Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:05
25.04.2024
Четвъртък
18.117.216.229


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Встъпване на друга душа

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Встъпване на друга душа

Въпрос: Чувал съм за явлението встъпване и оп­ределението ми пасва! Като дете преживях нещо, което може да се квалифицира като такова. Какво представлява това? Аз ли не съм наред?

Отговор: Сигурно щяхте да се учудите, ако знаехте колко много встъпвания стават в новата епоха! Ще опи­ша накратко какво представлява това. В момента на планетата има много контактьори, които дават изчер­пателни подробности за душевната механика на това духовно качество. Те са специалисти в това отношение и са на ваше разположение, ако се огледате.

Встъпването е душевен план или сливане на създа­ния в хода на човешкия живот. Когато отговарях на въпроса за човешката душа, споменах това нещо.

Представете си, ако обичате, човек, който се е съгла­сил да дойде на планетата, за да прекара седем или девет години, растейки заради друго създание, което отскоро е човек и наскоро е осъществило прехода на "смъртта" -  в живота на седем или 12-годишен човек. Според споразумението, по-възрастната и по-опитна човешка душа може да влезе и да се "слее" с първата душа за остатъка от живота.

Когато това се случва, първоначалната душа заема "задната седалка", но все пак остава да участва в посто­янните планови сесии. За вас това е непонятно - как може да се получи това сливане и как е възможно две души да съществуват като една. Но е точно така и резултатът е встъпване. Първата душа заспива в догово­ра си и съществува до края на живот на дадения човек. Новата душа доминира и това постепенно променя чо­вешката ДНК. Двете души съществуват като едно цяло - нещо, което ви е трудно да повярвате. Няма енергийна битка, нито раздвоение на личността. Това е съвършено духовно сливане, извършено с любов и дълбок смисъл, Това е много характерно за новата епоха. Ще ви обясня защо. Смисълът на подобна уговорка е старата душа да се върне, за да продължи уговарянето на важен договор. Освен това, встъпващата притежава по-добра кармична екипировка да свърши значимата работа.

Как да познаете случая на встъпване? Обикновено то е съвсем очевидно. Когато в детството се случи някакъв инцидент или преживяване близко до смъртта, новата душа има възможност да влезе в предварително уговорения момент. След това детето има всички физи­чески особености и спомени на първата душа, наред с договора и опита на старата душа, която е преродена сега. Много често човекът постига удивителни неща в млада възраст или изведнъж се сдобива с нови таланти пред очите на изумените си родители. Това обикновено се случва преди пубертета, така че съзряването да се осъществи с новия план.

Можете ли да се върнете назад и да откриете този модел в живота ви? Повярвайте ми, много от вас могат. Тъй като четете тези редове, сигурно сте сред пионерите на новата епоха. Дали сте наред? Скъпи мои, ако можех­те да видите кои сте в действителност, щяхте да сте напълно уверени, че не сте наред (космически хумор)! Много от вас са осъществили уговорката за встъпване, за да могат да се върнат бързо и да участват в една от най-великите епохи на Земята! Ето че прочетохте за това явление и най-сетне разбрахте какво се е случило.

Крион
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 771 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.117.216.229          Четвъртък          25.04.2024, 13:05