Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



23:02
24.04.2024
Сряда
18.226.150.175


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Лекарства-есенции на живота

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лекарства-есенции на живота

Въпрос: Открай време се интересувам от мето­дите на алтернативната медицина. Главата "Лече­ние в новата енергия" в Книга 3 ми беше много инте­ресна. Какво точно представляват "лекарствата-есенции на живота"? Извлеците от волски жлези такива вещества ли са?

Въпрос: Неотдавна двете със сестра ми започнах­ме да правим "кръгла градина" и да приготвяме цвет­ни есенции за вибрационно лечение. Ще бъдем много признателни, ако направите коментар на това начи­нание и дадете предложения за енергийната ни ра­бота.

Отговор: Вие двете наистина работите с лекарствата-есенции на живота на новата епоха и се занимавате с много мощно лечение. Нека първо да дефинираме какво означава лекарствата-есенции на живота и после ще ви дам някои указания за работата с тях.

Лекарствата есенции на живота (ЛЕЖ) са вещества или процеси, които използват нещо, което има (или е имало) жизнена енергия. Вместо да поемате химикали и изкуствени медикаменти, говорим за неща, които са живи или някога са били живи, с голяма жизнена енергия. Това определение включва някои превъзходни примери и все още непознати видове. Няма значение по какъв начин използвате тези ЛЕЖ, те са много мощни. Някои просто предават своята енергия на човека, а други тряб­ва да се приемат вътрешно в тялото. Тези лекарства обаче надхвърлят онова, което знаете сега за растенията и билките. Ще откриете, че много от тях са ЛЕЖ от неподозиран вид, способни да съдържат жизнена енер­гия, която ще съ-твори лечение в тялото ви заедно с вас. Някои ЛЕЖ са заключени в скалите - притежават жиз­нената енергия от преди десетки хиляди години, когато енергията на Земята е била значително по-голяма, от­колкото днес. Някои са съвсем малки форми на живот, готови да бъдат използвани, но високата им стойност за вашата биология е останала скрита. И накрая, някои идват от животинското царство (животните са тук да ви служат - вижте първия въпрос в тази глава) и ще бъдат биологични и много полезни.

Ето някои напътствия какво да очаквате: (1) Следете за всички налични медикаменти, които са познати в обществото като "лекарства-есенции на живота". Не-случайно ви дадохме това название чрез моя партньор. Това послание не беше предназначено само за него и много лечители вече са получили същото това послание и са назовали използваните от тях вещества по същия начин. (2) Ако използвате ЛЕЖ, потърсете нови методи на прилагане и очаквайте впечатляващи резултати. Част от новите дарове на Духа е повишеното осъзнаване на терапевтите, които използват балансиращи тялото ме­тоди (което правят и лекарствата-есенции на живота). (3) Потърсете системи на ЛЕЖ, тоест комбинация от няколко балансиращи метода в съчетание с цвят и звук. Лечителят на новата епоха трябва да умее да съчетава най-различни системи, за да постигне равновесие. Както вече сме ви казвали, време е да разберете как различните методи на алтернативно лечение се комбинират в систе­ми, които стават много по-мощни и продуктивни.

Тези нови лечебни техники ще касаят човешкото равновесие и жизненост, отблъсквайки болестите. Вмес­то само да лекуват болните, тези нови лекарства-есенции могат да се превърнат в приемлив метод за поддър­жане на връзката на тялото с неговата клетъчна памет на здравето, да го подхранват и да пораждат равновесие, което ще дава голяма сила в отблъскването на новите упорити вируси, на които се натъквате.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 828 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.226.150.175          Сряда          24.04.2024, 23:02