Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:14
28.03.2024
Четвъртък
3.80.211.101


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » "Послания за Острова"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Послания за Острова"


ЧЕНЪЛИНГ НА ЖИВО ОТ ХАВАЙСКИТЕ ОСТРОВИ ЯНУАРИ 1995

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

От писателя...

Това е ченълинг на живо от едно от най-красивите кътчета на Земята. На остров Кауай се състоя една вечер, изпълнена с любов и достойнства, на която Крион говори специално за чувствата на обитателите на този малък земен рай.

Поместих го тук, за да станете съпричастни с виж­дането на Крион за остров Кауай и неговите обитатели, а го включих в главата "Лъжепророците", понеже засег­нахме темата към средата на ченълинга заради писмото на предходната страница. Крион както обикновено включва и теми, които вече са обсъждани в тази книга... но по които рядко чуваме да се говори!

За новите читатели искам да добавя, че нашите учители Барбара и Майкъл също присъстваха. В Крион, Книга 1, те предоставиха мястото за първия непосредс­твен ченълинг на Крион в Дел Мар в тяхната "храмова група", група от 14 метафизици, които за първи път чуха посланието на живо. Барбара и Майкъл бяха на остров Кауай по своя работа, с клиенти и уговорени групи, но успяха да отделят време от натоварения си график, за да уважат с присъствието си Жан и мен.

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. Какво блаженство е нали, партньоре, да стоиш на пре­допределения си път? Защото вие сте тук по план, както и хората, които седят пред вас, и онези, които четат тези редове. И тази вечер ти обещавам, партньоре мой, че няма да предавам по-бързо, отколкото можеш да прие­меш, защото има много за разказване. Но първо искаме да кажем на събралите се на това място, че Духът ви познава поименно. Няма някой, когото да не познаваме по име, а причината да сте тук е съвсем проста. Ако искате вярвайте, но вие сте тук, за да може Духът да ви измие нозете! Защото ние ви обичаме без изключение и е време онези, които са поставили Духа на пиедестал, да го свалят оттам. Защото вие сте съществата, които упъл­номощаваме напълно в този момент. И така с радост и уважение изпълваме тази зала с водачите и енергиите, и създанията, които са дошли да присъстват на краткото ни събиране.

През последните няколко години на планетата се случиха много неща и през изтеклите месеци предадохме информация с подробностите за тях. Но в обобщение ще кажем, че на провелата се неотдавна Хармонична среща беше установено, че Земята е готова за Новата епоха. И да, събитията можеха да се развият по друг начин, но не стана така... и това изненада мнозина. Но учудването беше последвано от радост и уважение, думи, които използваме главно по отношение на човешките същес­тва. В астралния език има толкова много думи и форми, които означават уважение, а вие имате само една. Затова ще я повтаряме многократно, докато схванете идеята!

Уважавани сте заради факта, че повишихте вибра­цията на тази планета до неподозирано ниво. И през последните няколко години кипеше трескава дейност в подготовка за новата енергия и Новата епоха и за само-упълномощаването на човешките същества по цялата планета, които искат да приемат този дар и да "видят" кои са. Това е лично послание от Крион и Духа! Крион не седи пред група хора, защото аз говоря на вас, скъпи мои, и знам кои сте. Тази вечер вие седите на стола, заобиколени от вашите водачи, а учителите стоят най-отзад и шепнат: "Слушайте какво се казва. Знаете ли кои сте? Единствено вие можете да повишите вибрацията на тази планета, ако поискате. Показахте ни, че можете, и сега сте упълномощени до степен, каквато досега не е била възможна." Това обяснява присъствието ви тук, за което ще научите още.

Както вече сме предавали, през 1994 г. се състоя разтърсващо събитие, което можа да се случи единстве­но заради станалото през 1992 г. През 1992 беше изпра­тен шифърът към магнитните нишки, които заобикалят биологичните нишки на вашата ДНК. Този код казваше: "Дадено е разрешение за предстояща промяна", и без този код нищо нямаше да се случи. И така, вие бяхте подготвени за 1994, защото през 1994-та година от ва­шето летоброене, броено от месец април, започна пре­даването на щафетата. Това има огромно значение за планетата, но скъпи мои, то има удивително значение и за острова, на който се намирате сега.

С предаването на щафетата съществата-съдържа­тели на Земята започнаха да се изтеглят и да ви предават отговорността. Ето какво стана: от самото начало на планетата имаше енергийно равновесие, което трябваше да е постоянно и чийто сбор трябваше да остава непро­менен. Хората не бяха в състояние да го поддържат сами, затова на планетата имаше съдържатели. Маги­ческите същества, джуджетата, девите, онези, които оби­таваха скалите и онези в небето. Да, всичките те са реални, макар че повечето не обитават вашето измере­ние. И колкото повече хора идваха на планетата, те си тръгваха един по един, така че енергията да се запази същата. Недейте да бъркате енергийното равновесие с вибрационното ниво, защото енергията трябва да остане константа. Само вибрацията може да се променя с ра­ботата ви и именно вибрацията измерва Духът.

И така, предаването на щафетата започна през ме­сец април и беше поставено началото, водейки до съби­тието 12:12. Ето какъв беше смисълът на 12:12. Това беше датата, когато последните съдържатели ще да се изтеглят и на тръгване от тази планета те се обръщат, поглеждат ви и казват: "Колко е прекрасно, че човешките същества успяха да повишат вибрацията до такава сте­пен, че да могат да поемат енергията сами."

