Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



09:59
23.04.2024
Вторник
18.119.131.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Светлинни работници/ Воини на светлината

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Светлинни работници/ Воини на светлината

Въпрос: Как да разбера дали съм "воин на светли­ната"?

Отговор: Ако сте заявили намерението да се свър­жете с вашия договор и да бъдете всичко онова, което сте запланували за този живот, значи сте "воин на светлината". Вашият договор е всичко. Намерението да го изпълните и да прескочите някои от уроците му е "имплантьт" или "освобождението" (както го наричат ня­кои). Вземането на това решение и изразяването на ва­шето намерение е позволение за отговорността на Но­вата Епоха.

Въпрос: Кое е най-важното нещо, което трябва да правя като воин на светлината?

Отговор: Продължение на последния отговор. Пов­тарящата се тема на новата епоха е, че единственото и най-важно нещо, което можете да направите като човек, е да откриете и изпълните вашия договор. "Защо е тол­кова важно това?", ще попитате вие. Механизмът на вашата инкарнация тук е да се опитате да откриете вашия договор. Ако го откриете и изпълните, вие не само придобивате душевен покой, но и променяте вибрацията или мерилото на цялата планета Земя. Когато един човек намери своя договор, това поражда "статут на завърше­но обучение". Този статут представлява голяма енергия, когато енергията и вибрацията на цялата планета бъдат измерени - и измерването промени бъдещето ви на тази планета!

Следователно онова, което правите на индивидуал­но ниво, променя цялото. Някои хората не успяват да разберат това и смятат, че техният договор трябва да бъде някакво дръзко и глобално дело, за да успее да промени планетата. Всъщност е точно обратното. Най-важното е намирането на договора, а не неговата същ­ност. Световният миротворец не е по-способен да про­мени вибрацията на планетата от онзи, чиято страст е писането на книги за деца, или жената, която осъзнава, че нейната мисия е да върне мира и хармонията в обър­каното си семейство. Не договорът е толкова важен, колкото резултатът от търсенето му. Съкровището е в откриването!

Въпрос: Скъпи Крион, ти използваш понятието "воин на светлината", за да опишеш нас, светлинни­те работници. Би ли ни обяснил защо избра това понятие? Наистина ли се води война? Нашите любо­питни умове искат да знаят!

Отговор: Вече сме говорили по този въпрос. Освен това сме ви давали метафоричните образи на меча на истината, щита на знанието и нагръдника (ризницата) на мъдростта. В тези случаи отново ще намерите аналоги­ята на войната или битката.

Метафората е силна и се отнася до битката, тъй като вие воювате със старата енергия. Някои смятат, че това не е особено духовно качество и че войната е нещо измислено от хората, така че защо Духът го цитира толкова често, включително в понятието "воини на свет­лината"?

Ако борбата е със старата енергия, то в много случаи вие трябва да използвате концепции на старата енергия, за да надвиете в борбата. Старата енергия, срещу която се изправяте, определено ще води битка с вас. Вие на свой ред трябва да отвърнете по същия начин, за да демонстрирате притежаваната от вас сила. Те разбират символите на старата битка и именно това ще разреши ситуацията и ще ви спечели победа. Пред­ставете си следното. Да кажем, че вие като съвременни хора слизате на остров с примитивни туземци. Искате да им дадете мир, лекарства, мъдрост и знания. Те обаче се страхуват от вас поради невежеството си и не искат да знаят за вашите странности. Вместо това се обръщат към онова, което им е вършило работа в миналото - битката! Нападат ви вкупом. Вие не искате да ги нарани­те, но нямате друг избор. Изваждате най-модерните си лазерни оръжия - малки, ефикасни и смъртоносни - и им показвате вашия арсенал с идеята да ги сплашите. Те обаче продължават да връхлитат! Вашата модерна наука е невидима за тяхното съзнание. Те нямат представа за силата ви! Според тях вие държите нещо, с което смятате да ги замеряте - нещо като малки камъни - нищо повече. И ако не се случи някакво чудо, скоро ще настъпи кръ­вопролитие. Вие нямате друг избор, освен да използвате вашата невероятна мощ върху невежите туземци, които реагират на собствения си човешки страх.

Сега си представете следния сценарий: Въпреки че разполагате със силата на могъщите гръмотевици, всеки член на експедицията изважда своя великолепен меч - който блести на слънцето, красив и голям! Вадите риз­ниците и щитовете и ги слагате. Те очевидно ще ви предпазят от копията на туземците. Това ги респектира. Битка няма да има. Вашето очевидно надмощие на аре­на, която те напълно разбират, би решило проблема, а туземците щяха да проумеят, че е най-разумно да се оттеглят и да приемат примирието. Така и двете страни печелят. Тези, които се оттеглят, имат избора да го направят. Те не са принудени да приемат единственото решение. Тези, които решават да ви приемат, правят крачка в страха си - първата крачка към просветлението. Никой човек не е пострадал и всички са доволни. Разби­рате ли защо групата просветлени носи стари оръжия? Това може да е метафора, но съвсем реална.

