Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:04
24.04.2024
Сряда
18.191.5.239


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Хомосексуалността

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Хомосексуалността

Въпрос: Скъпи Крион, аз съм гей и просветлен мъж. Живея в американското общество, което едва ме понася и дори има закони срещу моя начин на живот. Църквата, към която принадлежах, ме от­лъчи като въплъщение на злото и антихрист. Аз обаче не смятам, че нарушавам човешката етика. Любовта ми е искрена като на всеки хетеросексуален и съм работник на светлината. Кажи ми каквото трябва да знам.

Отговор: Скъпи мой, след по-малко от две поколе­ния хората, които ще отварят тази книга, ще се смеят над странността на този въпрос. Преди да ти отговоря, ще помоля теб и читателите да разгледаме явлението на човешкото общество и "Бог".

Преди 30 години смесените бракове се смятаха за грешни според Божиите закони. Сега обществото ги при­ема като нещо нормално. Духовните възражения около тях отпаднаха или бяха "преразгледани" от боговдъхновените или упълномощените за това. Следователно ва­шите интерпретации на Божиите указания се променят заедно с нивото на търпимост в обществото - интересен феномен, наистина, как интерпретациите на Бог се про­менят редовно в тон с променящата се култура!

Истината, естествено е, че се озовавате в ситуация, която ви изправя пред изпитание. Сега, в този момент, вие сте се съгласили да дойдете във вашата култура с едно качество, което може да ви отчужди от приятелите и вярващите от вашата религия. Изпитвали сте страх, че ще ви отхвърлят и е трябвало да "плувате срещу течени­ето", така да се каже, всеки ден. Така че вашият договор е добре обмислен и вие сте в него. Освен това, подобно на много други като вас, вие изпитвате Божествен интерес към себе си! Чувствате се част от духовното семейс­тво. Какво противоречие, висшите духовни водачи да ви осъждат като проявление на злото - интерпретирайки Божието слово към съвременната култура.

Сега казвам следното: Какво е вашето намерение? Да вървите с любов към всички наоколо и да станете просветлен човек в тази нова епоха? Да простите на онези, които ви възприемат като духовен позор за общес­твото? Можете ли да имате онази търпимост към тях, каквато те нямат към вас? Можете ли да подминете факта, че те свободно цитират Учителя на любовта в новата епоха, за да ви осъдят, макар че те самите явно не притежават любящата търпимост, която е крайъгъл­ният камък в посланието на Учителя?

Ако отговорът е да, няма какво друго да направите. Вашето НАМЕРЕНИЕ е достатъчно и животът ви ще бъде удостоен със спокойствие спрямо онези, които ви хулят, и с търпимост към нетърпимото. Вашата сексуал­ност е въпрос на химия и настройка във вашата ДНК. Дадена ви е като дар, за да я изживеете в този живот. Възприемайте я по този начин и знайте, че за Бог вие сте съвършено духовно творение - безмерно обичано - като всички останали хора. Но вие го знаете, нали?

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 839 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.191.5.239          Сряда          24.04.2024, 22:04