Така започна изтеглянето на магическите същества и съвсем скоро трябва да приключи. Затова ние също се обръщаме към вас и казваме: "Трябват ни 144,000 от вас във всички точки на планетата, които да станат тутакси извисени учители, за да поддържат нивото на енергията." Тази работа не е за всеки, защото бройката явно е сравнително малка, Сами ще разберете дали сте подхо­дящи, защото се иска голяма саможертва. Не е ли уди­вително събитие, че след милиарди години магическите създания си тръгват? И ви предават топката, така да се каже, която е планетата Земя (космически хумор).

Но има три особености, които оказват влияние върху мястото, където живеете, като сега се обръщам към обитателите на този остров, на който се намира енергийна врата... едно много красиво кътче на планета­та, островът на име Кауай. И заради тези три неща вие сте усетили промяната. И поради тези три неща тук се приключват договори, които ви позволяват да продъл­жите напред, да останете или да отидете където пожела­ете, нещо, което преди беше трудно.

Първата особеност сте почувствали остро и усеща­те дори сега, защото мястото наистина е магическо. Защото в пукнатините и процепите на вашите красиви долини са живеели всякакви магически същества. Защо­то това е енергиен център, портал и място, което изпра­ща сигнали към другите във вселената с думите, "Ние сме готови за вас." Това е закриляно място. Място, което Духът поставя над останалите местности и което трябва редовно да се пречиства.

И така, скъпи мои, тези същества са ви предали магията, която сега живее във вас... и вие я усещате! Защото на мястото на девите сега има празнота и за известно време ще има неравновесие. Други ще идват сякаш с намерението да изпълнят празнотата със съзна­ние, което вие няма да искате, но всичко ще се намести през идните месеци. И така, това е първата и най-осно­вателната причина да усещате промяна на това място. Въпреки че тя се чувства навсякъде по Земята, тук е най-осезателна, понеже магията е най-силна. Но магията, скъпи мои, не си е отишла. Просто сега обитава друго място. И вие трябва да се научите да я използвате. Това е вашият дар и се случва благодарение на даването на кода.

Второто нещо, което се случва тук, е моята работа. Защото магнитните линии на планетата действително се променят, а лей линиите, които доскоро бяха тук и се пресичаха на определено вибрационно ниво, позволя­вайки съществуването на определено ниво на съзнание, се разместват. И онези, с които сте свикнали, се измес­тват леко с няколко километра на североизток. Центри­рат се над онова, което наричаме "големия усилвател". Някои от тук присъстващите знаят за какво говоря, други недоумяват. Но това е факт.

Не стига че девите си отидоха и отговорността лежи на вашите рамена, ами сега ви казвам, че магнитната мрежа също се е разместила. Ако си спомняте, вече съм ви казвал, че съзнанието и просветлението ви се проме­нят от енергията на мрежата. Нищо чудно, че изпитвате такива усещания; нищо чудно. Някои от вас смятат, че новите усещания се отнасят само за тях. Но ние държим да ви кажем, че не е така. Защото ще усещате промените като група, колективно. И ако се съберете и споделите как се чувствате, ще откриете сходства, показващи, че не изживявате личен проблем.

Третата особеност, която е най-видна, се случи пре­ди две години; имаме предвид силните ветрове. Имаше много причини за тях. Първата беше очистването на острова и съкращаването на енергията. Всичките тези неща бяха уместни, защото Духът обича да полира само най-изящното сребро! Но другата причина, по която Крион ви събра тук тази вечер и за която сигурно не сте се сещали, е, че това беше изпитание за вас. Разговаряли сте за това помежду си и Крион вече е споменавал илюзията на страха. Ах, пред каква илюзия се изправихте и повечето от вас се скриха в домовете си, молейки се на Бог да бъдат пощадени! Молехте се и домовете ви да бъдат пощадени. Това беше изпитанието на страха, за което говори Крион. Много от вас знаят какво имам предвид, защото познават страха. А изпитанието преми­на, защото вие се молехте в пълно отдаване. Осланяхте се на вашия Висш Аз, не само на висшата сила. И наистина съ-творихте изхода от бедата! Това беше целта на изпитанието, когато задухаха ветровете.

Затова пак се обръщаме към обитателите на това красиво място: ако изпитвате дискомфорт, не сте един­ствените. Уверяваме ви, че има много основателна при­чина за това. И с цялото ни уважение ви благодарим, че минавате през този период. Защото изберете ли да оста­нете, отново ще се почувствате добре. И ние се прекла­няме пред неудобствата ви.

Много от хората, които четат тези редове сега (от­ново космически хумор към относителността на поняти­ето "сега"), които също ще изживеят това изпитание в обитаваните от тях области и портали, които също ще се променят. В бъдеще може да се разсърдите на Духа, че ви поставя насред нещо, което поражда голям страх. Може да кажете: "Мислех, че ще се озова на идеалното място!... на моето блажено място!" А Духът ще каже на вашия Висш Аз:

"Ти наистина си на идеалното място! Почувствай потенциала за човешки страх и го преодолей напъл­но. Знай, че си в безопасност, и поеми отговорност­та за пребиваването си там, където си. Огледай се и виж как можеш веднага да повлияеш на другите, които са парализирани от заобикалящата ги илю­зия. Ти си мъдър и можеш да се изправиш срещу страха от несигурността и земните промени. Споде­ли покоя си и им покажи светлината си в най-чер­ните моменти! Обгърни ги с любовта на Духа и наблюдавай как се отпускат в обятията на Висшия Бог вътре в тях. В такива моменти твоята работа за планетата е най-значима. Как можеш да се съмня­ваш, че си на идеалното място, когато това се случва? Смяташ ли, че твоето "идеално място" не съдържа уроци и не предлага възможности да пока­жеш кой си? Ако е така, значи не си вникнал в посланието на Новата епоха."


Лий Каръл

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 985 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.80.211.101          Четвъртък          28.03.2024, 15:14