Битката със старата енергия приема много форми. Тя не винаги се води срещу други хора. Понякога, дори често, се води вътре в човека, който се опитва да открие светлината в себе си и да балансира онази част от себе си, която е лишена от любов. Там живее "тъмната стра­на". Това не са някакви зли сили, които са от човечест­вото. А частта от човечеството, лишена от любов.

Скъпи мои, пак ще повторим: Няма по-голяма сила във Вселената от любовта. Тя е вашата утеха и вашият щит. Мечът на истината е символ на вашата нова сила над старите порядки.

Въпрос: Скъпи Крион, изглежда, че голяма група светлинни работници са родени през 50-те години на XX век. Има ли нещо специално в това поколение?

Отговор: Е, добре. Най-накрая някой да забележи! Благодарим ти, скъпи, за далновидния въпрос. Да! Това са годините, позволили на хората да имат деца през 70-те и да бъдат към четирийсетте (като възраст) сега. Всички вие, които сте родени през 50-те години, бяхте много въодушевени да дойдете тук. Потенциалът за промяна на планетата предстоеше и вие го знаехте. Също така знаехте, че потенциалът за вашите деца и внуци ще предизвика голяма промяна за извисяването на плане­тата.

Спомнете си, че когато сте от другата страна, вие знаете каквото знаем и ние. Толкова често сме ви казвали колко сме развълнувани от случилото се през последни­те 50 години! Потенциалът беше налице, но вие нямахте представа за това до Хармоничната конференция, кога­то беше измерена готовността на планетата да продъл­жите напред. Така че всички вие, които сте родени през 50-те години, щяхте да бъдете зрели хора в този момент. Потенциалът за 11:11 и 12:12 също беше налице. Нима тогава е чудно, че поискахте да участвате в този процес?

Най-удивителното е, че всичко това се случи! Вие поискахте да станете част от потенциала за една от най-големите промени в съзнанието на планетата. Това действително може да промени вашата времева рамка през следващите 14-15 години! Благодарение на него старите предсказания отпаднаха и вашето бъдеще се промени, а вие сте тук да участвате в него - и дори да го създавате!

Така че хората от това поколение са дали началото на онези с най-ранния потенциал да познаят своя Висш Аз. На планетата има най-много светлинни работници на вашата възраст, но все повече млади хора се впускат в това търсене. Вие сте създали благоприятната почва за това и аз поздравявам хората от вашето поколение. Сега разбирате ли защо вашата възраст е такава? Някои се оплакват, че вече са стари. Често ви се иска да бяхте по-млади. Ако беше така, щяхте да пропуснете възмож­ността да застанете в основата, така да се каже. Всичко е уместно! Вие сте обичани за готовността да бъдете сред пионерите!

Въпрос: Изминалата година беше много напрегна­та и трудна за повечето светлинни работници, кои­то познавам. Сега, в края на годината, как бихте оценили прогреса на светлинните работници и на планетата като цяло?

Отговор: Прав сте. Колкото по-близо стигате до критичната маса светлинни работници, способна да из­виси планетата до следващата вибрационна крачка, тол­кова по-интензивни ще стават преживяванията ви. Ин­тензитетът няма да отслабне. Важното е да го проумеете и да се научите да се справяте с него по спокоен и уравновесен начин. Предизвикателствата ще продължа­ват да бъдат големи. Трябва да бъдат такива, за да породят желаните от вас резултати. Моля ви, скъпи мои, не се страхувайте от тези промени или предизвикател­ства. Работата, която извършвате, преминавайки през тези неща е по-значима, отколкото си представяте.

Вашата работа през изминалата година, включител­но предизвикателствата, ви доближи до вибрационната цел повече, отколкото при започването на моята работа през 1989 г. Вибрацията се ускори дотолкова, че голяма част от предсказанията от 90-те години на различни контактьори и екстрасенси сега са дезинформация. Всъщност вашата работа ви позволи да "прескочите" определени качества на обучението и земния прогрес, които иначе щяха да ви изправят пред още по-големи предизвикателства. Повече от три пъти планът за сре­щата с вашите космически съседи се променя вследствие на ускорените вибрационни промени и сега тези планове пак ще се променят.

Именно затова ще повторим, че никое създание - дори това тук - не може да ви посочи точните параметри на вашето бъдеще. То е подвижна цел и надмина дори нашите очаквания.

Единствената константа е, че вашето линейно време продължава да води календара към потенциална промя­на на измерението, започваща през 2012 година. Въз­можно е да се озовете в този времеви потенциал като отделни хора, но линейната времева рамка ще остане непроменена за този прозорец.

За да отговоря на въпроса ви: Вие се справихте много добре, което се вижда от преодолените предизви­кателства. Сега промяната е нещо нормално за вас. Очаквате предизвикателствата и ги приемате със спо­койствие. Докато променяте вашата вибрация, вие ще добиете още по-голямо спокойствие към нещата, които ви смущаваха миналата година. Много ви уважаваме за вашата работа!

Крион

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 2974 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.119.131.178          Вторник          23.04.2024, 09:59