казвали, че вие поемате голяма част от тази енергия от създанията-крепители съгласно ваше­то споразумение, когато се издигате към градацията и статута на извисяване. Също така сме ви казвали, че енергийното ниво на планетата винаги е едно и също, но вибрацията се променя. За да се запази енергията посто­янно, докато вие приемате вашата сила, крепителите трябва да си отидат.

Много от вас са наясно с това и са се сбогували с много от древните създания в горите и равнините по цялата Земя и знаят какво имам предвид. Често те имат собствени или групови имена. Има десетки хиляди таки­ва създания, които вече са си отишли и много други ще си заминат в бъдеще. Някои от тях са живели в специал­ни области, изпълващи ви с определени усещания, кога­то сте минавали оттам - и сега осъзнавате, че усещането е изчезнало. Причината е, че те са си отишли, за да ви предадат духовната сила на планетата.

Но има още много други създания, които живеят в Земята, дарявайки планетата с живота, за който гово­рим. Те поддържат природното равновесие, както го наричате вие, и откликват директно на хората, които работят със Земята. Някои се наричат деви, а елфите са създанията, изградили свещените места в гората. Деви­те, за които попитахте, са онези, които винаги ще бъдат с вас, докато съществува планетата. Те са нужни и изк­лючително необходими за "живота в пръстта", както вече сме споменавали. Те са необходими за "живата планета", която откликва на съзнанието на човечеството. Вие сте им дали тези имена - оттам идва и объркването. Тези, които познавате, ще останат!

Вашите приятели от градината ще бъдат с вас зави­наги и ще откликват на усилията ви. В по-голям план това са съществата, които поддържат енергията на го­рите в планината, скалите в пустинята и дори въздуха, който дишате. Тук има толкова много неща, които биха ви удивили! Отдавайте почит на Земята, защото тя ще ви отвърне със същото!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 688 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.15.219.217          Събота          20.04.2024, 00:51