Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



10:42
19.04.2024
Петък
3.141.200.180


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Изцеление в новата енергия

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Изцеление в новата енергия

В новата енергия вие притежавате силата да лекува­те както никога досега. Ето как: Когато сте в равновесие и любов, и влезете в контакт с небалансираното човешко същество, което е възприемчиво към вашата сила, тога­ва можете да се приближите и да извършите "духовното изпитване" (лечение). Това е когато единият докосва другия и за един миг единият духовно изпитва другия на астрално ниво (най-висшето възможно ниво). Въпросът се задава от душа на душа и гласи:

"Универсално умес­тно ли е в този момент твоят отпечатък да се промени, за да смени ключалките ти? Ако е така, ти имаш позволението да използваш силата на източника на Любовта, за да промениш собствената си карма и да отговориш на това питане, като се изцелиш,"

Обър­нете внимание, че съществото получава позволение посредством силата на уравновесеното същество да се излекува. Силата на балансираното същество не се използва за самото лечение, а като катализатор или ускорител, който да даде начален тласък на другия.

Това е много важно и аз се надявам, че не подценявате значението му, докато четете текста.

Вие може да кажете: Нима е възможно някой неу­равновесен човек да отвърне с "не" на позволението да използва вътрешната сила, за да се излекува? Именно тук се намесва универсалната мъдрост на уместността, както беше описана в предишните послания, където ние, като могъщи душевни същества, решаваме колективно собствените си уроци, преди да пристигнем за израже­ние на Земята. Като "частица от Бог", ние използваме източника на любовта, за да определим как трябва да изглежда отпечатъкът, така че да научим уроците, които на свой ред ще повишат вибрациите на Земята. По-на­татък ще ви опиша разликата между неправилно разби­раната концепция за предопределението и това, което всъщност става тук. Въпреки че вие не сте в състояние да разберете напълно механизмите на всичко това, мо­жете да схванете намерението на истината и какво не се случва тук. Това може да е важно за някои от вас, които не могат да проумеят какъв огромен индивидуален кон­трол имате върху собствената си съдба, докато сте тук.

Ако една душа смята, че все още не е научила урока си, тогава тя ще откаже възможността да използва сила­та, за да избегне болестта. "Отказът" не дава отражение върху уравновесения човек. Сега вашата представа за лечението трябва да се промени, за да пасне на новата идея за даването на позволение за изцеление. Когато позволението се приеме или отхвърли, тогава лечебната работа е извършена (до следващия път). Възможно е да попитате още: Защо му трябва позволение на заболяло човешко същество? Защо просто да не го направи? Ако кармата вече не е необходима, просто използвай силата и лекувай.

Отговорът е прост. Спомнете си, че човеш­кото същество с болестта е неуравновесено. Всяко неравновесие се отразява върху цялото. Това означа­ва, че вие не може да имате само едно от общо три небалансирани. Физическото заболяване ще порази ума и духа по начин, който често прави общуването с астрала почти невъзможно. Ето защо толкова много хора заболяват и умират без надежда. Щом болестта бъде прихваната, често вече няма истинско духовно общуване. Иронията за вас на Земята е, че когато един заболял човек разбере, че смъртта е неизбежна, той полага огромно усилие към духовно съвземане и рав­новесие. Но едното изисква другото: истинското ле­чебно общуване изисква духовно равновесие, което е невъзможно за умиращ човек с физическа болест. Ето защо балансираните лечители са толкова важни за планетата - за да помагат на онези, които просто не могат да "се справят" заради болестта. Мислите ли, че сте в състояние да промените нещата? Дори при­съствието ви в стая с физически болен човек може да бъде от помощ... Повярвайте ми! Никога не се отдръп­вайте от подобни възможности. Дори да смятате, че не правите нищо значимо, и да не виждате никакъв резултат, работата е налице.

Имайте освен това предвид, че тук често се намес­ват житейските уроци и кармата, за да предотвратят изцелението и това е темата на настоящия разговор. Защото в много случаи е уместно съществуването да се преустанови или страданието да се носи известно време; тогава на запитването за лечение душата ще отговори с "не". Свършете работата и преминете на­татък. Не смятайте, че сте се провалили, ако човекът не откликне. Но знайте, че дори някои да не откликнат, много други ще се съгласят... и тогава вие имате възможността да промените енергията за планетата.

Следователно лечителят в новата енергия се "на­месва" в миналия процес и дава разрешение на небалансирания човек да вземе необходимото равновесие от източника на любовта, за да възвърне отново вът­решното си равновесие. Ако това е правилно и момен­тът е подходящ, небалансираните ще могат да се излекуват. Добрата новина тук е, че през следващите години вие ще бъдете в състояние да изцелите мнози­на (да им дадете позволение да се уравновесят), които иначе щяха да умрат и да се завърнат отново на Земята. Това е част от процеса на трансформиране на енергията, за който говорих.

Защото промяната, която ще осъществите, като съдействате за това улеснение за другите хора, ще ускори процеса на цялото, транс­формирайки негативната енергия, която винаги съ­пътства човешката смърт под формата на мъка, емо­ционална травма и напрегнато кармично взаимодейс­твие - да не споменаваме процеса на порастването и изпълняването на целите в следващото прераждане. Вниквате ли в нещата? Всъщност това изтрива отри­цателната енергия, която би присъствала в бъдещето, но няма да се разгърне, и позволява на положителната да продължи да расте необезпокоявана.

В астрала бъдещето е сега, следователно лечението ще има по­ложителни планетарни резултати сега. Ако ви е трудно да го разберете, представете си съхраняваната в батерията енергия. Тя се съхранява за бъдещето, за бъдещо събитие; но е положителна, истинска енергия сега под формата на електричество в батерията. Зато­ва тя съществува в настоящето, въпреки че ще има бъдещо въздействие, когато накрая бъде използвана.

В момента има човешки души със заболели тела, които очакват да пристигнете и да се намесите, а отговорът на душата ще бъде ДА... повярвайте! Мо­жете ли да се сетите за по-добър начин за използване на източника на любовта от този?

Крион
Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1149 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.141.200.180          Петък          19.04.2024, 10:42