Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



23:47
19.04.2024
Петък
3.14.6.194


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Взаимоотношенията

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Взаимоотношенията

Въпрос: Двамата с моя съпруг не споделяме общ духовен път. Всъщност не знам дали той изобщо има такъв път. Това често поражда напрежение между нас, понеже той обикновено е настроен критично към моите занимания в новата епоха. Ще бъда благодарна за някакъв съвет как да продължа да живея в спо­койствие с духовно непросветен партньор.

Отговор: Много те обичаме заради този въпрос, тъй като тази ситуация възниква често, когато хората на вашата планета откриват себе си и трябва да се справят с факта, че техните партньори не споделят тяхната на­гласа.

Първо трябва да разберете, че вашият партньор е благословен и обичан от Бог не по-малко от вас. Ако никога не се моли и никога не медитира или никога не говори за своята вътрешна духовност и умре, без да има представа за истинската си духовност, той ще е завър­шил пътуването и ще бъде почитан като всеки друг на планетата. Отново се връщаме към Притчата за блудния син. Казвам ви го, за да разберете, че не бива да го покръствате. Вие може да смятате, че той щеше да бъде по-добър човек, ако постигнеше просветление, но това е неговият процес. Оставете го той да ви попита - вместо да проповядвате.

Когато вашият партньор се увери, че не го осъждате затова, че не е "вътре" във вашия процес, той ще прес­тане да се притеснява от странните ви според него постъпки. Работата ви не бива да представлява заплаха за вашия съюз. Не се опитвайте да го въвличате насила във вашите дейности. Освен това внимавайте да не зат­рупвате общото ви пространство с прекомерно присъс­твие на новата епоха.

И така, какво да поискате от партньор, който не споделя вашите идеи? И какво трябва той да поиска от вас? Ето отговорът, който е напълно постижим, ако действително се обичате. Застанете пред него и го помо­лете: "В името на любовта те моля да не осъждаш постъпките ми и да не ги критикуваш на глас. Те няма да попречат на съвместния ни живот." След това се постарайте да удържите обещанието си! Вярно, може да не ходите на много духовни места и да не участвате в голям брой ню ейдж дейности, но поставете на първо място партньорството. Знайте следното: Вие може да работите върху вашето просветление, без да напускате дома си. Направете жертва, за да му покажете, че вашите убеждения не ви разделят. Какво иска той от вас? Кажете му: "Никога няма да се опитам да те въвлека в нещо, в което не вярваш и няма да ти натрапвам вярванията си." И накрая, отделяйте време да бъдете заедно! Не допус­кайте вашето търсене да надделее над партньорството. Недейте да говорите за вашата работа в новата епоха. Оставете промените в личността ви да говорят сами за себе си. Оставете изцелението в тялото ви да говори само за себе си. Оставете спокойствието на изражението ви да му говори само. Повярвайте ми, вашият партньор пръв ще забележи тези неща! Има предостатъчно време да израснете в системата на новата епоха и да живеете спокойно с вашия другар.

Скъпи мои, трябва да разберете, че когато подхож­дате към партньора с подобна честност, той постепенно ще се промени. Не е необходимо да приеме ученията на новата епоха, но с течение на времето ще види, че вашата духовност няма да разклати партньорство, а ще ви бъде от полза. Обикновено гневът и разногласията се дължат на страха - страха да не ви загуби! Щом покажете на вашия другар, че сте искрени в балансирането на вашите дейности и държите на вашето партньорство, човекът ще се успокои и ще ви остави на мира.

Любовта между хората е пряко свързана с любовта към Бог. Когато започнете да я използвате във вашето партньорство - безпристрастност, последователност, искреност в общуването - тя не остава незабелязана. Обикновено вашият партньор ще откликне и животът ви с бездуховен партньор може да бъде не само спокоен, но и много любвеобилен.

Между другото, понятието бездуховен човек ми се вижда много смешно! Покрийте растението с кърпа и го наречете скала. То си мисли, че е скала и цял живот се държи като скала. Но онзи, който го е покрил, винаги ще знае, че то е растение, и когато накрая покривалото бъде свалено, всички ще се посмеят добре. Няма бездуховни хора... А само такива, които все още не знаят за покри­валото.

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 855 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.14.6.194          Петък          19.04.2024, 23:47