Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



02:10
26.04.2024
Петък
18.217.6.114


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Имплант/Освобождение

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Имплант/Освобождение

Въпрос: След като приемем импланта и неутра­лизираме кармата си, съ-творяването незабавно ли става, или какво? И второ, искам да се свържа с водачите ми и ми се иска те да ми се явяват. Как мога да го постигна?

Отговор: [с чувство за хумор] Всеки път, когато хората ни питат дали трябва да направят някакъв избор и един от вариантите е "или какво", шеговитата страна на Духа изпитва желание да им каже да изберат варианта "или какво". Много ни се иска да научим какво означава това!

Но ние знаем как общувате, затова истинският сми­съл на вашия въпрос е удостоен с този отговор. Всеки един от вас притежава съвършено различен кармичен път. Както вече сме обсъждали в много публикации, някои от вас вече са готови да приемат новите дарове на Духа и да започнат да ги използват. На други ще им се наложи да изчакат, докато ги получат. Във всеки случай, даровете са ваши сега, но тяхното осъществяване може да изисква известно разбиране и практика. Пак ви казваме, че вашите действия, след като изразите намерението за "импланта", ще определят хода на събитията, както сме обяснили в Крион, Книга 3.

Сигурно ще ви бъде интересно да знаете, че моят партньор, Лий, никога не е виждал своите водачи. Може би очаквате, че канализиращият Крион би притежавал тази способност, но за момента не е така. По-късно, когато стане по-интегриран, сме му обещали да я добие.

Същото важи и за вас. Вашата индивидуална вибрация и интеграция с вашия Висш Аз определят изцяло способ­ността да виждате вашите водачи.

Имайте предвид, че дори да успеете да ги видите, това не е нормално физическо събитие, затова не очак­вайте да се случва редовно. Винаги се стремете да оста­вате заземени в тези неща. Част от вас иска да бъде с Духа и да се върне у дома! Да видите вашите водачи е една крачка по-близо до това. Да ги виждате непрекъс­нато е все едно да поискате да напуснете урока си. Обръщаме се към всички: запомнете, че искането на тези неща може да ви отдалечи твърде много от вашето триизмерно човешкото съществуване, което не е от пол­за за никого. Възможно е постепенно да преминете от тази страна на воала. Междувременно ще изгубите връз­ка с реалността на урока ви и накрая ще останете с изолирано съзнание, стъпили с единия крак в отвъдното. Трябва да знаете, че в тази ситуация няма нищо свято. Духът иска да останете заземени в реалността на вашия урок и собственото ви измерение. Там е заложен урокът - и работата. Далеч по-лесно е да напуснете тялото си, отколкото да останете в него!

Това е истинската причина, поради която сегашният "процес на извисяването" за човечеството е толкова специален и продължителен в осъществяването си. Да добиете статут на извисяване и да останете хора означа­ва да имате двояко физическо битие на планетата. И тялото, и Духът, трябва да свикнат да бъдат във висока вибрация, докато са заземени на планетата. Следовател­но статутът на извисяването е многоизмерен. Пример за това е Аватарът, понеже показва колко сериозно обуче­ние се изисква за постигането на това състояние.

Повярвайте ми, скъпи мои, когато се върнете у дома, ще има предостатъчно време за тържества, шеги и семейни събирания. Засега ви съветваме да се съсре­доточите върху мисията на вашата човешка природа и да продължите с промените на планета!

Въпрос: Скъпи Крион, аз заявих моето намерение преди около три месеца и смятам, че вече имам неутрален имплант. Съмненията ми се пораждат, когато се хващам да съдя околните. Улавям се да го правя и си мисля: "О, проклятие, мислех си, че вече няма да правя така." Наличието на импланта озна­чава ли край на раздаването на присъди и преценки? Край на страха? Свобода от съмнението в себе си? Или трябва да откликвам с мъдрост на тези мисли?

Отговор: Наличието на импланта ви дава очиства­не. Като просека в гъста гора, която сега ви позволява да се придвижвате бързо, вместо да се провирате бавно между дърветата, осигурява ви потенциал за действие от ваша страна. Имплантът ви дава единствено инструмент за придвижване. Той не ви променя без вашето изрично намерение. Вие трябва да станете и да поемете напред!

Вашата преценка е навик, който сега можете да прео­долеете със силата на намерението. С поискания от вас могъщ инструмент вижте какво ще се случи, когато про­ведете малка церемония около този проблем. Заявете на глас, че искате този лош навик да бъде обуздан, докато престане да ви тревожи. После гледайте какво ще се случи. Първо, скъпи мои, трябва да заявите намерението за пре­одоляването му. Нищо в живота ви няма да се промени без вашето НАМЕРЕНИЕ. Така че имплантът/ освобождението е катализаторът за ускорено духовно действие.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 964 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 3.5/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.217.6.114          Петък          26.04.2024, 02:10